Corey Feldman

Corey Scott Feldman

7,5
2 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Corey Feldman

filmów z jego udziałem takich jak Spełnione marzenia , Pulpety $ hehe tytuł irytujący , Blown Away , Goonies , Stand by Me , cLost Boys czy Prawo jazdy. Feldman jest oki

marcinczernia

podzielam.był bohaterem najlepszych filmow. jako dzieciak był fantastyczny, naśmialam się. i wlasnie przez wzglad na te pozycje ten okres z nim lubię.później? przestał być dzieciakiem z adhd;]

Katie

Jestem z Wami :)
Zawsze jak go widzę w jakimś filmie to morda sama mi się cieszy. :)
Ehhh kiedyś to było fajne kino dla dzieciaków, teraz albo jakaś sieczka, albo animacja, ale bardzo mało filmów z "duszą" jak choćby Goonies

marcinczernia

super widząc fanów Feldmana:-) na szczęście u mnie w mieście jest jeszcze działająca stara wypożyczalnia i są stare ciężko dostępne filmy z Feldmanem i Haimem takie jak Szalone Wakacje , Szkoła Plażowa,Edge Of Honor , Blown Away , Pulpety 4, Voodoo , czy Prawo jazdy , Spełnione marzenia mam na kasecie nagrywałem ten film w 1999r. z polsatu.aaa jeszcze jest wyśniona dziewczyna jasne jak widze feldmana w filmie to już z góry wiem ze spędze przy filmie miłe i odprężające połtora godziny. ozdrawiam fanów Feldmana

marcinczernia

wreszcie jest ktoś kto wie gdzie dostać ten film, którego poszukuję od bardzo dawna a ten film to PUNKT HONORU (EDGE OF HONOR). Chociaż jestem na 262 % pewien, że miejsce po wypożyczalni kaset o której wspominasz jest już ze 20 razy przeorane i szansa na zdobycie tego filmu jest nawet nie jak w mission impossible , 2 i 3 bo tam się jednak coś udaję osiągnąć, jeśli możesz skontaktuj się ze mną na gg 33708936, jeśli nie dam znaku możesz odpowiedzieć tu na forum.

marcinczernia

Zgadzam się z wami. Niedawno przypomniałam sobie po latach Goonies, i ten chłopaczek jakoś dziwnie znajomy mi się wydawał, więc zajrzałam do FW i masz!- Feldman! Fajny, przyjemniaczek.

użytkownik usunięty
marcinczernia

Ciekawe jest również to, że mimo iż wychował się w zasadzie na planie filmowym (i to jakim), to zachowuje naturalność i wrażliwość kumpla z osiedla. Słucham wywiadów z nim i mam ogólne odczucie, że jest wrażliwym i bystrym gościem. Big up dla Corey'a za Goonies'a, którego oglądanie przed laty w TVP było dla mnie jak wyprawa w najprawdziwszą podróż pełną przygód. Pamiętam, że siedząc przed telewizorem przez blisko dwie godziny byłem w stanie zapomnieć o tym, co działo się za oknem. To o czymś świadczy.