Może to dziwne pytanie(kieruje je głównie do Pań).
Czy Bale waszym zdaniem jest pociągający fizycznie?
Ciało, Ciałem, ale ogólnie, twarz, dupa itd.. xD
Ciekawi Mnie, to ponieważ wydaje mi się, że Christian urodą nie grzeszy i
do Pita mu daleko.
Głównymi powodami, dla którego dostaje role to talent i zaangażowanie, tak
Mi się przynajmniej wydaje. Ma dosyć wyrazistą, rozpoznawalną twarz, która
chyba odpycha niektórych reżyserów, jakiś sposób.
glupie pytanie :). oczywiscie ze jest, przynajmniej dla mnie. jest przystojny, dobrze zbudowany, ma ladny usmiech i moim zdaniem to cos.
w dodatku jest wyluzowany, nie pokazuje sie kiedy nie potrzeba, jest sympatykiem zwierzat, z tego co mozna wyczytac w internecie ma silny temperament, gra w ciekawych filmach i te jego oczy...
jak dla mnie ideal.
chyba mu zazdroscisz, ze tyle lasek jest w niego zapatrzonych ;D
Zazdrosny...
Wydaje mi się, że laski/kobiety/dziewczyny wolą Brada Pita, albo Georga
Clooneya, czy jeszcze innego przystojniaka. Wydaje mi się, Bale do takowych
nie należy, raczej wyróżnia się "urodą" niżeli reszta. Brad i George są
raczej ładni, a nie przystojni. Inaczej tego nie ujmę.
PS: Nie zazdroszczę mu fanek i kobiet, jestem monogamistą, żyje z Tą samą
kobietą od 4 lat i nie w głowie mi inne! ^^
Od razu odpowiadam, że moja dziewczyna nie chce odpowiedziec na topytanie
szczerze, więc pytam na forum.
oj, chyba masz trochę stereotypowe podejście do gustu dziewczyn. ;)
mnie osobiście nie podoba się ani Pitt ani Clooney, a Bale jak najbardziej. ma wyrazistą urodę, przez co uważam go za znacznie bardziej atrakcyjnego od pozbawionych charakteru "pięknisiów" (no offence dla fanek Pitta czy Clooneya; tego pierwszego również lubię jako aktora).
choć - jakkolwiek fałszywie by to nie zabrzmiało - cenię go głównie za talent aktorski, a wygląd to miły dodatek :)
moja uwaga nie miala byc zlosliwa. mam nadzieje ze cie nie urazilam.
moim zdaniem Pitt jest okropny, ale Clooney jest uroczy masz racje ;)
On jest boski, ideał faceta!Nie lubie slodkich chlopaczków w stylu Brada Pitta, a Bale to 100% męskosci, a nie zaden lukrowany mydłek. A jegop ciało w Harsh time czy American Psycho, to sam seks!
Ostatnio natknąłem się na artykuł przedstawiający plan treningowy CB który stosował przed rolą w AMERICAN PSYCHO. (bardzo męczący trening)
Panie zapewne pamiętają jak on tam wyglądał (ładna rzeźba itp)
Moja siostra oglądając ten film powiedziała że CB ma idealne ciało.
Wtedy inaczej wyglądał , a teraz to się okaże (na Fightera trzeba poczekać)
No ale muszę powiedzieć że on lubi dbać o siebie i na pewno prowadzi zdrowy tryb życia (oczywiście to zależy od roli jaką ma zagrać)
Moim zdaniem Christian jest bardzo przystojny (nie ładny, lalkowaty ale właśnie przystojny) Ma idealne ciało i myślę że jego uroda wynika też z jego niesamowitej charyzmy- ten facet jest bardzo pewny siebie i dominujący a to sprawia, że mi osobiście miękną na jego widok kolana:) Moim zdaniem Bale im starszy tym jest przystojniejszy. Zdecydowanie mój męski typ-sprawia wrażenie opiekuna, gwaranta bezpieczeństwa i wprawnego kochanka:) 100 procentowy samiec!!!!!
o jaaaa, no Bale to chodzący ideał jest! natomiast przywołany jako przykład Brad Pitt kompletnie mnie nie rusza. a Bale... kurcze, jest po prostu niesamowity. nawet pominąwszy jego talent (który wg mnie ma) zostaje tak wspaniałe opakowanie, że ja nie mam więcej życzeń XD
Christian jest u mnie na pierwszym miejscu przed wszystkimi innymi, uwielbiam jego wygląd, jego postawę, ciało, ostre rysy twarzy i głos, a do tego świetne aktorstwo i wszechstronne, czegoś chcieć więcej?;] Takiej odp się spodziewałeś? A do Pitta mu daleko!
