Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wczoraj z moja kumpela z gg gadalysmy, kto sie zglasza do konkursu na naj candy w wiecie kto sie zglosil??????????????? Sam Dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! I wy pomyslcie, co to by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to zemdlalam jak to uslyszalam!!!!!!!!!!!!!!! Tu macie koment w tykonaniu pana Daniela Radcliffe'a!!!!!!!
"Slabo pisze po Polsku, ale zglosze sie do twojego konkursu
~Dan Radciffe, 2005-10-23 18:37"
I wy na niego mowicie ochyda???????????????????????? ?????????? Nie, to jest po prostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A wy jak to powiecie????????????????????? No jak?????????????????????? tu zamieszczam link do strony mojej kumpelki z gg( ja tez jestem w tym konkursie wiec na mnie glosowac!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!! !!!

http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] to ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

A nie pomyślałaś, że ktoś jajca se z was robi :|????? To bardziej prawdopodobne niż zainteresowanie Daniela panią z 1gim. W ogóle, co on by tu gdzie ma chyba najwięcej antyfanów szukał(znaczy w polskich serwisach). Przecież podpisać może się każdy jego nazwiskiem w komenciue twojej koleżanki z gg... Dziewczyno nie rób sobie wielkiej nadziei, ale też nigdy nie mów nigdy.

Szajba

uhuhuhuh... sie ubawiłam ..... nawet nie czytałam co jest na tej stronie... hehehe... same kolory juz mi mówia ze TO SCIEMA!!! i ze daniel w życiu nie wlaz by na ta strone... chyba ze na serio jest pedziem...heheheh.... ale sie uchachałam... XD

Rayana

ja Cie bardzo lubie i szanuje Rayana....ale musze cie sprowadzic na ziemie slowami ze ktos sobie z ciebie brutalnie jaja robie..ja tam sie moge zglosic jako J.Lo...tez bedzie fajnie(lol)
moniqa^^

danielradcliffe1

A wyscie czytali wogole koment ktory napisal???????? Moze i to sa jaja ale pozniej sie przekonamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to sie zglos! Nie ma problemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Rayana

ha!wiem ze nie ma.....ale po co ja tam...jak zobaczylam ta stronke to lekko mnie zemdlilo..ale niektorym sie moze podobac(lol)
szczerze watpie aby daniel wchodzil na tego typu strony w ogole....
moniqa^^

danielradcliffe1

zgadzam sie monisiu z kazdym twoim słowem.... małam to samo uczucie jak włączyłam link...:P ale sa ludzie i parapety, krzesła taborety, kible i klozety.... no ale jaestem pewna ze to sciema... a jak łysa cos powie to nie ma bata :D

Gis_xD

jezu jak mozna byc tak naiwnym???
myslisz ze nawet jak daniel wlazi na polskie strony(co juz jest bardzo malo prawdopodobne) to na pewno wchodzi na jakies candy dollsy dla dziewczyn(lol) i jeszcze wpisuje sie po polsku?? jesli tak to ja jestem julia roberts;p

Rayana

Dobra a tak w ogóle ktoś mi powie kto to czy co to ta candy ?? Bo nie jestem w temacie.

Szajba

Popieram Szajbę... A tak na marginesie, to czy nikt sie nie dziwi, że Daniel Radcliffe mówi po polsku? Po cholerę mu to? Rayano, jakby to podsumowała moja nauczycielka mamy, 'o słodka naiwności'

użytkownik usunięty
Rayana

Hahahahaha!!! A to dobre! Dan też robi te słodkie rysunkowe laleczki? Spytaj go o to.
Pozdro 4 all :)

Rayana

po za tym, nie umi się podpisać właściwie tylko podpisuje się ''Dan Radciffe''

Klaudynka

ja rozumiem ze ktos lubi zasmiecac glupotami forum ale po co inni sie przylaczaja to ja juz nie wiem

Witch_King_3

Nie miejcie do mnie pretensji... uslyszalam to z mojej wlasnej woli... I zapraszam do dyskutowania o ta krowe Lindsay!!! Chce uslyszec na nia jakies przeklenstwo!!!!!!!!!!

Rayana

Boże !!!! Przecież to logiczne, że ktoś się nabija!!!

trixy1987

Normalnie temat miesiąca. Świetne... xD

Pozdrawiam, Une.

Rayana

szczerze mowiac mnie juz to nudzi..ze jeszcze zyja tacy naiwniacy co mysla ze im ktos uwierzy..nie mowie o Tobie Rayana ale o tej osobie co siet am za niego podpisala....
podkreslam ze nie wszystkie nastolatki sa naiwne:/
moniqa^^

Rayana

trafnie zatytułowałaś ten temat, nie uwierzę:P

locust

Cudnie, urzekła mnie twoja historia... Paranoja jakaś... Boże widzisz i nie grzmisz, co się dzieje z tymi wszystkimi ciemnymi dziewuszkami...

