Clive OwenI

7,9
28 176 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Clive Owen

W których filmach warto go jeszcze zobaczyć? Oczywiście poza Sin City, Królem Arturem i Planem Doskonałym.

Kedzior_

Większość w których grał to angielskie filmy których nigdy nie widziałem. A z takich ostatnich to warto oglądnąć Ludzkie Dzieci.

Kedzior_

Przede wszystkim w Bliżej, Krupierze i filmikach z serii Hire, poza tym w Gosford Park, wszytskich częściach Second Sight, Odpoczniesz po śmierci, a zaniedługo w The Golden Age (na ten film czekam z niecierpliwością).

Annash

CLOSE-BLIŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i w Ludzkich dzieciach!

Wojtek_dpo

możesz go zobaczyc jeszcze w filmie "Wykolejony" z Jenifer Aniston...nawet niezły

Kedzior_

Obejrzałem już "Wykolejonego" i "Closer". Czyli widziałem go już w 5 filmach i mogę stwierdzić że jest naprawde wyśmienitym aktorem :)

Kedzior_

"Krupier", "Bliżej" i "Wykolejony" :>
mym zdaniem jego jedne z lepszych.

Kedzior_

Halo!!A Bez granic??? No i filmiki Bonda, szczególnie ten Guy Ritchie i Anga Lee. Majstersztyk:-)

Binula

Moim zdaniem najlepiej wypadl w "Bez Granic" i w "Ludzkich Dzieciach"...
niektórzy twierdzą że również w "Wykolejonym" ale moim zdaniem to był s łaby film z małą dawką dobrego aktorstwa zarówno ze strony Owena jak i Aniston...

Kedzior_

Second Sight jak nic:-)
Telewizji publicznej naleza sie wielkie podziekowania za wyemitowanie calej serii:-)