Cristiano jest tak zaangażowany w grę, że już mu się bramki mylą i nie patrzy do której strzela, gratulacje.
Czemu jakiś głos z niebios mówił mi, że to właśnie Ty nie omieszkasz o tym wspomnieć? ;))
Na Ciebie zawsze może człowiek liczyć, hyhy.
A głowka pikna, tylko właśnie szkoda że nie w tę stronę co trzaXDD
Shit happens;) Samobój może zdarzyć się każdemu.
btw, byłam dumna, że Krycha na luzaka ostatnio podszedł do fanów pod hotelem gdzie jego repra się zatrzymała, mimo że jakiś cepek darł się "Messi, Messi!".
I dał autografa, ze stoickim spokojem. Jak mówi, przyzwyczaił się;)
Ja się tylko zastanawiam, po jakiego uja przyłazi taki łoś i sterczy czekając na niego. Niech leci do Argentyny uściskać Leo;)
A ten nie. Zdechnie ale musi pownerwiać takiego debeściaka jak CR... dobrze że Krycha poza boiskiem zawsze ma klasę i ma wyebane na takie dziadostwo.
No chyba że ktoś już naprawdę pojedzie po bandzie z jakimś szczególnym chamstwem... Ale do tego już latami nie doszło na szczęście.
Dzięki, dzięki, wiadomo. Ostatni przypadek brzydkiego zachowania Cr został odnotowany jakoś w 2009 roku, mówię o akcji z rozbitą szybą w samochodzie, bywały też inne mniejsze akcje, ale to taka konkretna, a tak w ogóle to Cristiano ma dziś urodziny, więc z tej okazji, życzę mu, żeby trafiał do bramki przeciwnika, chyba, że owym przeciwnikiem będzie FC Barcelona, żeby mu niewypadły włosy z głowy od gumki arabskiej, żeby nie odbierał nagród Messiemu (phi) i żeby był alej dobrym piłkarzem, ale nie tak dobrym jak Messi :)
Wiesz, Cris tak zareagował bo go tym autem śledzili przez bardzo długi czas i jechał ze swoją matką, która bardzo się przestraszyła.
Ogólnie Dolores to taka poczciwa, prosta kobieta, może myślała sobie nie wiadomo co...Że ich chcą porwać czy coś.
A Krycha jeśli chodzi o atak na jego rodzinę to się nie patyczkuje. Strasznie przykra sytuacja, bo wyleciał na którychś światłach i bumnął w tę szybę. Ech.
Ale się nie wypierał ani nic, tylko przyznał się i przeprosił za tą sytuację. Za to go cenię. Mało kto by tak zrobił, inni próbowali by coś takiego zatuszować albo udawać że nic takiego nie miało miejsca. Jak np niejaka Ewka Farna która jadąc spita jak bumelon autem się rozpitoliła, misiaki sprawdziły ją alkomatem - promil w wydychanym powietrzu a ona potem jeszcze na Twiterze napisała że wcale nie była pijana, tylko ZMĘCZONA po zakuwaniu do maturyXD, żenada... A CR nawet nie kazał usunąć tego filmika z youtuba...
Hm, Twoje życzenia są naprawdę ładne:)) Cris z pewnością PRAWIE ze wszystkiego by sie cieszyłXD
Ja mu życzę żeby nadal pozostał tym samym prostym chłopakiem o dobrym serduchu, szczerości jakiej nie ma nikt inny, żeby trzaskał gole tylko do bramek przeciwnika i pobił rekord Messiego:)))) ale mimo wszystko dla mnie to CR jest number one.
Magik Futbolu i najpiękniejszy jego Księżyc.
http://www.youtube.com/watch?v=GBTAKo6hGAU
PS. Messi może być Słoneczkiem;P jak się już upierać.
Ewa Farna to próżny pustak i alkoholiczka, widziałem ją tydzień temu i nie chciała nawet zrobić zdięcia ze swoimi fankami. Co do rekordu Messiego to nikt nie może pobić, nie pozwalam nikomu, tylko jego syn może, ciekawe czego Cr mi jutro zażyczy, chociaż nie musi, mam co chce :) Messi może być słoneczkiem ale jest przede wszystkim królem boisk ;>
Mam na avku Crisa, więc jak ja Ci będę życzyc to prawie tak jakby on Ci życzył, heh.
Ogólnie to życzę Ci żeby wszystko co tylko sobie zamarzysz spełniło Ci się jak najprędzej:))
PS. A Ronaldo jeszcze broni nie składa, poza tym, pogadamy jak jego synek dorośnie, może będzie się ścigać z Thiago tak jak CR7 z Leo...Ich historia będzie się kręcić jeszcze długo, heh.
:)
Samo w sobie jest niesamowite, że Cr Junior jest starszy od Thiago Messiego DOKŁADNIE tyle samo dni co CR od Leo...
