Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

I po co te kłótnie były? Jak ja mogłam dać się tak omamić! Stworzyłam poprzednio beznadziejny temat, zamiast wyłożyć kawę na ławę. Cristiano Ronaldo czyli tak zwana Krysia jest po prostu psią kupą w porównaniu z Alessandro Nestą. Nie ważna pozycja na boisku, lecz całokształ. I pokażę wam czym jest piłkarz!

Shady_L

Widzisz, wszyscy koffffają Crisa ;)

to mnie przeraża....:D

veritaserum

Bo i jak tu Crissa nie kochać skoro robi za tło Nesty?
Pomyślałaś o tym?
lol

MADLEN

nesta jest spoko ale inter 4ever.a cristiano moze sie schowac. albo isc na wybieg dla modeli to chyba lepsza praca dla niego skoro wyrywa se nawet brwi.

Jamaica69

Nesta to już relikt, który się sypie (liczne kontuzje) i nie wiadomo czy kiedykolwiek wróci do wysokiej formy, a co do Cristiano to lepiej otwórzcie oczy - 6 goli w 3 ostatnich meczach ligowych mówi samo za siebie.

MADLEN

to sie nazywa po prostu obsesja! nie powinnas sie wypowiadac na forach bo tylko innych pilkarzy bedziesz obrazac:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MADLEN

Może jednak nie ona.....................................

Hitek

a moze ty...

MADLEN

Wow jaka odpowiedź, ale inteligencią się nie popisałeś.

MADLEN

Jak byś nie wiedział to nie chodziło mi ani o mnie ani o Madlem i ani o Ciebie. I nie rozwijajmy tej kłótni bo to głupie jest.

Hitek

a to sorry,bo myslalem ze o mnie chodzi...

MADLEN

Chodziło mi o fanki co wydają swoje oszczędności życiowe żeby zobaczyć na żywo "Crisa" i o te co kibicują Portugalii nawet jak gra z Polską.