Szybkość-10/10.
Dryblingi-10/10-(Większość razy traci piłkę ale dobre sztuczki robi).
Wytrzymałość psychiczna-1/10.
Wytrzymałość fizyczna-10/10
Gra fair-1/10(dużo kartek dostał ostatnio i wymusza faule).
Wpisujcie wasze oceny.
A o jego wyglądzie czy o waszym stosunku pscychicznym do niego porozmawiamy gdzie indziej.
szybkosc 10/10
dryblingi 10/10
wytrzymalosc psychiczna 7/10(czasami w waznych meczach przegrywa z presja)
wytrzymalosc fizyczna 10/10
gra fair 7/10(kartek az tak duzo nie dostaje,choc niepotrzebnie faulowal w poprzednim meczu,bywa ze symuluje faule,lecz teraz nie robi tego az tak czesto)
"Wytrzymałość psychiczna-1/10. "
<hahaha>
gdyby nie był wytrzymały psychicznie w tym momencie byłby piłkarzem Barcelony a Anglię oglądałby tylko na zdjęciach
oglądasz Ty go w ogóle, że takie głupoty wypisujesz??
barcelony fan Ronaldinho ^^ zal mi ciebie Cris jest w dobrej formie a co do symulowania to większość sytuacja do tego prowokuje bez symulacji nie wiem czy ktoś by zaczął grac normalnie w tym sporcie ale trzeba mieć jakiś dystans żeby sie nie zdradzić.
No i Newcastle rozbite 6:0!!!! :D A Ronaldo zdobył pierwszego swojego hat-tricka dla United. Widać że jest w formie! Dobrze że nie odszedł do $realu!!!!
Nie jestem fanem Barcelony, nawet ich nie lubię. A co do mojej oceny się odwołuję więc zmieniam te dwie 1 na 6 (bo dużo się poprawił). A to że tobie jest mnie żal to cóż ja na to mogę poradzić?? I tak mu wysokie oceny dałem. Rzadko się zdarza że komuś za szybkość i dryblingi lub wytrzymałość fizyczną dał 10. Więc jak czujesz się pokrzywdzony że Twojego ulubionego piłkarza "uraziłem" to nie masz powodu.
Ja bardzo lubię Real uważam że to jedna z najlepsza drużyn w historii footballu i mam szacunek do takich drużych jak Barcelona, Manchester United, Chelsea Londyn, AC Milan i tych innych. Dlatego napisałem żeby nie obrażać innych drużyn bo te drużyny naprawdę osiągnęły wiele. Więc zamiast pisać że jestem ich fanem mógłbyś mnie najpierw zapytać. A co do Ronaldinha byłem pełen podziwu jego umiejętności, ale ten sezon to masakra. Prawie w ogóle ostatnio nie strzela, grzeje ławe, nie grał w półfinale z Manchesterem, a jego wartość zdecydowanie spadła. Z C.Ronaldo jest coraz lepiej i mam szacunek mimo że nie jestem za bardzo jego fanem.
A ja mu daję 1/10, bo jest przereklamowany, a na EURO nic nie pokazał, a jego wysoka średnia to nie oceny kibiców, tylko fanek, dla których jest sweeeeeeeet
Szybkość-10/10.
Dryblingi-10/10
Wytrzymałość psychiczna10/10( cała Anglia na niego gwizdała a on mimo to grał i strzelał)
Gra fair-8/10(dużo kartek)
Zalezy jak to oceniac bo np brazylijczyk Ronaldo ma drybling i zwody na 10/10 bo jest szybszy od Cr i lepiej drybluje (lub w czasie przeszłym)dlatego nie dam mu 10 bo wtedy wynikało by ze gra tak jak grał Ronaldo R9 a tak nie jest:)
Szybkość-9/10.
Dryblingi-9/10-
Wytrzymałość psychiczna-5/10.
Gra fair-3/10
Szybkość 10/10
Drybling 10/10
Wytrzymałość psychiczna 8/10
Wytrzymałość psychiczna 10/10
Gra fair 8/10
Szybkość 8/10 (gdzie mu tam do A. Lennona czy Agbonlahora)
Drybling 7/10 (jest OK ale bez przesady, wielu graczy robi lepsze sztuczki)
Wytrzymałość psychiczna 5/10 (jak gra z Hull to jest wielki a jak gra z Barcą to jest w cieniu)
Gra fair -10/10 (Gdy symuluje mam ochote dać mu w ten odpicowany ryj)
Możnaby jeszcze oceniać wiele atrybutów ale szkoda czasu. Jak dla mnie ogółem 6,7/10.
Dla mnie nie ma sensu rozbijać go na czynniki pierwsze. Jako piłkarz ode mnie ma 8, ale przez to, że przeszedł do "Kureskich" należy mu się co najwyżej 3/10. Jebany materialista!
fanmanu - on nie jest zadnym raperem ze nie moze byc sprzedajny, to jest pilkarz a kazdy piłkarz jest sprzedajny, tym bardziej nie odmawia sie Realowi Madryt, jestem przekonany ze 100% dzieciakow ktorzy nie lubią Realu i Ronaldo, gdyby dostali jego oryginalną koszulke to płakaliby z radosci, łącznie z tobą.
Dodam jeszcze, że gra w koszulce Królewskich była dla Cristiano czymś, o czym marzył od dziecka. Nie poszedł tam dla kasy.
A kim ty jesteś żeby to wiedzieć?
Ozil przez kilka lat miał na facebooku w rubryce ulubionych klubów Barcelonę, a po przejściu do Realu mówił, że było to jego marzenie od wielu, wielu lat.
Bo mówił o tym w prawie kazdym wywiadzie po transferze do Madrytu. Interesuje się piłką, więc nie tym tonem i nie uważaj się za pana i władce tego forum. ;)
Każdy po dojściu do nowego klubu tak mówi.
Tomek Hajto mówił po dojściu Schalke w każdym wywiadzie, że od dziecka marzył o tym klubie, mimo, że w Makowie Podhalańskim o czymś takim jak Schalke w ogóle nie słyszał.
Nie uważam się za władcę tego forum, bo nim nie jestem, ani nawet nigdy nie byłem i nie będę, więc nie wiem na jakiej podstawie tak odebrałeś któryś z moich postów.
Szybkość-10/10.
Dryblingi-10/10.
Wytrzymałość psychiczna-7/10.
Wytrzymałość fizyczna-10/10.
Gra fair-6/10
Zdarza mu się wymuszać faule, ale robi to coraz rzadziej. Sędziowie zaś są do niego tak uprzedzeni, że w ostatnim meczu LM nie odgwizdał faulu (wg. mnie) na czerwoną kartke, a kostkę Ronaldo trzeba było zszywać później w szatni...
Szybkość - 10/10
Dryblingi - 9/10 (na 10/10 to zasługuje Messi)
Strzały - 10/10
Podania - 6/10
Psychika - 6/10
Wytrzymałość Fizyczna - 8/10
Nie rozumiem tak wysokiej oceny dla jego strzałów. Owszem, dużo strzela pięknych bramek z dystansu ale patrząc na to ile prób wykonuje, zasługuje w takiej skali maks. na 6.