nigdy nie widziałem piłkarza który tak dobrze gra aktorsko a pady to opanował do perfekcji
Na starym regulaminie był dodawany do bazy, a wymaganie główne to rola lub zdjęcia archiwalne w minimum dwóch materiałach audio-video, gdzie pojawia się ekipa reżyserska i scenariusz został napisany. A szkoła aktorska czy teatr musi być, bo o kasę idzie - dzieci potem się napatrzą symulantów i grając na podwórku czy w okręgówce kaczają się po murawie jakby zgon miał zaraz nastąpić czy chirurg miał działać, karetka wieść do szpitala czy reanimowanie potrzebne. Czas powinni zatrzymywać jak w NBA, a nie doliczać nędzne minuty!
Mroczkowie też mają mało ról ale obaj nie osiągają takiej oceny na filmweb jaką ma C. Ronaldo nie będąc jednym ciałem, a będąc tacy sami prawie z wyglądu ale już charakterami odmienni!
już nie jest takim dobrymaktorem , bo sędziowie już się nie dają nabierać na jego symulacje
największy pedał wśród piłkarzy i te jego drobione kroczki do tyłu i rozkrok pedalski przed wykonywaniem wszystkich rzutów wolnych - przykro patrzeć co on z siebie zrobił po odejściu man utd
Chyba nie oglądałeś nigdy meczu Barcelony. Oni grają na miarę oscara (oczywiście chodzi mi o symulacje fauli tak dla jasności.
A wy gracie na miarę nagrody zwanej Złotą Maliną jak faulować to ostro a niech taki Messi będzie miał goleń złamaną.