Czyli sesja zdjęciowa Clari i Diego ! https://.twitter.com/rocacarola/status/436532016642019328
Kto się jara ??? Już tylko czekać na efekty :D
Wracam sobie z Bydgoszczy i przeglądam tt i patrzę, że Diego będzie miał sesję u Caroli. Pisze do Agaty i jeszcze dodałam "niech zrobią sesję razem z Clari" i przewidziałam XD
Ja też od razu tak skojarzyłam fakty :D
My mądre !
Czuję, że będzie "romanticamente"...
Tylko czekać ! Radujmy się !
Śliczne ma imię, takie Carolaśne !
Oooo to by było perfekcyjne zdjęcie. Wierzmy w to ! Spokojnie Asiu...
Hahaha, skromna. :D Ale rzeczywiście, fajne. :3
Jak ja mam być spokojna? Ja wariuję. xD Niee, jak nam każą czekać na efekty dwa miesiące (jak na tc Cla -.-) to ja się chyba strzelę. Daję im tydzień!
No bo zobacz - na pewno nie będą to zdjęcia, że po prostu są oboje na nich, ale ani się nie dotykają, nie przytulają, nie całują. To byłoby dziwne. Bo co fotka, jak żółwika przybijają? XD Idą sobie zrobić taką sesję, wiesz, ahhh. Ale będziemy mieć do rozkminiania, ulala. :D
Ale o czym ty piszesz ? To jest w pełni obiektywna wypowiedź....
Ja góra pere dni, nie więcej !
Nieeee, nie zrobią nam tego. To musi być "coś" ! Inaczej to sobie nagrabią u nas...
Oj będzie, będzie !
Okej, okej. :D
Czekaj, dzisiaj jest czwartek... Łom bosz, dobra. Mają tydzień na pokazanie wszystkiego. I liczę na jakieś przedpremierowe wcześniej. *__*
To muszą być takie amorrraśne... Tyle emocji...
:D
Tak czwartek...wracając do przeszłści i ich osobnych sesji można się spodziewać "czegoś" bardzo szybko !
Ja również, to będzie zbyt wspaniałe dla naszych oczu...
DOKŁADNIE ! Przecież to CLARA i DIEGU ! Przy nich się nie znudzi :D.
Ło matko, ja czekam. Hahahahaha. Niech dadzą szybko jakiś backstage lub coś... :D
Weź, bo mi ciśnienie skacze. :D
Czekaj... Ile gdzieś czekało się na fotki innych aktorów od Caroli?
Oj niech dadzą ! Ciekawe w jakiej scenerii te zdjęcia...
Poziom adrenaliny Ci wzrósł :D ( biologia mi się udziela )...
Też jestem ciekawa... Pewnie na dworze...
Bosz, hormony. Miałam niedawno z nich kartkówkę. Adrenalina jest wytwarzana... czekaj, w nadnerczach? XD
Pacz, 3 listopada Carola napisała, że "jutro" sesja zdjęciowa z Clarą. 4 listopada Cla dodała jakieś tam z backstage i 5 już dodała fociszki. *__*
https://twitter.com/clarialonso_/statuses/436564743944273920
TAK, CHCEMY! *____*
Być może...
Tak, bravo ! Ja mam z tego sprawdzian, no wiesz: układ nerwowy, hormonalny itd.
To tylko daje nadzieje ! Czekamy...
Naturalnie, że chcemy ! Clara napisz, że z Diego, tak będzie łatwiej !
Mądra ja... Z tych dwóch? Omg. Nam zrobiła najpierw hormony i teraz zaczynamy nerwowy. Temat o wzroku śni mi się po nocach. Blee. Jeszcze mam przed oczami ten horror, na którym byliśmy w kinie na wycieczce i kolesia, który wyjmujmował sobie nitkę oka. I biola: gałka oczna jest podtrzymywana przez sześć czy tam osiem mięśni. Rzygam...
Clara, oznacz go chociaż w tym cholernym tweecie. Albo niech Diegu ją oznaczy... I tak wszyscy wszystko wiedzą. Oni lubią ten kurz i dreszczyk napięcia... Teraz czekają, żebyśmy się ekscytowali..
My to i to :c. Ooo oczkach będzie po tym dziale :D. Wy to przynajmniej do kina chodzicie, a u mnie to kompletna patologia...
To nie miłe przeżycia...
No właśnie ! Parę literek i po sprawie :D
Oj nie wszyscy, nie wszyscy... wiesz o kim piszę.
Lubią to mało powidzieć - oni się tym bawiom, a my musimy się denerwować. Bycie ich fanami to ciężki żywot...
U mnie też jest patola. Wycieczki to dwie czy trzy w roku, no ale co tam. xD O takiej parodniowej to pomarzyć możemy.
