Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Cristiano jest słodki... kocham go. Nie kocham go obsesyjnie tylko po prostu - kocham :)
Jest prawdziwy, szczery, uwielbiam to jak nie kryje swoich emocji, on po prostu kiedy ma na to ochotę to... płacze.
Widać jak bardzo jest zaangażowany w cały ten światek piłkarski i jak go tu nie kochać? skoro on oddaje się zupełnie piłce nożnej to ja oddaję się jemu :P oczywiście to tylko metafora.

Z piłką potrafi wyczyniać cuda, lubi się popisywać ale jest młody - ma do tego prawo. A przecież podziwia go nawet Figo!
Tego chłopaka nie można nie kochać ;)
Może zbyt emocjonalnie angażuje się we wszystkie mecze i za bardzo przeżywa przegrane ale - on taki jest. Prawdziwy, po prostu...

Ma w sobie dużo energi co widać kiedy szaleje z piłką na boisku i... no co tu dużo mówić - popisuje się, trener i koledzy muszą go hamowac, nakłaniają do mniejszych popisów a grania bardziej taktyką, ale trudno go "ujażmić" :P
I to wszystko w nim kocham :*
Nie jest moją obsesją (moją obsesją jest inny facet - aktor :P) ale bardzo go lubię i szanuję. Mam nadzieję że zajdzie daleko i nie zniszczą go pieniądze. Moim zdaniem jest świetnym piłkarzem i, no cóż, baaaaaardzo przystojnym facetem :D Ma swój styl za co niektórzy go postępiają (tlenione włosy i łańcuchy na szyi) ale ja tam wolę żeby był 'jakiś' niż zwykły ;)

No to się wygadałam. Dziękuje za uwagę. Musiałam to z siebie wyrzucić po prostu

:)

Fluorescent

No Skarbie, widzę, że mamy podobne zainteresowania, ja również uważam, że Cristiano to niezłe ciasteczko! Jak Portugalia przgrała dwa lata temu na ME z Grecją, to płakałam razem z nim.
Moim marzeniem jest, żeby Ronaldo skopał tyłki Anglikom na jutrzejszym meczu!
Viva Portugal!!!

TASTy

Ależ Rogue!
Widzę, że nie tylko u Charliego mamy podobne zdanie, bo zgadzam się z każdym słowem, które napisałaś :)
Pewnie w innej sytuacji chciałabym dodać kilka słów od siebie, ale co tu dodawać, skoro Ty to wszystko już obrałaś w słowa? :)
Powiem tylko, że

TEŻ KOCHAM CRISTIANO!

Charlies_own_

Sory za nadużywanie słowa "słowo" :D
Jakoś tak mi pasowało w każdym zdaniu :D

Charlies_own_

Boże, właśnie spełnił się mój sen. Portugalia przechodzi do półfinałów Mistrzost Świata. Cudowne spotkanie! Cieszę się jak cholera!
A tak na marginesie, widzieliście (a raczej- widziałyście) jak Cristiano po strzeleniu karniaka dziękował Bogu wznosząc ręcę w górę? To było po prostu piękne!
P.S. Wiem, że to trochę nie fair, ale cieszyłam się, jak sędzia wywalił Rooneya. Z góry przepraszam kibiców Anglii.

TASTy

nie przepraszaj ich :P nalezalo mu sie za to że szturchnął Cristana :P mam nadzieje że to widziałyście :) tak popychał Crisa... :

Fluorescent

Mecz był cudowny - szkoda ze Brazylia wczoraj przegrała.
No ale mamy portugalię - można sie tylko cieszyć! :)P:):):)

Fluorescent

szczerze to ja myśle ze to lepiej że Brazylia przegrała bo już za dużo tych jej zwycięstw :P
a Portugalia ma szansę zmierzyć się z silną Francją. Liczę że uda się im (Portugalczykom) wygrać :)

Ale czytałam gdzieś w necie że Ricardo wolałby się zmierzyć z Brazylią, pewnie chciał pokazać swoję prawdziwe umiejętności i to na co go stać, no ale w meczu z Francją też będzie musiał się wysilić pewnie :P

:)

Fluorescent

Po wczorajszym meczu Włochów z naprawdę mocarnymi jak do tej pory Niemcami, myślę, że teraz już wszystko jest możliwe. Skoro więc boscy Italianos pokonali Szwabów, tak teraz Portugalczycy mogą pokonać gloryfikowanych przez wszystkich Żabojadów, i o to będę się modlić, bo marzę o finale Włochy- Portugalia.
Nie może być po prostu inaczej! Nie może!

TASTy

A co do wczorajszego meczu to na boisku był MASAKRA.
Naprawde nie wierzyłam że Włosi mogą Wygrać z Niemcami ...
:(

Fluorescent

wczorajszy mecz moje drogie panie moim skromnym zdaniem był FENOMENALNY!!! =D =D =D =D
Dawno nie oglądałam tak eksycutjącego meczu i niezmiernie się cieszę że wygrali makaroniarze bo dosyc miałam Niemców :P te dwa gole strzelone praktycznie w jednej i to ostatniej minucie dogrywki spowodowały we mnie wybuch radości :D :D tak krzyczałam że obudziłam mamę :P
proszę o więcej takich emocjonujacych meczów gdzie akcja za akcją się odbywa, bez chwili przerwy!
mam nadzieje że w finale zmierzy się Portugalia z Włochami bo dziwne by było oglądać mecz makaroniarzy z żabojadami LoL żart ;)

W każdym razie bardzo licze na moją ukochaną Portugalię, zabrali mi już wcześniej Hiszpanów to Portugalia musi wytrwać do końca :)

Fluorescent

Żałosne, czy już żadna dziewczyna nie patrzy na jego grę??

Hitek

oho znowu sie zaczyna nagonka. tym razem na mnie. ja tam mysle co mysle. troche moze przesadzilam w tych swoich wyznaniach ale juz tak to ze mna jest że gadam co mi ślina na język przyniesie.
ten moj temat jest glupi bo glupi, ale widocznie mialam ochote to z siebie wyrzucic akurat w tamtym momencie. nie ma nad czym rozprawiać.
Troche w sumie dojrzałam od momentu założenia go i pewnie teraz bym czegos podobnego nie napisała ale skoro się stało to tego nie cofnę.
Zresztą - moja sprawa co mnie interesuje w danej osobie, bez wzgledu na to czy jest to wyglad czy talent. A w tym konkretnym przypadku to i tak patrze na obie rzeczy.

Wiem, że to wkurzające i męczące kiedy napalone laski cały czas wzdychają do C.R. dlatego rozumiem Twoją irytację i już się zamykam.

Fluorescent

Nie musisz, każdy ma prawo patrzeć na co chce i mówić co chce...Pozdrawiam i zapraszam na bloga:]