Czuję, że po TDK Rises średnia podskoczy.
Mój ulubiony reżyser po Tarantino, zawsze mnie czymś zaskoczy. A oglądanie jego filmów to prawdziwa uczta.
Na 8 tytułów, średnia 5,3
Incepcja 4
TDK 7
Prestiż 7
Początek 7
Bezsenność 3
Memento 4
Taką średnia jak ty, to mam przy Sergio Leone, Scorsese, Polańskim albo Leanie.
Memento 4, Incepcja 4 widzę, że inteligencją to ty nie grzeszysz. spróbuj obejrzeć te filmy ponownie. Bezsenność również na więcej zasługuje
Incepcja jest dla prostych ludzi. Nolan zrobił bardzo prostą przewidywalną fabułę, która dla słabszych umysłów wydaję się skomplikowana i przez to cenią ten film. To zwykła papka Sci Fi, bez scenariusza. Niczym nie wyróżnia się na tle innych dzisiejszych produkcji.
-''Niczym nie wyróżnia się na tle innych dzisiejszych produkcji.'' - w takim razie nasz koneserze i znawco wskaż mi chodziarz jeden film podobny do Incepcji
-wyjaśnij mi co to oznacza, że Incepcja jest bez scenariusza
- i dlaczego Memento 4 - bo nie zrozumiałeś?
Tłumaczyłem Ci to już na forum incepcji więc won tam. Przekopiuj moje wiadomości tutaj i wyręcz mnie synku.
Aa wtedy co cię zmiażdżyłem argumentami... teraz masz okazję się obronić...zachęcam do konstruktywnej dyskusji
Łoker, nie zwracaj uwagi na Elias i jego oceny, za każdym razem ma inne zdanie. Tym razem myśli, że struga konesera bo krytykuje współczesnego reżysera, a tak na prawdę się ośmiesza.
jego top filmów Nolana (31 stycznia 2011 19:38)
1. Mroczny Rycerz 8/10 - kiedyś nawet było 9/10
2. Batman - Początek 8/10
3. Memento 8/10
4. Prestiż 7/10
5. Incepcja 4/10 - do nedawna 8/10
6. Bezzsenność 3/10
http://www.filmweb.pl/person/Christopher+Nolan-40896/discussion/Top+film%C3%B3w+ Nolana-1207383?page=3
polecam blog poświęcony temu użytkownikowi a wszystkiego się dowiesz
http://www.filmweb.pl/user/_mosquito_/blog/513402
na forum Rio bravo napisałeś że Sergio Leone przy westernach Forta, Hawksa albo Peckinpaha wysiada na całej linii. A teraz piszesz jaką to wysoką ma u ciebie średnią Sergio Leone
Ty naprawdę jesteś "znafcą". Snob jakich wiele na tym portalu byle żeby zrobić z siebie konesera.
Teraz odniosę się do tematu:
obejrzałeś: 7 tytułów
średnia ocena: 8,1