Po tym jak zaangażował się w rolę w tym dennym tasiemcu z Maćkiem z Klanu. Ale za to co grał wcześniej ma ode mnie szacunek.
nie skończył się kretynie bo Olbrychski żyje ja go lubię ale nie popieram jego że zgodził się grać w tym durnym tasiemcu wyobrażam go sobie w Ranczu,M jak miłość bo to są moje ulubione seriale i wyobrażam go sobie w Ojcu Mateuszu bo trochę lubię ten serial
może się sprzedał stary dziad ale go lubię bo niedawno zmieniłam o nim zdanie jak się dowiedziałam że ma brata psychicznie chorego i że jego ciotka ma 103 lata i ciotki mu zazdroszczę za role filmowe go nie lubię zagra w Ranczu.Ojcu Mateuszu albo w M jak miłość to zmienię o nim zdanie jako aktorze a lubię go jako człowieka
kinomanka_13, dziecko ja cię proszę nie wypowiadaj się już na filmwebie, bo każda twoja wypowiedź to zlepek bzdur i idiotyzmów. Oglądaj lepiej dobranocki i bajki na jetixie, bo sądząc po twoich wypowiedziach, własnie taki poziom prezentujesz :D
M jak miłość to twój ulubiony serial.
HAHAHAHAHAHAHA
Przecież to jeden z najgorszych polskich tasiemców.
Siemasz TROLLU co cię bolcują w necie od tyłu ... sam się kończysz a Pan Daniel Jest aktorem wielkiego formatu.
W każdym okresie swego życia gra doskonale swoje role. Obserwuje Daniela Olbryskiego od początku jego kariery
Jestem pełen podziwu dla niego. Panie Danielu oby tak dalej niech pan niszczy tą swoją genialną grą aktorską niszczy tych wszystkich przychastów którzy opluwają pana.
Skończył się mniej więcej w tym czasie, gdy skończyła się komuna.
Jakby mu jaja wyrwali i usunęli płat czołowy.
Szkoda, bo fajny był kiedyś.
nikt, kto widział Olbrychskiego w teatrze, nie napisze takiej głupoty.
Nie padł ofiarą żadnego tasiemca - za dużo wybitnych ról filmowych i teatralnych ma na koncie, żeby takie coś mu zaszkodziło.