Nie lubie tej aktorki. Z zasady, choc tak na prawde nie wiem dlaczego. Nie zachwyca mnie jej talent, jakos tak sie dzieje, ze go nie dostrzegam. Ale jest jeden film dzieki ktoremu zyskala moje uznanie. "Czlowiek ktory plakal" -->> suuuper.
moze poprostu jej zazdroscisz a wogole to co ty mozesz wiedziec o talencie ,krytykiem jestes czy co ogladniesz kilka filmów i myslisz ze zabłysniesz a moze grałes w jakims filmie i wiesz kto ma talet a kto nie
Każdy ma prawo nie lubić:)) Mój ojciec dostaje białej gorączki i dreszczy obrzydzenia jak ją widzi:/
Ja akurat lubię Ricci i to bardzo. Uważam, że ma talent i co ważne jest nieszablonowa, w kazdym filmie inna, a czy ładna? - kwestia gustu:)
Pozdrawiam.
ja akurat ją bardzo lubie, jest moją ul. aktorką od dawna i u mnie zajmuje nr 1. Nie jest jakąś tam gwiazdeczką która zagrała w jednym filmie i czuje się jak gwiazda - ba, zagrała w wielu filmach i dalej jest bardzo skromną osobą. I na szczescie nie jest tak popularna dlatego jak inni sie mnie pytaja kto jest moją ul aktorką i mówię - Christina Ricci, to oni nie wiedzą o kogo chodzi. (mowie oczywsice o zwyklych ludziach a nie kinomanach). Poza tym....jest bardzo atrakcyjna...tylko trochu niska :/ ale i tak ładna :P