Ale ja Ci mówię - oni to robią specjalnie. Siedzą, wyczekują i liczą spamy, jakie dostają.
Tak, niestety wiem...
Bycie ich fanami to ciężki żywot - święte słowa. Ciężki chleb... XD To się irytujące zaczyna robić. Cla napisała, czy chcemy coś zobaczyć 45 minut temu. Dam im jeszcze 15...
Pfffff, a tweety o głosowaniu na nią to podaje. Pewnie ma już otwartą zakładkę, a tam wystarczy kliknąć "tweetnij" i poleci zdjęcie. Ale ona specjalnie nas męczy. :D
Aż tyle ? U mnie to nie do pomyślenia...
Zazdroszczę...
Tak jest :D
Cóż niestety...
MAMY ZDJĘCIE DIEGO !!! Czemu sam ???
Na pewno. Za co my tak cierpimy. ZLITUJCIE SIĘ NAD NAMI !!
Właśnie! Czemu sam?! Ja się zabiję chyba jak im zrobi zdjęcia tylko osobno! Grrrrrr!!!!
Santa Clara, San Diego zmiłujcie się nad nami. :c
Oby... Bo jak nie to pojadę tam i ich osobiście killnę! Albo nie: Dorwę Cla (będzie łatwiej niż Diego - on i tak za mną pobiegnie, by ratować ukochaną) i powiem, że jej nie puszczę dopóki nie zrobią sobie razem zdjęć. Jak będzie trzeba to im sama cyknę komórką, byle były w miarę... mocne. :D
Si, prosimy. ;c
Ale tylko ich postrasz, nic więcej ! Nie igrajmy z losem... są za cudowni na męczarnie :D.
Ale zdjęcie musi być !
Nie inaczej, bardzo !
Wiem, wiem. Nie miałabym serca zrobić im nic złego. :D
Musi, musi!
Nosz, my czekamy... Cla miała nam coś pokazać. :c
Spokojnie. :D Ooo, przy okazji killnę Carlę. Będę miała pewność, że nie będzie esmy w V3. xD
Ja też!!! Robią nadzieję, a teraz co... Nie, nie, nie. Muszą być fociszki razem!
Podła Cla, podła... Tak nam każe cierpieć. :c
Dobry pomysł, chociaż za co biedna Carla ma cierpieć...
Powtórzę się - MUSZĄ !!! Już nie wymagam tego pocałunku, ale niech zrobią razem. Dla mnie, dla Ciebie, dla nas wszystkich !
Wspaniała, podła Cla...
Kit z "biedną Carlą". xD
No właśnie... Ale pocałunek to by było coś... :c
Chyba ją znielubię zaraz. >.<
No dopsz, oszczędzę ją. Ale jeżeli esma będzie w V3 - na Twoją odpowiedzialność.
Chyba się już dzisiaj nie doczekamy. :/
A ja wiem? O nic chyba. xD
Nie będzie, nie przejmujmy się nią w te piękne Dielarowe momenty.
Możliwe, ale kiedyś na pewno !
W sumie to faktycznie o nic...
Masz rację...
To jest jakieś pocieszenie, ale ja chcę JUŻ. Mogła Cla nie pisać "Chcecie zobaczyć coś?" skoro i tak nie zamierza pokazać. :c
Uroki gadania na FW. W połowie rozmowy już nie wiadomo, o co chodzi.
Ja mam rację, a to nie Skai ma zawsze rację ?!
U niej wszystko tak wygląda. Chce nas zdenerwować...
A no tak :D. Tego nie ogarniesz.
Coś mało nas na tym forum :c
"Skai ma rację, mówiąc, że ktoś inny rację." Chyba niedokładnie przeczytałaś moją konstytucję. To jest paragraf 7326C. xD
Nosz co za człowiek...
No właśnie...
Jakbyś mi to tak ładnie rozpisała, to bym nie odmówiła. Wkuję na pamięc i będe szpanować :D Ha!
To CLARA...
No nie, czuje jakbyśmy tu były same...
Do poprzedniego - a podobno damy mają pierwszeństwo.
Ajkdfhsjdhbcjwesdbxcsddcxjdkcx *__* Lubię Clarę w lokach. *.*
Warto było czekać. Matko, ta sesja to będzie coś pięknego. Wyglądają idealnie!!
Ale to już nieważne !
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaae idealne <3. Ja też, ale ją lubię we wszystkim !
Piękna mało powiedziane. Warto !!!
Zachwycam się nimi. Łał. *.* Cla wygląda idealnie w lokach. <3 A Diego to jak zawsze. Perfecto!
CZEKAMY NA WIĘCEJ!! *______*