Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Hej, czemu Cristiano ma AŻ TAK niską notę? Za co go nienawidzicie? Ja też może go nie uwielbiam, ale oceniłam go nieco wyżej.

Coria

oj
nie lubie go, ale na 2,25 nie zasługuje
ja daje tylko 1 albo 10 więc mu sredniej nie podniosę, bo wg mnie zasługuje na 8,5
ale ludzie !!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiem
głosuje pewnie tylko chłopaki, które mu zazdroszczą tego, że panieny tak za nim latają
i wszystko jasne :)

Kasiek_haz

przemyślałam sprawę
dam mu tą 10, niech ma
ale i tak go nie lubie :D

Kasiek_haz

Miał tak słabą średnią, gdyż nie jest aktorem, a ten jeden film to dodany jest przymusowo, że niby jest aktorem. Jeny! Filmweb schodzi na psy. Teraz jak ktoś jest sławny, a nie aktor, to dodaje się go. Na innych portalach tego nie ma!

aazg

Nie wiem co on tutaj robi a teraz ocena stanowczo za wyskoka (ale tak jest jak napalone fanki daja mu 10 bo jest taki $liczny)
Odemnie 1/10 - poprostu gościa nie znosze =)

oooo_

Lubie go ,ale to nie jest raczej miejsce dla niego - ta strona nazywa sie FILMweb :)
Pozdrawiam.

NaShI

sa na filmwebie gorski od niego, np. bill z tokio hotel, poniewaz tez wystąpił w jakims filmie, mial jakąs epizodyczną rolę. Już wolę spopatrzec czy poczytac o nim, bo Cristiano przynajmniej wygląda jak człowiek.

Naley

Heheheheheh wyglada jak człowiek ale podałaś przykład Cristiano przy Billu to anioł - i cudo.

NaShI

No faktycznie dałam trochę słabe porównanie.