Czytajac powyzsze dyskusje i klotnie na temat CRistiano postanowilam podsumowac pewne rzeczy.
Otoz, jako pilkarz sprawdza sie nieprzecietnie. W niejednym meczu uratowal honor druzyn, ALE zdarza mu sie czasami grac ''pod publiczke''. Dryblingi, kiedy ne ma obok przeciwnika sa nie do zniesienia ;]
Jezeli natomiast chodzi o wyglad, to kazdy ma swoj gust. Dla jednych ow pilkarz wyglada jak zwykly gej dla drugich jest idealem.
Ja osobiscie uznaje ta pierwsza opcje.
Dziekuje za przeczytanie.
Pzdr.
Tez nie lubie jak sie popisuje ale calkowity respect dla niego bo jest bardzo utalentowany jak na swoje lata... i ma duzo idoli wsrod chlopakow na serio. oczywiscie w kwesti gry. Mam paru takich kolegow z branzy. Coz dla mnie rzeczywiscie wyglada troche gejowsko, ale mi nie przeszkadza..
Respect
Mi wogóle nie przeszkadza ze wygląda gejowsko, ważne żeby nie symulował, nie wymuszał. W tamtym sezonie się rozwinął. Ale ten sezon zaczął kiepsko. I nie będzie tak zawsze jak w sezonie 2006/2007 Ale dla mnie zostanie symulantem z MS 2006. Wiem że zostanę pojechany przez fanki CR7. Nie boję się tego, możecie po mnie jechać aż wam się znudzi. To by było na tyle.
Masz racje nie jest tak jak w sezonie 2006/2007 jest jeszcze lepiej,a poza tym Ronaldo juz tyle nie symuluje,a poza tym zobacz ile razy jest faulowany,o wiele czesicej go fauluja niz on wymusza faule,
w Twoim podsumowaniu nie powinno byc mowy o wyglądzie, ale faktycznie o jego umiejętnościach, które są ponad ustalonymi, przez innych wirtuozów futbolu, granicami. A co do jego dryblingów pod publiczke czasami są nie potrzebne ale są po pierwsze jego znakiem firmowym, a po drugie robi to bo to potrafi i opanowane ma to do perfekcji takiej jak jeszcze żaden inny piłkarz.