Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Czego więcej chcieć? Jest sliczny, ma idelna karnacje,wlosy,oczy,klate, a co do gry? Nie wiem, nie znam sie na piłce noznej, wiec ocenić nie moge...

Sara94

"Czego więcej chcieć? Jest sliczny, ma idelna karnacje,wlosy,oczy,klate"
szkoda w takim razie, że nie został modelem :/

Kasiek_haz

"czego więcej chciec?" powiadasz...ja bym jeszcze duzo rzeczy napisala takich jak np. lojalnosc, inteligencja,poczucie humoru itp. itd ale wiadac co dla Ciebie się liczy...boshh...
pozdrowienia dla Kasiek

veritaserum

ale spoko...byłam na Twoim blogu, i jedno zdanie cię w pełni usprawiedliwia, a mianowicie: "Wiek:12" :)

veritaserum

"ja bym jeszcze duzo rzeczy napisala takich jak np. lojalnosc, inteligencja,poczucie humoru itp. itd ale wiadac co dla Ciebie się liczy...boshh... "
a jako piłkarz potrzebowałby, oprócz talentu, bo go ma, ogłady, doświadczenia, rozwagi, umiejętności gry dla drużyny oraz ducha fair play (bo jego nurkowanie już denerwuje)

dzięki i również pozdrawiam :D

Kasiek_haz

Oj tak, ale mi chodziło o kontekst autorki tematu...ona go oceniła pod wzglądem wygladu i napisala czego chciec więcej...bo chyba dla piłkarza nie liczy się jak wylgada...może cris i kaka powinni zostać modelami?

veritaserum

lepiej jednak, żeby Kaka grał
a Cris niech robi co chce :)

Kasiek_haz

no wiesz, kilku by się jeszcze penie znalazło :) Ale zgadzam się: kaka niech gra :))
Cris jakby nie grał to ManUnited nie miałby tylu fanek :D

veritaserum

no tak :D
po odejściu Becksa musieli jakoś załatać dziurę i sprowadzili Crisa :D

Kasiek_haz

Myslisz, ze tak kombinują? :D
A jakby Cris odszedł do Realu do kogo by sprowadzili??
Kaka nie chce opuszczać milanu :) cześć rzucił w Alexa pizzą więc odpada :D

veritaserum

już by kogos znaleźli
nieznanego jakiegos by wzięli i robili z niego gwiazdę, jak z Crisa :D

użytkownik usunięty
Kasiek_haz

Podpisuje się pod wszystkim co Kasiek i Veritaserum (mam nadzieje, że nie pomyliłam się;p) napisały...
A i jeszcze: gdzie ta jego przeładna buźka...?! Jest całe mnóstwo piłkarzy przystojniejszych od niego...i na dodatek lepiej grających...
Wkurza mnie to uwielbienie dla C.Ronalda :/

Viva la Zidane... i tak :D

Ja tylko dopowiem, że to nie Cris, ale Krysia i radzę to sobie to na całe życie zapamiętać :D Uwielbiam Krystynę. Z nikogo inne nie można tak drwić w nieskończoność...

MADLEN

Dla "przyjaciół" Krystynka :D

(za krótki.........)

veritaserum

gdzie sie rodzą takie panienki ja ta sara94? żenada.

nidelek

prawdopodobnie gdzieś w Polsce między rocznikiem 1992 wzwyż ;)

veritaserum

no to między innymi dlatego kiedy osiągnę wiek lat osiemnastu wyjeżdżam z tego kraju ;]

nidelek

A jezeli mogę zapytać to kogo miałes/aś (no właśnie miałeś czy miałąś :D) w avie? Nie chodzi mi o Figo, tylko o av który widać na forum-bo wygląda znajomo...

Widże, też ,że moje ulubione zespoły (Arsenal, Inter, Chelsea) :D

veritaserum

zapomniałam wstawić "lubisz" :D
(za króóótkiiiiiiiiiiiiiiii)

veritaserum

Ostanio miałam Roque Santa Cruza i przez chwile Cecha :]
przy okazji: fajnie, że są jeszcze takie dziewczyny, które serio lubią piłkę nożną, a nie tylko przystojnych zawodników :DD

nidelek

uwierz, że są takie dziewczyny :D

Kasiek_haz

i to mnie cieszy :)
zakrótkipostzakrótkipostzakrót kipost