Chloë Grace Moretz

7,6
32 600 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chloë Grace Moretz
Anaissa

Póki co widziałem tylko Room 6 i było całkiem nieźle, ale w najbliższym czasie planuję obejrzeć Kick-Ass. A według Ciebie w czym wypadła najlepiej?

LavenHart

Widziałam jak dotąd 6 filmów z jej udziałem. Najlepiej zagrała w Pozwól mi wejść, Kick Ass i w Mroczne Cienie.

Anaissa

Moim zdaniem 'Pozwól mi wejść'. Ma talent. Z małolat równie duży potenszjal ma tylko Elle Fanning.

Anaissa

Pozwól mi wejść
Teksas - Pola śmierci
Kick Ass
Hick

Anaissa

Hit-Girl

Anaissa

Ja z kolei obejrzałem już 12 tytułów z Chloë i czekam na więcej. Były role mniejsze i większe, ale to postać Hit-Girl dała jej pozycję jaką obecnie ma w amerykańskim kinie. Mi osobiście bardzo przypadły do gustu jej dwa gościnne występy w 30 Rock. s05e16 i s06e11 - fanom Chloë gorąco polecam:)

Anaissa

Może powali Hollywood rolą w remake'u "Carrie" ?

Anaissa

Bardzo dobrze zagrała w filmie "Hick". Na pewno też każdemu zapadnie w pamięć rola Hit-Girl w "Kick-Ass". W filmie "Teksas-Pola śmierci" też zagrała przyzwoicie. Nie oglądałem jeszcze "Pozwól mi wejść", "Hugo i jego wynalazek" oraz "Mroczne Cienie". No i czekam na 2013 rok bo tam szykują się fajne filmy z Chloe (przede wszystkim mam na myśli "Carrie"). Pozdrawiam !

Anaissa

Pozwól mi wejść.

ronjeremy7

Pozwól mi wejść
Kick Ass
Hick

Anaissa

Nadrabiam zaległości. Obejrzałem "Pozwól mi wejść" oraz "Mroczne Cienie". I muszę przyznać że Chloe zagrała świetnie w tych filmach. Jeśli chodzi o rolę Abby to przyznam że myślałem iż będzie to bardziej spektakularna rola (choć była bardzo klimatyczna i fenomenalnie zagrana przez Chloe). A jeśli chodzi o role w "Mroczne Cienie" to jak najbardziej udana. Szkoda tylko że było mało scen z Nią. No ale jeśli już się pojawiła to zrobiła na mnie wielkie wrażenie (świetnie wyglądała). Pozdrawiam fanów Chloe !!

Anaissa

Widziałem do tej pory ok. ośmiu filmów z jej udziałem i jak dla mnie jej najlepsze kreacje to Hit Girl w " Kick Ass" oraz Abby w " Pozwól mi wejść". Jak na swój młody wiek jest niezwykle utalentowaną aktorką, która potrafi się wcielić w skomplikowane psychologicznie postacie i mam tylko nadzieję, że sława nie zrobi z niej tego samego co z Macaulaya Culkina, Haleya Joela Osmenta czy Edwarda Furlonga i innych utalentowanych gwiazd młodego pokolenia.

Anaissa

Hit Girl i wszystko jasne

Anaissa

Jako prawdziwy fanboy tej aktorki, powiem że gdzie i czego by nie grała i tak zawsze wychodzi bosko :D Najlepsza rola? Jasne że genialnie zagrała Hit Girl, a Abby zaebała mi serce, ale to chyba jednak zbyt wcześnie na stawianie takiego pytania, skoro ona ciągle się jeszcze uczy :D

Pieniak3

Jedyny film z jej udziałem który widziałem to Hugo, tak więc głosuje na ten film ;)
Świetna młoda aktorka, wróżę dobrą przyszłość w kinie.

Anaissa

Jak dla mnie - Dark Shadows, uroczy wilkołak. I to słodkie - wrar, które wypowiedziała :D

Anaissa

Do tej pory obejrzałem 14 filmów z jej udziałem i stwierdzam, że kluczową rolą w jej karierze była Hit-Girl, choć sam film aż taki rewelacyjny nie był. Poza tym dobrze zagrała w Pozwól mi wejść (choć dziewczynka ze szwedzkiego oryginału była jeszcze bardziej wampiryczna) oraz w Hick. Fajną też rolę, choć tylko epizodyczną, miała w Poker House.

użytkownik usunięty
Anaissa

Pozwól mi wejść.

Gówniara ma dopiero 15 lat?
Widziałem z nią Amityville i Pozwól mi wejść.
O grze aktorskiej w amityville raczej nie ma co mówić, ale jako mała wapirzyca wypadła rewelacyjnie.

Anaissa

Nie ma dobrego filmu z nią niestety...

elosidzej

Let Me In,ale uwazam ze powazne role sa przed nia i te najlepsze,chociaz mimo mlodego wieku ma juz na swoim koncie sporo filmow.

Anaissa

Texas Killing Fields, Kick-Ass i Let Me In

użytkownik usunięty
Anaissa

Właśnie obejrzałem "Hick", to będzie w przyszłości bardzo dobra aktorka i piękna kobieta gdy dorośnie :).

Najlepsze to HICK i LET ME IN:)

użytkownik usunięty
andiewest13

"Dark Shadows" obejrzałem, potwierdzam - jak na swój wiek umie grać jak dorosła :).