słodki przystojny i świetny piłazr nic dodać nic ujac ;)
POPROSTU GO KOCHAM!!!!!!!
Masz 13lat tak? Aha rozumiem.
Rozróżniasz wogóle miłość od "głupkowatego pokemonowego platonicznego zauroczenia"?
"pokemonowego"...hehe...dobre :)
Za kilka miesięcy pogadamy, założycielko tego tematu.
"ja go po prostu kocham"...czy jakoś tak to było...
jednej takiej już poradziłam... w ogóle to skrzyknijcie się i zorganizujcie sobie wycieczkę do manchasteru (taniej Wam wyjdzie :)) proponuje zajrzeć jeszcze na sport.onet.pl tam jest duuużo dziewczyn, które z chęcią załapią się na wycieczkę...
Poza tym nie wiem co Wy widzicie w tym crisitano...są o wiele przystojniejsi piłkarze, jeżeli już w takiej kategorii ich rozpatrujemy.
Ale czego się spodziewać po wielkich fankach ronaldo, które oglądają tylko mecze portugalii?
tam nie ma konkurencji, a w portugalii jest jeszcze nuno gomes który też się dziewczynom podoba ;)
W ogóle mysląam że padnę jak przeczytałam text "lubię portugalską repr. bo tam średnia przystojnośc jest wyższa niz w polskiej"-o mamo..
No wiesz nie trudno wyczytać w internecie informacje na temat jego gry..........ale coz pewnie nie wie jak on gra i od razu mowi ze jest najlepszy....A tak po za tym juz mi sie nie chce tlumaczyc fankom Cristiano Ronaldo czemu go nie lubie, mam swoje powody, na pewno mu nie zazdroszcze!!!
Boshe żałosne... ;/ Zastanów się co mówisz, to do autorki. Oglądałaś chociaż raz jak on GRA? Eh. Może jesteś początkującą FW albo chcesz wkurzyć fanów jak i antyfanów CR7? Nie lubimy takich, i naucz się pisać sensowne posty:P JEśli kogoś obraziłam, to serdecznie przepraszam.
I proszę was 'niby-fanki' nie niszcie honoru 'prawdziwych fanek'
...
No Respect tym razem.
Każdy ma swój gust więc jednemu się Cristiano podoba a drugiemu nie i trzeba to uszanować:) moim zdaniem jest bardzo fajny. Ja też go "kocham" :P w cudzysłowiu pisze zeby sie inni mnie nie czepiali czy odróżniam w ogóle tą miłość ;p spokojnie..odróżniam ;p razem z nim "kocham" jeszcze innych ludzi sukcesu ;D pozdrawiam :))