niedawno a raczje dosyc dawno doszyl mnie sluchy na temat molestowania kobiety przez slynnego i boskiego aktora Christiana! wiem z zrodel ze jest on podrywaczem ale nigdy nie molestowal kobiet!! teraz jak mnie zrodla nie myla musi odsiedziec 2 lub 3 miesiace w wiezieniu!! niestety to nie jest jego pierwszy raz!! jais czas temu brutalnie pobil swoja dzieczyne i poszedl za to do wiezienia na 2 miesiace!! troche porywczy ale jakie ma boskie oczy!! a wy co o tym myslicie...!!! czekam na komentarze!!!
Owym "molestowaniem" był rzekomo fakt, iz Christian miał złapac jakąś kobiete za miejsce "poniżej pleców" (dosłownie) i o to sprawa się toczy. Nie wiadomo jeszcze czy Christian pójdzie siedzieć, ponieważ są jeszcze do załatwienia jakieś sprawy w sadzie. Śledztwo jest w toku. Jezeli dowiem się czegoś więcej na pewno napisze. Obecnie Chrisitan dobrze bawi sie na przeróżnych imprezach, spędza wakacje z dziećmi i się niczym nie przejmuje:)
Co do pobicia dziewczyny, to niestety to prawda. Chrisitan był wtedy pod wpływem narkotyków i alkoholu. Wyszedł wcześniej z więzienia za dobre sprawowanie. Teraz deklaruje, że sie zmienił i takie sytuacje nie mają prawa już sie zdażyć.
Pozdrawiam:)
dziekuje za glebsze informacje poje sa tylko powierzchowne a naprawde chcialabym wiecej wiedziec o tym aktorze! dlatego jesli bedziesz cos wiedziec napisz!!!
oj cos mi sie pomylilo i nie tam gdzie trzeba wyslalam!! ale najswierzsze informacje mówią o uniewinnieniu Christaian Slatera!! Sąd uznał, że taka sytuacja (ponoc Christian dotykał pewna pania w barze "ponizej plecow" a ta go oskarzyla o molestowanie seksualne) nie maila miejsca i uniewinnil aktora. grozilo mu conajmniej rok a jak czesniej bylo wspomniane Chris spedzil za kratkami 3 miesiace za pobicie (pod wplywem kokaini) swoja owczesna dziewczyne i policjantke!!!
Dodam jeszcze, ze Christian ma byc "pod lupa" policji przez bodajze pol roku, wiec musi sie pilnowac:) Niech sie teraz zajmie robieniem dobrych filmow, a nie przysparzaniem sobie klopotow. Pozdrawiam wszystkich:))