Clancy BrownI

Clarence John Brown III

7,6
17 102 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clancy Brown

Podobała mi się ta kreacja, zwałszcza sceny z kościoła i z samochodu:):) super

Yokichi

O tak, ta scenka po pokonaniu Kastagira, gdy wskakuje do samochodu i zwraca się z uśmiechem do tej siedzącej obok babci: "Mom... Boo!" Po prostu świetne! Scenka z kościoła zdecydowanie najlepsza: "I have something to say! It's better to burn out, than to fade away!" Kurgan podobał mi się najbardziej ze wszystkich postaci we wszystkich częściach, no może postawię go co najwyżej na równi z Ramirezem (co to tego drugiego - żal że było z nim tak mało scen...)

Qrisu_88

Qrisu_88 dobrze gada. KURGAN to najzajebistrza postać ze wszystkich części ! Według mnie również najlepszy Villain swoich czasów a darth Vader niech się schowa xD jak by mu Kurgan w te wiadro na głowie strzelił z bańki to by sobie anakinek dopiero zobaczył ciemną stronę mocy.

Ja bym z chęcią obejrzał nową cześć Highlandera ale o tytule "Kurgan - the only one!"

kalamir

zgadzam się z przedmówcami to najlepsza rola tego aktora zagrał rewelacyjnie

kalamir

Kurgan może i dobry był, ale do Vadera, to by nawet nie podszedł (małe duszonko lub rzucenie o ścianę tudzież glebę), a gdyby już nawet mu się udało, to straciłby główkę pięknym cięciem miecza świetlnego przy którym kurganowy miecz się chowa do dziury... he he :-)

maciejz5

Najlepszy moim zdaniem aktor drugiego planu ! Obejrzałem w sumie z nim 13 filmów, osobiście najbardziej zapadł mi w pamięci po roli Kurgana w "Nieśmiertelnym". Z innych filmów mogę wymienić "W pogoni za śmiercią", "Nienawiść", "Błękitną stal" i "Skazani na Shawshank".

Yokichi

Najlepsza rola to kreacja pastora z "Carnivale"