Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Czemu akurat Cristiano ma tyle fanek, a inni piłkarze nie?? Co w nim jest takiego?? Taki Manchester United ma 11 piłkarzy nie licząc rezerw, ale nie widzę, żeby ktoś się np. kochał w Rooneyu, Vidicu czy Heinze, itp... Dlaczego??

PS. Lubię Ronaldo, ale kocham United, a nie zawodnika:)

Gelu_2

Sam nie wiem, upatrzyly se cela i tera tylko niego sie trzymaja..........Nie to ze jestem zazdrosny ale to przesada....

Gelu_2

Jak można kogoś kochać jak się nie wie jaki jest????????????

Hitek

NIE PRAWDA! Nie kochamy go! ;(

A osobę, któej podoba się Heinze, znam :))

veritaserum

Przesadziłaś justyśka, prawdziwym fankom nie zależy NA TYM ŻE JEST ŚLICZNY tylko na tym jak gra a gra lepiej od tych co wymieniłeś Gelu czy kto tam;P
Ja też kocham Man U xD

AnnLee

Heinze też jest dobry no i nawet ładny:) ... nic np do niego nie mam...

AnnLee

Ballack; masz racje,też zastanawiam się nad tym.
Ale jedyna sensowna odpowiedz to; to nie jest miłość tylko zauroczony mózg podsuwa nam takie pełne miłosći myśli nawet jeśli się nie zna człowieka...

Gelu_2

Nie mogę zrozumieć czemu tylko on???????????????????????

Hitek

a co zazdroscisz??hehe:)a ja go bardzo lubie i nie jestem dziewczyna i nie wazne jest dla mnie to jak wyglada,tylko to jak gra i jak wazny jest dla ManU,zgodze sie ze dwa pierwsze sezony nie byly najlepsze w jego wykonaniu,lecz poprzedni sezon pokazal na co go stac i nie mowcie mi tu ze on grac nie umie,bo obecnie jest jednym z najlepszych pilkarzy na swiecie(obok kaki i messiego),wlasnie teraz rozwinal swoj talent i pokazuje ze jest swietny,to ze plazce nie ma dla mnie znaczenia,widocznie wrazliwy jest,choc zgodze sie ze niepotrzebnie symuluje faule,ale kto tego nie robi??i nie obchodza mnie te wasze teksty, bo dla mnie i tak bedzie jednym z najlepszych,moze stanie sie legnda ManU tak jak Best lub Cantona,ale o tym przekonamy sie za jakis czas...

Gelu_2

Ja nie zazdroszczę. Wręcz przeciwnie. Ale nie mogę zrozumieć czemu dziennikarze tyle chwalą go. Ribery, Van der Vaart, Dani Alves, Quaresma nie są gorsi. Ja go nie lubię od początku i już. Nawet nie wiedziałem co to za piłkarz już go nie lubiłem.

Hitek

"Nawet nie wiedziałem co to za piłkarz już go nie lubiłem"-no to ci gratuluje,nie znales goscia i juz go nie lubiles,to moze warto byloby go poznac i spojrzec na niego inaczej niz na pedalka i symulanta

"Ribery, Van der Vaart, Dani Alves, Quaresma nie są gorsi"- mozliwe,ale nie sa tez lepsi

Gelu_2

Ale mi nie dał powodu, żebym spojrzał na niego inaczej. Po za tym Ci piłkarze, których wymieniłem mogą go przerosnąć.

Hitek

Moga,lecz nie zapominaj ze C.Ronaldo tez sie rozwija i z czasem bedzie gral coraz lepiej,a efekty sa juz widoczne,przez dwa pierwsze sezony w ManU grał ponizej swych mozliwosci,lecz w poprzednim pokazal na co go stac i zostal najlepszym graczem ligi angielskiej,w tym sezonie tez gra bardzo dobrze

Gelu_2

Racja

Gelu_2

patrz : jego klata ^^ twarz, włosy wszystko! :* wszystko ma takie jakie powinno być:)

wiertaraaa

i do tego jest jeszcze niesamowitym wirtuozem footballu
ja tam lubię jeszcze Edwina van der Sara ;)

Gelu_2

A więc..jest bardzo utalentowany, pięknie kopie piłkę, zabójczo przystojny :) Inni piłkarze nie mają tego wdzięku co on. I tyle :) Pozdrawiam fanki wspaniałego Cristiano :D

