Ludzie on gra w MANCHESTERZE UNITED! Gra w pierszym składzie w reprezentacji Portugalii. Większośc akcji na meczach przeprowadza on. Ma genialne dośrodkowania i niesamowitą celnosć. Nie wspominając o technice, którą hpnotuzuje wszystkich! Jest młodym piłkarzem a jak ważnym w klubie i w reprezentacji! I jak można go uważac za baznadziejneggo piłkarza? NIE MOŻNA!
Piłkarzem to on napewno złym nie jest skoro w wieku 14lat już grał z dorosłymi w Sportingu Lizbona a teraz w Manchesrerze ale nie którzy mu zazdroszczą poprostu.Ale ja nie przepadam za Ronaldo.
zgadzam sie. Ronaldo to silny punkt zespolu i powinno sie rozmawiac na temat jego gry a nie o tym ze nosi zel czy kolczyki bo to jego osobista sprawa;]
Hahaha hahaha hahaha "Ronaldo to silny punkt zespolu i powinno sie rozmawiac na temat jego gry a nie o tym ze nosi zel czy kolczyki bo to jego osobista sprawa;]"żałosne!!!!!!!!!!!
eee............to nie znaczy że go zaczne lubić, po prostu mi sie nmie podoba jak gra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Piłkarzem to on napewno złym nie jest skoro w wieku 14lat już grał z dorosłymi w Sportingu Lizbona a teraz w Manchesrerze ale nie którzy mu zazdroszczą poprostu.Ale ja nie przepadam za Ronaldo."-dobra niech będzie ale ja nie mam powodu do zazdrości................
No nie kazdy musi zazdroscić, nawet lepiej jak sie nie zazdrości. bez urazy, ale dla mnie ci którzy go ktytykują to zwykli nie znający się k**tyni. Myśle że powinni popracować nad swoją obiektywnością. Ballack tego nie kieruje do ciebie, bo śa naprawdę inni ludzie którzy czekają tylko na to żeby go powyzywać (możliwe ze obejrzeli jeden mecz z jego udziałeem) nie kieruje tegov też do osób którzy uzasadniają swoją opinie na temat CRisa.
no bo kurde wkurzają mnie ludzie, którzy na temat Ronaldo (Cristiano) potrafią owiedziec tyle:ciota, nie umie grać. Czy moze ktoś mi powiedzieć jak piłkarz który został najlepszym piłkarzem w Premiership oraz najlepszym młodym piłkarzem w Premiershi (napisałam o tym wna filmwebie) moze nie umieć grąć albo być ciotą? Jak kogoś pytam "jesteś zazdrosny?" to odpowiadają "a niby o co? albo ironicznie "tak jestem...", to ja nie rozumiem tej bezmyślnej krytyki. Można nie lubić jego stylu bycia czy jego osobowości (chocia go i tak nie znacie) ale nie mozna uważac go za złego piłkarza. TYlE pzdr.
Czasami oszukiwał ale ma teraz dobry sezon......jeżeli pomocnik jest vice królem strzelców to chyba powinien dostać nagrodę. Ale i tak go nie lubię.
"Ronaldo to silny punkt zespolu i powinno sie rozmawiac na temat jego gry a nie o tym ze nosi zel czy kolczyki bo to jego osobista sprawa;]"-mi chodziło o to, że głupie że nie możemy rozmawiać o jego grze, możemy ale nie wolno go wyzywać ciągle!
"Ronaldo to silny punkt zespolu i powinno sie rozmawiac na temat jego gry a nie o tym ze nosi zel czy kolczyki bo to jego osobista sprawa;]"-Mi chodziło o to że powinno się rozmawiać na temat jego gry.......Nie lubię Ronaldo ale nie lubię ManU........więc Ronaldo w klubie lubię zaraz po Giggsie............