Gdyby miała ok. 168 cm to byłaby w miarę, ale z takim wzrostem 159 niech się schowa. Co to wogóle ma być. Karły precz.
po 1 gdzie ty wogole przeczytalas ze ma 159 ?? najpierw sie dobrze dowiedz a nie potem jakies glupoty piszesz , po 2 skad wiesz ze jest glupia ?? wedlug mnie jest niezwykle inteligentna osoba co nie raz udowodnila.. glupia natomiast okazalas sie ty piszac takie rzeczy.. wzrost nie ma nic do rzeczy nie wszyscy sa wysocy ...moze tak to przezywasz bo sama jestes karlem i masz na tym punkcie kompleks.. ja mam 170 ale to nie znaczy ze musze wypisywac jakies bzdury w stylu karly precz zastanow sie nad soba...
Weź w ogole wypie*****j z takimi komentarzami karzeł... gdzie ty sie K***A uchowałes!!!!!! ja mam wiele mniej i sie nie poczuwam do takiego okreslenia !! i napewno jej wzrost nie odpowiada zwrostowi karła.. !! ustaw sie w kolejce po mozg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Rany!!! Ty jesteś porąbana!!! Słyszałaś o czymś takim jak normy wzrostu??? Dla kobiet to ok. 150-180 cm!!! Ja sama mam 160 cm i jestem z tego dumna, zresztą nie wzrost się liczy tylko to co mamy w głowie, a Ty chyba cierpisz na jakiś niedowład w okolicy ośrodka odpowiedzialnego za procesy myślowe :)
Omg. Czytam chyba najbardziej inteligentą wypowiedz pod słońcem, to nawet powala, głupią Jessice Simpson. Człowieku gdzie ty sie urodziłeś?
W jaskini? Życzyłabym Ci, żeby ktoś z twoich znajomych, albo nawet dziewczyna czy chłopak jak tam wolisz, miał z 156 HA. Ale bym się śmiała. Ale nie ze wzrostu, tylko z twojej głupoty HA.
No to dopiero konstruktywna krytyka! Jest do bani bo jest za niska (i tu, pisząc, zaśmiała się drwiąco: buahaha)
Nie lubię jej stylu ubierania się, uważam też że przesadza z makijażem. Ale jedno jest pewne - to fantastyczna muzyczna osobowość. O głosie wymądrzać się nie będę bo i tak nie powiem nic nowego pod słońcem. Britney może się schować:)
ty wiesz kto to karzeł a moze zapytam inaczej ty durniu czy wiesz co to za choroba.masz ty wogóle mózg ty pusty człowieku,ty ignorancie.
Jak można na kogoś mówić ze jest głupi dlatego że ma ileśtam wzrostu..!! Nieźle świadczy to o autorze tego tematu.. i kto tu jest głupi..
Jestes mala, zalosna, zazdrosna dziewczynka. Nigdy w zyciu nie dorownasz jej pod wzgledem urody, popularnosci, talentu, slawy i sukcesu. Z reszta sama dobrze o tym wiesz i dlatego zalozylas ten temat :)
SAMANTAMEL coś tam - Wow! co za wyszukane kryterium by oceniać kogokolwiek, gratuluję pomysłowości! ŻAŁOSNE!
boże jaki z niego idiota. jak mozna mowic o czlowieku zeby sie chowal bo jest maly. ardzo malo inteligentna wypowiedź. pomijając fakt ze nie 159 cm. skad mozesz wiedziec czy jest glupia. naprawde troche sie zastanow zanim cos napiszesz
Po pierwsze Christina ma 154 cm ;p A po drugie tylko idioci zwracają uwagę na wzrost. Co z tego, że jest mała, ale jaki ma talent. Ile energii mieści się w tej małej osóbce. To jest godne podziwu, a ty jesteś żałosny z tą swoją wypowiedzią.
A co to za różnica ile kto ma wzrostu?? Masz jakiś kompleks?? Najwidoczniej tak, ale to się zdarza u takich idiotów jak ty. Jedno słowo podsumowania: LOL!!
Według mnie KrySSia to zajebista osoba z zajebistym głosem!!!!!!! Potrafi z wszystkiewo uczynić wspaniałą bajkee!! POdoba mi się w niej to, że zmienia stylee (od słodkej dziewczynki, po niegrzeczną dive i baby jane), nie stoi w miejscu tylko ciągle się rozwija! Zycze ChriSS powodzenia i czekam czym jeszcze mnie zaskoczy!! buzieeee :*:*
ups..koszmar ja mam 1,57 :D
a co do niej..ładna jest i ma fajny głos..
a czy inteligentna...nie wiem, nie znam :]
człowieku przykry jesteś, jak masz jakiś problem to idź go rozwiązac jakimiś profesjonalnymi środkami a nie internetem , i co do cholery ma do jej kariery wzrost, no bez przesady....
Autor postu to głupia nastolatka, zazdrosna idiotka, która ma komlpeksy swojej nadwagi i myśli, że ktoś pomyśli, że ma racje.... Aguilera to najpiękniejsza okbieta na ziemi i wzrost się tu nie liczy