Niektórzy uważają, że Christian nie potrafi grać no w niektórych filmach np "Alone in the Dark", "Powódź", "Wiwiad z wampirem" i jakieś tam jeszcze ale dokładnbie nie pamiętam. Ja szczerze mówiąc jestem przkonana,że Mr.Slater jest bardzo utalentowanym aktorem. Najbardziej podobał mi się film "Powódź", "Tajna broń" i "Robin Hood" chociaż, że grał rolę drugopalnową. A ja wy sądzicie czy Christian potrafi grać?? Wypowiadajcie się otwarcie i przedewszystkim szczerze, bo mi zależy na jego najlepszej opinii, gdyż UWIELBIAM tego aktora!!! :)) :]
Uwazam, ze Christian jak najbardziej potrafi grac. Ma swoje specyficzne ruchy i miny, ale to tylko nadaje charakteru granym przez niego postaciom. Najlepiej o jego talencie swiadczy to, ze po premierze na West Endzie gdzie wystawiany byl "Lot nad kukulczym gniazdem" ludzie nagrodzili go owacjami na stojaco. Przyznac trzeba takze, ze jego rola w tym przedstawieniu nie nalezala do najlatwiejszych. Moim zdaniem wiekszosc fanow che nadal widziec go w kinie, ale przyszlosc Christian chyba bedzie wiazal jednak z teatrem.
zartujesz chyba on ma grac w filmie a nie w teatrze i gdzie ja bede go ogladac do londynu nie polece bo mnie nie stac jak ktos mi fundnie t z checia aaa moj ulubiony, najprzystojniejszy wedlug mnie stro ma grac w teatrze co on sobie mysli!! dzieki za inforamcje hm.. musze pogadac z kumpela z zagranicy ona bedzie zapewne cos wiedziec jeszcze wiecej z gory dzikeuje za komentarz i info!! pozdrowionka!!