Może to dziwne pytanie(kieruje je głównie do Pań).
Czy Bale waszym zdaniem jest pociągający fizycznie?
Ciało, Ciałem, ale ogólnie, twarz, dupa itd.. xD
Ciekawi Mnie, to ponieważ wydaje mi się, że Christian urodą nie grzeszy i
do Pita mu daleko.
Głównymi powodami, dla którego dostaje role to talent i zaangażowanie, tak
Mi się przynajmniej wydaje. Ma dosyć wyrazistą, rozpoznawalną twarz, która
chyba odpycha niektórych reżyserów, jakiś sposób.
Niezłe założenie...
... nie ma co...
a tak wgl to w temacie pisałam NIEKONIECZNIE z gołą klatą, a nie stanowczo zabraniam ;-p
No to ja zabraniam. Żeby tu nam się zaraz strona kisielem nie zalała :P Wiem, co mówię. I sorry za te duble... treble.... czy ile tam tego jest :P
He he, spoko!
Po części masz racje, ale znając ludków i tak ktoś prędzej czy później się do nas doczepi...
nieee no wypraszam sobie!! żywcem to ja jem tylko coty i to jeszcze nie
wszystkie!!
resztę Twoich wypowiedzi przemilczę bo znów zrobisz z siebie ofiarę
niedobrych, czepiających się wszystkiego ludzi oraz "debilizmu świata
współczesnego" (oczywiście rozumiem, że siebie do tego grona nie zaliczasz?
).
ale tego sobie nie odpuszczę... przeczysz sobie w dwóch postach. na
przyszłość trzymaj się swojego (jednego) stanowiska.
bawcie się dalej!
Salute!
Goń się facet, wgl co ty tu robisz, nie jesteś w temacie, a bawią to się dzieci w piaskownicy, takie jak ty...
Tak, zaliczam i siebie do tegoż grona. Jeszcze jakieś pytania? W końcu kto z kim przestaje, takim się staje.
I nie drąż już tematu, bo po jaką cholerę?
Przeczę sobie i nie jestem swego pewna. Przyznałam się, więc odpuść. Dziękuję.
Idę się bawić teraz. O!
(a tak w ogóle to zazdroszczę Wam, że filmweb chce Wam dodawać posty, bo mi się buntuje :()
Czemu do jasnej cholery jak chce wgrać zdjęcie na mój profil to mi takie gówno wyskakuje?!:
Spokojnie, to tylko "awaria" ;)
Z racji nadprogramowej liczby maniaków filmowych, którzy w tej samej sekundzie chcą skorzystać z tej strony, serwer dostał zadyszki. Spróbuj za moment i...
Nie Panikuj!
a jak "próbuje za moment" to jest to samo.
Ja też muszę wtrącić kilka słów, uważam, że Bale jest bardzo przystojny. Oczywiście, są role, w których wygląda raz lepiej, raz gorzej, ale to jest rzecz naturalna, że nie każdy jest codziennie piękny :) Dla mnie Christian jest bardzo wysoko w rankingu moich ulubionych 'ciach', że się tak kolokwialnie wyrażę :)
Ja jestem nim zauroczona:D Dla mnie ideał. Interesująca twarz i piękne ciało, a do tego ma talent. :)
Jest lepszy wyglądem od Brada Pitta, moim zdaniem Pitt jest brzydki, ale większość się ze mną nie zgodzi ;)
"Głównymi powodami, dla którego dostaje role to talent i zaangażowanie,"
głównymi? przecież to najważniejsze cechy aktora, czego więcej chcieć:)
taaa, tylko nie każdy sobie z tego zdaje sprawę i patrzy głównie na sześciopak <napalonych fanek...>
Jest jeszcze jedna rzecz, ważniejsza (dla aktora, nie dla ludzi go
oglądających) - znajomości :P. Nie żebym coś sugerował w stosunku to Pana
Batmana ;). Tak ogólnie mówię :D.
Znajomości, to mają beztalencia, które koniecznie chcą zabłysnąć.
Bale ma po prostu talent i urok osobisty, żadne znajomości potrzebne mu nie są.
Ale to jest mój punkt widzenia, może być inaczej, choć szczerze w to wątpię...
też tak myślę, po prostu nie mogę ścierpieć Miley Curuś i Teylora Launera (chyba jakioś tak się pisze) w dziejszych czasach, on to tylko klatę se wyurobił i od razu wielkie halo, przecież każdy facet może poprawać na siłce, co do jego aktorstwa to daleko mu do większości aktorów, a ta dziewczyna... ani ładna ani z talentem. No, ale kończę, bo zaraz tu od tematu odejdę;]
Miley CYRUS, ale to nie ważne, ja wgl na wszystkie gwiazdy disneya jestem uczulona. Talentu za grosz, w gazetach ich pełno, a w dodatku te kretyńskie seriale... nie widziałam jeszcze żeby w jakiejś gazecie nie było chociaż wzmianki o tych tandetnych pseudo gwiazdeczkach.
a smutna prawda jest taka, że o prawdziwych talentach się po prostu zapomina...
on jest zajebisty! mój ideał faceta. ma w sobie to coś czego nie ma inny znany mi facet, żaden mu do pięt nie dorasta. a ten głos...mmmmmm Tylko paśc i kłaść pokłony:P
Nie jest to przystojniak, ale jest cholernie pociągający - sama nie wiem dlaczego. Ma facet to coś i świetnie gra.
