Czyli sesja zdjęciowa Clari i Diego ! https://.twitter.com/rocacarola/status/436532016642019328
Kto się jara ??? Już tylko czekać na efekty :D
Oj szoda, są zbyt cenne ! Nie warto :D.
Coś mi świta..., a który to był odcinek ?
To prawda !
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! Raduję się !!!!
Jesteście równymi ideałami... czy jakoś tak.
Nie inaczej ;D.
Więc niech nastanie cisza. :D
Trzydziesty pierwszy pierwszego sezonu. Jak się przytulili wtedy, a Germi stwierdził, że Angie jest taka soł wrażliwa. Pamiętasz na pewno.
Oj tak!
Jeeeeeeaaaa, masz czym. :D
Masz, ja wierzę tylko w to: http://www.youtube.com/watch?v=JfcdT7B2TeE Mój sens życia. XD
... :D.
Taaaa coś kojarzę. Aha !
Noooooo, a nie ?
Uuuu jakie słodkie dzieci... to jest fajne. Ja też chcę bć księżniczką ! A co !
Tak mi się przypomniało jak ja to w dzieciństwie mówiłam o moich planach. Chciałam zostać "gotowanką" :D.
Każdy może być księżniczką! Chodź *podaje tłustą łapkę* bądźmy księżniczkami!
Hahahaha. Ja zawsze chciałam być pilotem samolotu. A teraz mam, kurde, lęk wysokości. Cóż, kiedyś prawie się zabiłam spadając z góry na wykopach wysokości, jak z trzeciego piętra. Nie ma się co dziwić.
Jak byłam mała mówiłam "rabobki" zamiast rajstopy. xD
Ona idealna, on idealny. To będą idealne zdjęcia. <3 A ludzie wątpią w Dielari... No pacz. http://ask.fm/officialVIOLETTApl/answer/108311304790
Co słychać? :D
Nie inaczej ! Boskośc przez nich przemawia :D.
Niestety tacy też istnieją... widziałam to - Martyna mi pokazywała.
A mam jutro skrócone lekcje i mam dylemat czy uczyć się na spr. z biologii... a u cb ?
Zajebistość wychodzi im uszami. <3
No ale patrz, jeszcze mają czelność pisać, że nie zaprzeczają ani nie potwierdzają. http://ask.fm/officialVIOLETTApl/answer/108313048406 A dwie wiadomości temu "oni nie są razem". Niedowiarki będą wątpić do końca. I jeszcze pewnie jak gdyby nigdy nic wrzucą posta - "Diego i Clara potwierdzają związek", kiedy już im na tacy dadzą "JESTEŚMY RAZEM".
A ja leżę, bo ferie. xD Byłam na basenie, popływałam, wróciłam i teraz leżę. I taki mój feriowy lajf. Jeszcze tydzień błogiego lenistwa przede mną...
Dokładnie, nic tylko im pozazdrościć !
One same sobie zaprzeczają. Tyle w temacie. Podobno już od paru miesięcy biorą się za ten post o Dielari...widać ich zaangażowanie...
Ale one wtedy zapewne napiszą " Mogliśmy się tego spodziwać (...)".
Ja też leżę :D. Oj to sobie dogadzasz. Ale jutro mam luźne lekcje... i weekend !
Łoj tam, nie zazdrośćmy, możemy się nimi jarać!
Biorą się za post o Dielari? A ja myślałam, że go nie zrobią, bo "nie chcą siać plotek" - hahaha, plotki i tak się sieją. Ale to tylko potwierdza to, co piszesz - same sobie zaprzeczają.
Albo "dla wielu było to od dawna oczywiste". Ale na pewno nie zobaczymy nic "godnościowego" typu "mimo tego, co sądziłyśmy" albo "miliłyśmy się". Tak samo, Tinka i Lazania też mieli być fanowskim wymysłem, a Angie miało nie być w V3... I wtedy zero przeprosin dla fanek A., które się martwiły, tym co pisały. Bo jakby nie patrzeć wiele osób ma je za wyrocznię. A tak naprawdę popularność zawdzięczają nieogarniętym 10-latkom...
No tak, bo piąteczek jutro. :D Matko, ja mam po feriach zapowiedziane pięć prac klasowych. PIĘĆ. Matma, fiza, chemia, gegra, hista...
A jakże ! Nimi to obowiązek !
Ta powiedzmy, parę miesięcy im to schodzi... brak słów dla ich twórczości i w pewnym sensie wiedzy...
No dokładnie, wcisną im kit i po sprawie ! Niestety tak jest, jak piszesz. Biedne te dzieci...
I bardzo dobrze ! Uuu nie zazdroszczę... ja tak w najbliższym czasie mam : biolę, matmę, fizykę, histę... za dużo tego !
Taa, bo one interesują się tylko Tinką, Jorge, Lodo i Lucią. Reszta nie istnieje. A Clara to już szczególnie im zwisa...
Szkoda słów, kochana, szkoda słów...
Lajf is brutal. xD
Lodo i Lucie przeżyję, Jorgusia też, ale z Tinką to przesada. Ile można pisać o osobie, która nic nie osiągnęła ?!
Oj niestesty to prawda...
Dokładnie :D
Jarajmy się ! :D
Już od wczoraj, ale co tam ;3
Czekamy na obrobione zdjęcia, rzecz jasna Dielarowe ^^
Jarajmy się ! Wolno nam !
Oczywiście, to będą piękne zdjęcia, w końcu są idealni... Dielari ponad wszystko !
Fani Dielari mogą dosłownie wszystko. Nikt nie może nam niczego zabronić :D
Zapiszmy je w jakimś kodeksie, albo zbiorze zasad ! :D