Daniel CraigI

Daniel Wroughton Craig

8,3
65 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Craig

to ma być nowy bond??!! to jakiś żart
w dodatku blondyn!!
to tak jakby uznać że vanilla ice jest utalentowanym raperem
no i ma być mniej gadżetów - przecież samochody, zabawki i piękne kobiety to istota bonda

trzeba zbojkotować ten film
co do samego aktora to nic nie mam, bo jest dobry w tym co robi - ale jako główny bohater się nie nadaje

diana6echo

A kto powiedział, ze nie będzie samochodów, zabawek i pięknych kobiet (btw: to chyba nie są "gadżety"...)? Ale co za dużo to nie zdrowo, czego przykładem ostatni film serii. Dlatego uważam, że dobrze, że nowy będzie oszczędniejszy pod tym względem. A co do aktora, to ile już razy słyszałem, że ktoś się nie nadaje... Keaton miał się nie nadawać na Batmana, Olbrychski na Kmicica itp. a utarli nosa wszystkim niedowiarkom. Nie wyrokujmy, kto się nadaje a kto nie. Akurat seria o Bondzie jest najlepszym przykładem, że nie ma jednego idealnego kandydata do jakiejś roli, bo wszyscy aktorzy oprócz Lazenby'ego się sprawdzili, choć każdy wyglądał inaczej i zagrał w trochę innej konwencji. Dlatego nie skreślałbym Craiga przed obejrzeniem filmu. Tym bardziej, że ma w sobie coś "bondowego" i myślę, że fajnie wypadłby gdyby zagrał w podobnym stylu jak Dalton.