Przypomina mi polskiego aktora - Opanię o imieniu zapomniałam teraz - oczywiście młodszego - którego bardzo lubię/
Dla mnie Bale to ideal faceta :)
Gdybym miala takiego faceta w domu,w zyciu bym nie spojrzala na kobiete :)
A co do Bale'a po obejrzeniufilmu MECHANIK stwierdzam iż jest to jeden z najlepszych aktorów Hollywood.
Poświęcenie całego siebie (wygladu, zdrowia) naprawde godne podziwu.
To sprawa całkowicie subiektywna, ale nie jest w moim typie. Niby jest przystojny,dobrze zbudowany, ale te zacięte usta, nerwowa, irytująca maniera.. Odpycha mnie zamiast fascynować, a postaci granych przez niego nie potrafię darzyć sympatią nawet jeśli są pozytywne. Wolę facetów o ciekawszej, intrygującej urodzie, figlarnym lub zmysłowym spojrzeniu :D no i muszą mieć usta ! Nie podoba mi się też jego "aura" - nerwowy, sztywny, skoncentrowany na sobie - tak go odbieram. Wolę wyluzowanych, zmysłowych, energicznych, wesołych facetów :) Tak więc moja odpowiedź - no way, nie pociąga mnie fizycznie. Co do Brada.. Pitt jest zbyt piękny, wywołuje często przekorne: "nie dorasta do pięt temu i owemu" a i tak od lat króluje w każdym rankingu męskiej urody, po prostu przychodzi większości kobiet do głowy jeśli mają wymienić przystojnego faceta, wtedy Pitt to dobra opcja, bo trudno się nie zgodzić :) Clooney jest charyzmatyczny, ale siwi panowie to nie dla mnie (obecnie :))
Mi się podoba, zwłaszcza w "Batman Begins".
Christian często gra psycholi, ale jakoś nie potrafi to mnie od niego odepchnąć.
Matt Damon został wybrany kiedyś "Najseksowniejszym Mężczyzną" przez magazyn People, a ja mówię za co? Nie jest najgorszy, ale na pewno nie jak Pitt czy Clooney, którzy wygrywali ten plebiscyt. Nawet mój brat uważa, że Bale jest od niego przystojniejszy, a jest hetero i ma dziewczynę ;)
Christian według mnie bez problemu mógłby być wybrany na najseksowniejszego faceta świata xd
Żartujesz?! To Pitowi daleko do niego. Skąd się bierze to głupie porównywanie aktorów do Brada Pitta, to jakaś wyrocznia, ideał.?Litości... Na tego Pitta to patrzeć nie mogę i odbiera mi przyjemność oglądania filmów w których gra, talentem aktorskim nie grzeszy.
Christian Bale, mmm... Choć jest świetnym aktorem, to nie dlatego oglądam wszystkie filmy z jego udziałem :-) A przywołani Brat Pitt i George Clooney są po prostu nudni, ich uroda jest zbyt idealna, a przez to nie do zniesienia.
haha moj drogi...tego niejakiego B.Pitta wedug MNIE dziela lata swietlne od Christiana.....
zawsze sie zastanawialam co ludzie widza w tym Bradzie...on mnie ani w 1% nie pociaga...ani fizycznie ani aktorsko ani menatlnie..! za to Bale... 10/10 pod kazdym wzgledem
moim zdaniem ma w sobie jakiś mrok ,tajemnice ,czasem jest taki zły,niegrzeczny chłopiec z niego i to mnie w nim pociąga,oczywiście wygląda super ale to jego role i charakter mnie urzekły
Christian Bale spodobał mi się jako aktor w Batmanie, Wniósł do tego filmu powiew świeżości, której brakowało poprzednim filmom o Batmanie. Jest bardzo dobrym aktorem. Nie jest klasycznym pięknisiem, ale ma w sobie to coś. Jakąś iskrę, która powoduje, że miło się na niego patrzy, a każdy film z jego udziałem ogląda się z zapartym tchem.
To zależy jak na to spojrzeć, bo jedne lubią lalusiów, a inne złych chłopców (czytaj prawdziwych mężczyzn). Osobiście mi się Bale podoba bo zaliczam go do tej drugiej grupy :-)
P.S. Pitt wcale urodą nie grzeszy. Osobiście nie rozumiem co w nim jest takiego pociągającego. Ja widzę tylko napompowane usta, a w życiu widziałam większych przystojniaków ;-)