nowy film chucka ,gatunek akcja w tym wieku......niewiem czy jest sens? bedzie polobrot? ma ktos wiecej informacji na temat tego filmu??
W przypadku Stefka jest gorzej niż źle z ruszaniem się. Zastanawiam się po co on dalej kręci filmy. :(
Ten Maximum widziałem daj spokój marny i nudny ten film. Liczyłem na poprawę ale się przeliczyłem.
Ja po obejrzeniu tego filmu ze Stefkiem to do dziś nie mogę zrozumieć jak można było zmarnować taki pojedynek wyjadaczy kina akcji Seagal vs Pare swoją drogą Seagal w tym filmie nic nie pokazał. O wiele lepiej wypadł Austin.
Ja szczerze bym mu dał 60 lat .Widać że Chuck dobrze się trzyma ,ciekawe też czy miał jakieś zabiegi hirugiczno -odmładzająco ,jakie niektóre panie ,aktorki stosują po 40 ?
E 60 to za dużo. W takim wieku to człowiek na ogół jest gruby, siwy, pomarszczony, a on tak nie wygląda. Jest postawny i w ogóle.
Ok ,dzięki .A jakie twoim zdaniem są najlepsze filmy Chucka ? Ja lubię Trylogię Zaginiony w Akcji ,Samotnego Wilka McQuade ,Kod Milczenia ,Inwazja na U.S.A ,Odział Delta 1,2 ,Bohater i Strach .Szkoda że Chuck tak naprawdę dobre filmy zaczoł krecić od Samotnego Wilka ,bo tamte te B-klasowe typu Utajona Furia czy Mściciel z honkongu to miały niski budzet ....
Samotny Wilk MCQuade, Oko za Oko, Zaginiony w akcji (seria), Kod milczenia, Zabijaka zabijaka, Octagon, Mściciel z Hongkongu, Inwazja na USA, Odział Delta 2 (jedynka też świetna ale jakoś wolę 2kę) Zadanie specjalne (najlepszy film Chucka od czasu Top Dog)
Fajna lista przebojów ,widać że Chuck nagrał mnóstwo hitów kina akcji .Mnie zastanawia czemu od jakiegoś czasu polskie stacje telewizyjne nie pokazują Ośmiokątu i Kodu Milczenia ?,Oko za oko czasami leci ale ogólnie sporadycznie .Natomast serię Zaginiony w akcji i 2 cześci Delty ,Inwazje na U.S.A ,Bohater i Strach ,Słoneczny Wojownik ,Samotny Wilk powtarzają taśmowo ....
Kiedyś to pamietam jak leciało z Chuckiem Ośmiokąt i Mściciel z honkongu na polsacie to nawet konkurs Teleaudio był z tym .He ,he .Pewnie dlatego to pokazywali jego starsze filmy tak czesto bo Chuck był na fali popularnośći Strażnika Teksasu ,pewnie była taka myśl ,wszystko co z Chuckiem to dobre ...
A ja z tych starszych filmów typu Karate Tiger 2,3 ,Szpony Orła ,China O' Brein ,Czarny Pas ,Huragan Ognia ,Niezawodna Obrona itp
O tak to też. Chciał bym zobaczyć Potrójną pułapkę i Wolnego strzelca z Cynthią bo nie widziałem jeszcze
Tak samo z Lundgrenem : Nie pokazuja z nim Władcy Wszechświata ,Czerwonego Skorpiona i Mrocznego Anioła a takie bubel jak Zły Generał czy Ochroniarz to leci z nim .Nie wiem kto tam ustala ramówkę w tej telewizji ....
Rozumiem ,czyli koszty finasowe tu grają role .Dlatego jesteśmy tak bombardowani nowościami Stevena i Janka na Polsacie co 2 tygodnie ,dlatego że tanie filmy do kupienia ,a zawsze ktoś obejrzy