Cory Monteith

Cory Allan-Michael Monteith

7,5
1 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cory Monteith

zmarł 13 lipca, jego ciało znaleziono w hotelu:(

sylwunia83

nie mogę w to uwierzyć. to ma być jakiś makabryczny żart? przecież on był taki młody... właśnie się dowiedziałam że nie żyje i jestem w szoku. on jest mniej więcej w moim wieku...

sylwunia83

ja wciąż nie mogę w to uwierzyć :O tak strasznie go lubiłam w Glee :(

sylwunia83

Przeczytałam o tym dziś rano i przez pierwsze minuty nie mogłam w to uwierzyć. Zawsze był taki pogodny i milutki, podczas wywiadów tak cudownie się uśmiechał i zarażał wszystkich dobrym humorem. Będzie mi go brakowało, już tęsknię.
Jak myślicie, co z jego rolą w Glee?

sylwunia83

[*] RIP
To tragiczna wiadomość, my to przeżywamy a co dopiero ludzie którzy go znali, cała obsada Glee. 29 lipca mieli się spotkać na nagrywanie
kolejnego sezonu a tu taka wiadomość. T^T cieżko im będzie wrócić na plan bez Corego. Może przesuną premierę sezonu.
Cory spoczywaj w pokoju [*]

martiniss

Myślę że powinni nakręcić specjalny odcinek w Glee aby go upamiętnić,gdyż był cudownym człowiekiem.

Olimpia_Delacour

Popieram ten pomysł, mogli by nakręcić specjalny odcinek Glee o nim...
Cory, spoczywaj w pokoju [*]

sylwunia83

http://allaboutmusic.pl/gwiazda-serialu-glee-cory-monteith-nie-zyje/ tu więcej info...

biedna lea, biedna jego rodzina.

no_silence

Z Leą jest znacznie dłużej, niż powiedziane jest w tym artykule, ale nie chce myśleć co ona musi przeżywać, że jeszcze przeczytała to z swojej komórki z internetu o śmierci jego, to do tego na tygodniach mieli się pobrać, nie chce myśleć nawet jak musi jej pękać serce, po prostu ja sama w to nie wierzę, po prostu nie wierzę bo nie da się, był świetnym aktorem i od samego początku Glee go uwielbiałam.

sylwunia83

Szok,po postu szok.Nie spodziewałabym się tego,wiem,że na każdego przychodzi pora,ale...no zdecydowanie za wcześnie.
Biedna Lea.
Aż się popłakałam :(:(:(

Lily_115

Nie mogłam uwierzyć jak się dowiedziałam! Przecież to nie może być prawda! Aż się popłakałam! Tak młody człowiek! całe życie przed nim ! Ślub kariera! Za szybko odszedł!

sylwunia83

Dawno już nie oglądam Glee, ale i tak to był szok. Dobrze go pamiętam. Nie mogę uwierzyć. :((((((((((