Ja pierdylę, niby nie wierzę w jakieś znaki, ale to tak wygląda;)
No baaa:) dobrze że mnie nie było w pobliżu bo Cr nawet by okiem nie zdążył mrugnąć jakbym mu zeżarła te słodkość;P
Ale widać że cukier mu służy, pa jaka ładna brameczka w towarzyskim z Ekwadorem...
http://www.youtube.com/watch?v=joVpfrw6o_k
Cudne podanie od Coentrao to raz, genialne przyjęcie i obrocik to 2 i bjuti wykończenie to 3, heh.
Fajny autoprezencik, szkoda że i tak przegrali...
No spoko wolej i asysta Coentrao też :) Widać, że Cristiano wziął do serca moje życzenia i już nie myli bramek :)
kwiczę z tego jak wariatka:)))
http://www.youtube.com/watch?v=Rh2lPav9bD4
Czego to ludziska nie wymyślą;)
Prawda?;)
Przyznaję to, chociaż te rymowanki strasznie tendencyjne i stereotypowe, heh.
Słyszałeś jak po rozbrojeniu Sevilli nazwała CR7 Marca??
"El Diablo Blanco" - czyli oczywiście Biały Diabeł.
Cholernie mi się ten przydomek spodobał;PP
Właśnie wyrównał z Gento w liczbie strzelonych dla RM bramek...jest 6, na razie. Ma 182 w 179 spotkaniach, mrrrrau ;)
No, tyle że Gento potrzebował na to jakichś 17-18 lat, a Cris, wiadomoXD
"Jak Ronaldo i Messi ściskali się z tym samym dzieckiem...";P
W meczach z Grenadą:
http://www.youtube.com/watch?v=t7Lv-lpVsVk&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=4koERprLEA8&feature=player_embedded
Heh, Krisiu jest taki przytulaskowy :)
A Messi po prostu chyba nie lubi tulić się z obcymi że tak się wzbrania;)
Ogólnie dzieciak kozak, hyhy, zazdraszczam.
No no, fajnie, ale Ci goście trochę przewrażliwieni, rzucili się na tego dzieciaka jakby był jakimś terrorystą przysłanym przez Bin Ladena, niby taka praca ale trochę żal ;p No pewnie zazdaszczasz bardziej, że młody utulił Twojego ukochanego żelfixa hehe ;p a Ja, że Mesjasza, może jeszcze będzie okazja, heh ;p
Ja Ci dam żelfixa;) tak mówisz ale sam byś od niego z radością np. autograf wziął...
Zresztą nie jesteś wyjątkiem, mogę się założyć że 99% tych osób które tu na FW dają CR 1 pobiegłoby za nim z taką prośbą, gdyby tylko mieli taką okazję;)
Wiesz, to że ochrona tak reaguje, hm. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz;) Zawsze może być jakiś świr z nożem np, no tyle że tu akurat było dziecko z pokojowymi zamiarami, więc faktycznie przesadzili.
A skąd Ty wiesz co Ja bym wziął i od kogo? Hę? :) Może i bym wziął, bo jestem kolekcjonerem autografów, ale nie byłaby to jakaś obsesja tylko okazyjnie, ale wolałbym 1 Messiego niż 10 Cr zresztą jest taki kawał, dzieciak podchodzi do Cr i prosi o 10 podpisów, Cr dumny pyta czy dać też dla rodziny? a dzieciak mówi, że za 10 Cr dostanie jeden Messiego hehe :) Mam podpis na piłce kolegi Cristiano, Jerzego Dudka, z bardziej znanych osób mam mojego idoa, Stevena Seagala i Dery Hannah :)
Z Tobą to same przeboje;)
Mówię teraz ogólnie. Mam znajomego który kocha Barcelonę, i tak jak Ty nazywa Messiego Messiahem;) lubił sie ze mną przekomarzać że jakby dostał koszulkę z podpisem "Żenaldo" ( jako nim mówił) to by ją sprzedał na Allegro...Kiedy jednak zdobył bilet na jeden z treningów Portugalii i miał szansę dostać autograf od CR osobiście, bo był na wyciągnięcie ręki, właśnie zamierzał podać mu książkę do podpisu kiedy ktoś tam zawołał Crisa i się akurat odwrócił, to cóż, musiało być mu bardzo smutno. Bo kiedy mi o tym opowiadał, miał normalnie łzy w oczach, że zmarnował TAKĄ okazję;) po nim sprawdziły się moje przypuszczenia, że ta niechęć do CR to taki pic na wodę. Jak co do czego przyjdzie to szaleją.
Wrażliwy ten Twój kolega, Cristiano człowiek jak człowiek, Też byłem na treningu Portugalii :P z piłkarzy to bym chciał najchętniej podpis Ronaldo (R9) Ronaldinho i Messiego.
Właśnie, jak mu wypomniałam że co się tak przejmuje, przecież zawsze na niego prychał, od pedałków i innych mu jeździł, a on tylko:"Weż sspadaj, taka okazja." Hehe.
"Też byłem na treningu Portugalii :P"
Hahahah i tu Cię mam:)))
Byłeś oglądać "Żelusia"? No ładne rzeczy;)