Gelu_2

On ma to coś ;P Coś czego inni piłkarze (nie mówię o wszystkich!) nie mają :)

Gelu_2

dokładnie Millcia, on po prostu ma to coś :)

emila1522

Właśnie on ma gówno,może i ma urodę choć to w piłce się nie liczy w ogóle.Jego gra jest dobra,dobrze drybluje,ale nic po za tym,nie strzela jakiś zabójczych bramek,to że był w tym sezonie najlepszy to nie znaczy że z niego najlepszy piłkarz,pójdzie do Realu to się zmarnuje,a tak przy okazji to płaczek z niego niezły.

Gelu_2

Ja tak słyszałam, że jest bardzo dobrym piłakrzem. I sama zobaczyłam jak on gra i może się tak dobrze na piłce nie znam ale on naprawdę ma do tego talent! I do tego jest przystojny. Czego więcej chcieć :)

millcia

taa pryszcze ma a nie talen,widzimy to na tym zdjeciu.
powinniscie zobaczyc mojego ex,brat blizniak tego Lucasa z one tree hil tylko mlodsza wersja:))
ronaldo ma tylko cialo tak na 6/10
dziekuje za wysluchanie

Gelu_2

JA ram go nienawidzę . Zupełna ciota. Też lubię United ,ale kocham Ac Milan . No i Ricardo Kakę . ;]

Gelu_2

CriSs <333 JesT PoprosTUuu CuDownYYY !!!

NaJpięKnieJsYY Na WszechŚwiecie!! <3333333

KoChaMMM GoOO!!!
:))))

Gelu_2

Może widzimy w nim to , że dba o siebie... choć przesadnie, no wygląda jak przysłowiowy Ken, ale nadal wydaje się być męski. Napewno jego ciało i twarz przyciąga i to, że jest najlepszym piłkarzem...

użytkownik usunięty
Gelu_2

On jest super,i jest extra piłkarzem ;))

Gelu_2

Hmm . Cristiano ma urodę i talent , może za to Go kochamy ;)

mi osobiście podoba się z MU Nani i hmm Evra Vidić :)

Raperka_xd

podoba mi się na boisku,prywatnie za nim nie bardzo przepadam,chociaż mam do niego sentyment od EURO2004 jak się rozpłakał,taka sierotka rozczulająca,osobiście mój bohater to Ricardo Pereira ;-)

fenix

podoba ci się taka panienka? ROTFL przecież to jest Zac Efron piłki nożnej.....

Corny

gadacie od rzeczy;/;/ Jak mnie to denerwuje jak ludzie nie znaja sie na pilce i pierdola takie bzdety;/;/ Tak faktycznie nie potrafi grac i za darmo dostal najlepszego pilkarza 2008 roku zlota kule i wszystkie nagrody ktore mozna bylo zdobyc!!!!a raczej za takie osiagniecia NIE MA KURWA SONDY WYSLIJ SMS NA Cristiano;/;/ Wybrali go ludzie ktorzy znaja sie na pilce... Jest najlepszy i tyle.... a co do zalozonego tematu... poprostu jest lovelas i jest przystojny wystarczy zeby dziewczyny sikaly w majty, proste

CR7

no to kurwa ci ludzie musieli być wyjątkowo najebani jak skoro go wybrali....proste

Corny

no to kurwa ci ludzie musieli być wyjątkowo najebani skoro go wybrali....proste

Gelu_2

hmm dziwne że jeszcze nie ma tu mojego postu(a) ;)
Czemu akurat Cristiano ma tyle fanek, a inni piłkarze nie??

- Ronaldo nie jest brzydki, ma ciemną karnację, ciemne oczy i wysportowany. Wieele dziewczyn woli właśnie takich ciemnych chłopaków i po prostu im się podoba.
Po prostu jest taką gwiazdą, no i dziewczyny go lubią ale też na niektórych zdjęciach wygląda jak gay np:
http://forladiesbyladies.com/wp-content/uploads/2009/03/cristiano_ronaldo_shorts .JPG
a Rooney, Heinze..... niezbyt

tacyssup

czyli wychodzi na to,że dziewczyny wolą gejów.fotka zresztą to dobitnie pokazuje.