Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
6 065 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris
Grisza30

to Chuck Norris trawi Ciebie.

tihomax

tego sie obawialem :/

Grisza30

ty sie lepiej chucka obawiaj!

Grisza30

W 1942 roku w Europie Chuck Norris wyciągnął palec ku niebu i powiedzieł "BANG". Wysadził w ten sposób sześć niemieckich samolotów,

Grisza30

Ja też nie może kopać umie, ale aktor z niego taki sobie a filmy z nim słabiutkie.
Wyjątek to u mnie "Droga smoka" głównie przez walke w koloseum Rzymskim i "Samotny Wilk McQuade" bo można się czasem pośmiać ;-))

Bondman

Milcz, niewierny!

Grisza30

Ja też jak go widzę to mi słabo. Ale nie ze strachu, tylko, że on tak ciulowo wygląda...

prumprumka

A ty to może piękny jesteś co? On 71 lat a trzyma się lepiej niż nie jeden 30 latek. Nie wiem co ci w jego wyglądzie przeszkadza. Z resztą nie liczy się wygląd tylko to jakim jest aktorem. A Chuck umie grać.

frycek49

Po pierwsze, jestem kobietą :) I oceniam jego wygląd z innej perspektywy niż Ty. Co do gry nic mu nie zarzucam. Ale jak zobaczyłam bo z nagim torsem w cudownym filmie ''Droga smoka'', to wybacz... Może już nic nie powiem więcej...

prumprumka

A jak jesteś kobietą to sorry. Myślałem że jesteś jednym z tych cwaniaków co prowokują na forach gwiazdorów kina akcji.

frycek49

jeśli cghuck norris w filmach słabo gra, to tylko dlatego, że reżyser boi się mu tego zarzucić

użytkownik usunięty
prumprumka

Chuck ma wygląd prawdziwego mężczyzny. Ma brodę...i wąsy...i włosy na plecach...jak wiking.