Dla mnie Chris to 100% facet jesli chodzi o wygląd. W tym twarz równiez, a moż eprzede wsyztskim, bo sfoje ciało morfuje zaleznie od roli. Ma niesamowite oczy i słodki usmiech. Dodaj do tego seksowny głos i Brad Pitt ze swoją lalkowata urodą zostaje hen hen w tyle.
Jako aktorem zachwycam się nim już ponad 20 lat więc wiem co mówię:)
Jest przystojny i ma cudowny usmiech! :D i cialo wyrzezbione fajnie. Ale jest tez dobrym aktorem. Wedlug mnie to Brad Pitt nie dorownuje jemu ;)
gdzie tam Pittowi do pana Bale'a;D Christian jest baaardzo pociągający fizycznie, to ideał! nic tylko klęknąć i Allahy bić!
Tak jak reszcie tutaj - jest BOSKI! Jak patrze na niego, mam ciary! I ten
wzrok... A jego talent też jest mega. Mój ideał!
oczywiście, że pociąga, przynajmniej mnie. Brad Pitt mu do pięt nie dorasta i Clooney tym bardziej. Chris jest drobni, delikatny a przy tym cholernie męski i ma słodki uśmiech...
no wieć był tam, drobny nie? Ale na pewno nie był "drobny i delikatny" w Batmanie, Terminatorze, Kapitanie Corellim,. Wrogach publicznych, Shafcie, Wzgórzach... jezu, we wszystkim! No chyba, że jak był mały:D
mów co chcesz, jest dla mnie jest taki, jak go opisałam. A poza tym jest baaaaardzo słodziutki, co nie ujmuje jego męskości.
http://img44.pp.sohu.com/images/blog/2007/4/9/16/17/1126cc12fa8.jpg
odbiegając od tematu delikatności Chrisa...
uwielbiam to zdjęcie, jest po prostu boskie!
Co o nim sądzisz?
no nie powiedzialabym ze on jest slodziutki. slodziutki to jest zac efron, a w jego spojrzeniu spi demon. widac ze nie jest delikatnym, spokojnym facetem.
Pisząc "delikatny", mam na myśli jego posturę. Jest ładnie zbudowany, ale np. taki Stalone, czy Travolta to wielkie bydlony w porównaniu z Chrisem.
Pasuje wam w końcu, czy jeszcze mam coś dodać???!!!
może i tak myślisz, ale dla mnie nigdy tak nie będzie:D Bale ma za dużo mięśni i tyle. Delikatny to może jest... Keanu Reeves:D Bo jest taki chudawy teraz albo Adrien Brody.
Ej, przecież Christian Bale, jest naprawdę przyciągającym wzrok facetem. Nie wiem jak innym, ale mi cholernie podoba się jego nietuzinkowa, chłodna, iście "posągowa" uroda.
Właśnie :D Byłoby to właściwie wielce niestosowne. Teraz przynajmniej mamy po równo <lol> Równie niestosowny wydaje się offtop, który smiemy tu czynić ale... who cares? :D
uuuuhuhu, scaaaaryyyy :D cóż, obie lubimy Bale'a (ja go nawet kocham, odkąd skończyłam lat 12, czyli to dość długi związek :D), więc sobie rozmawiamy jako jego fanki, w końcu trzeba poznawać ludzi o podobnych zainteresowaniach, a że my się już znamy... cóż, bywa i tak :D
taa... ale Bale ma żonę i córeczkę i jest szczęsliwy, my sobie możemy go kochać, ale nie znamy go osobiście, nie wiemy jakim jest człowiekiem, bo nic o sobie nie mówi, nie lubi chyba za bardzo wywiadów, a co dopiero mówić o prywatnym życiu więc... nie można tu mówić o żadnej miłości:D Kochamy jako fanki:):)
Nie wiem, jak u Ciebie z wyczuciem sarkazmu, ironii czy aluzji nawet, ale nie sądziłam, iż są one u mnie tak mocno rozwinięte, by ich nie wyczuwać. Cóż. Tak, wiem, że Bale jest żonaty z Sibi Blazic, którą poznał na grillu u Winony Ryder, i ma z nią córeczkę ;]
Uhuhu, zdradziecka bijacz ze mnie <lol>