Damon Lindelof

Damon Laurence Lindelof

6,4
1 260 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby Damon Lindelof

podziwiam tego faceta. tylko geniusz mógł wymyślić takich Zagubionych!

panna_niesmiala

TO prawda, z JJ Abramsem niemal od początku go napisali i stworzyli najlepszą pojedynczą serię w historii Tv (sezon 1szy), a potem wspólnie z Carltonem Cuse fenomenalnie prowadzą wszystkie wątki (oraz tworzą poadcast), teraz wypada tylko życzyć, aby ostatni sezon wbił nas w ziemię i na długo ugruntowił Lost jako najlepszy serialem w historii.. Poza Lost b dobrze też pisał Nasha Bridgesa oraz b dobrze przyjęty debiut na wielkim ekranie przy ryzykownym nowym Star Treku

aqu32

Tylko taki idiota jak on, mógł tak ten serial spierdo*ic. Oby tylko nie spieprzył Prometeusza ;<

era

filmu jeszcze nie widziałem , ale na zagranicznych forach mówią, ze własnie scenariusz jest spieprzony.

rcisek

Ja też, trochę mnie to martwi.

era

Prometeusza widziałem i powiem tak że jest S.P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y niby fajny film s-f 7/10. Ale jest w nim tyle ????????????????? że ho ho ho!!! Mam w dupie takie filmy z tajemniczymi wątkami po cholere takie gówna robia. Zresztą w filmie widać śmierdzącą sprawe maczania palców przez tego dupka Damona!!

panna_niesmiala

Tylko Geniusz może tak za przeproszeniam naj....ć i nap,,,ć w filmie że odechciewa się go oglądać!!!!

Lukotoni

Nic nie zrozumiałem z twoich wypowiedzi.

_Garret_Reza_

Spoko i oto właśnie chodziło :D