Scully15

A chcesz jeszcze wiecej takich bzdor?????????? Wlasnie zagladam tam a tam pisze zgloszenie pewnej Jennifer Aiston!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Tez tam pisze, ze slabo pisze polski i chetnie sie zglasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale gdyby nawet Eijah Wood(ostatnio polubilam tego akrtora) by sie zglosil do juz by bylo szczyt bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

oo.... widze ze niedługo całe hollywood bedzie chciało wziąsc udział w tym konkursie... uhuhuh.... moze i ja sie zglosze, jestem pewna ze nie beda mieli ze mna szans (chociaz niewiem nawet jaki to konkurs- szczeguły)

Rayana

oj wez łysa....nie mozemy zmarnowac tej szansy...a jak nas ktos tam zauwazmy? zrobi z nas slawy? przeicez to w ogole kooonieczne:D wygramy samym urokiem osobistym ^^
moniqa:PP

danielradcliffe1

Boze! Biedne moje oczy! nigdy wiecej na te strone :D

No Wy macie racje trzeba sie zglaszac, bo moze tak przypadkiem jakis Spielberg tez sie zglosi i zauwazy Was! ;) Ja to bym juz dawno skorzystala z takiej szansy na slawe (lol) hehe, a Daniel to pewnie ani slowa po polskiemu ;] nie umie. pozdrawiam ;]

Rayana

A świstak siedzi.....

Shemek

świstak w tym dziale nie ma nic do roboty, nie się zabiera za te czekolady...

Rayana

DZIEWCZYNO ZNAJDZ SOBIE DOBREGO PSYCHIATRE BO TO PIERWSZE SYMPTONY SCHIZOFREMI BUHAHAHA

Aliciaa

zgadzam się z Aliciaa... ale jak ona pójdzie do psychiatry to od razu do zakładu ją wsadzą... jak można byc tak naiwnym... po prostu spadłam jak to przeczytałam :D

Rayana

Taaaaa....jasne:) A świstak siedzi i zawija je w te sreberQa:P

Rayana

shemek...masz takie zdjecie na blogu jak ja(lol) sliczne nie:D
ojj...ale Rayana nie jest chora..tak tylko napisala....tzn..oj no niewazne^^
ja mysle ze ona wiedziala i wie zeto nie prawda:):)
moniqa^^

danielradcliffe1

miejmy nadzieje... bo jak następna osoba przejdzie na ciemna strone mocy, to juz nas niewiele zostanie.... agresywna wcieło, nutellka została porwana, a dominisia przeszła na strone zła... wiec trzymajmy sie razem do premiery HPiCZO a bedzie dobrze,,, i swiatłosc znowu tu zagosci!!!!

pozdro i niech moc bedzie z wami :*
łysa

danielradcliffe1

Nie uwierzycie! Przed chwilą dzwoniła do mnie Jennifer Lopez, ale okazało się, że to pomyłka! Ale chwilę z nią pogadałam i zaporisła mnie do swojego domu! OOOOOOOOOOOCH!

:D:D :D

Pozdrowienia ;)

Rayana

Nie uwierzycie ale sma dan podlaczyl sie do mnie na gg!! I gadalismy po polsku oczywiscie i powiedzial ze pisze z warszawy bo beda w warszawie pottera krecic!! Oczywiscie jestem zaproszona :). UWIELBIAM TAKIE HISTORIE ;D;D;D;D;D

kaska_22

A to to juz jest przesada Kaśko... Zaraz se zobacze jeszcze jaki wapniak sie zglosil. Uffffff.... na szczescie nikt sie nie zglosil. Musimy miec na bacznosci i nie mowic takich bzdur na Kaśka mowi. Jakos jej nie wierze....

Rayana

Ta historie sobie wymyslilam ;) Czemu wszyscy to biora na powaznie?

kaska_22

Ja powiedzialam wyraznie, ze jakos nie wierze to znaczy, ze albo to prawda albo cos wymyslonego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I nic mi tu nie dryblac na temat, ze jestem latwym do nabrania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Rayana

To ja też sie zgłoszę do tego konkursu, skoro tyle moich ziomów tam będzie

Cameron Diaz

użytkownik usunięty
Rayana

Bożżżeee....Jacy ludzie potrafią być naiwni...Ktoś wpuścił was w maliny, a wy macie podniete jak niewiadoma kto...A wogóle po co miałby wchodzić na tak beznadziejnie powalone blogi...Na serio...Opanuj się....

Rayana

ale dobra,spoko,juz koniec,spokojnie,przeciez my w to nie wierzymy..macie problemy....-_-"
moniqa^^

danielradcliffe1

aaaaaaaaaa!!!!!
auauauauauauaaaaaaaaaaaaa!!!!! !!

nie było mnie tylko tyci tyci czasu (no dobra może więcej), a tu takie jaja się robią....
bez mojej zgody??
non!!!
hehe, ale za mnie ważniak, bosh...
co ja mam z tym komputerem, no nie!! tylko by się psuł....
a w budzie każą nam pisać testy maturalne, aaaaaaaaaaaaa............
ja nie kce matury.....
zgłaszam protest

tym szałowym (czyt szalonym, albo jak kto woli pojeb****) tekstem witam się z wami ponownie....

no to teraz do rzeczy....
owszem nie wierzymy i nie uwierzymy(to co do tematu)...
po drugie: łysa jak to wciągnęło ją no stronę zła???

co tu się właściwie działo???

no i czy jest ktoś, kto po przeczytaniu tego zajebiście yntelygentnego komenta nie wyrzuci kompa za okno tylko autentycznie się ucieszy, że agresywna odzyskała kontakt ze światem (czyt. netem)???

pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

tym tekstem u góry chciałam się po prostu przywitać...
pozdro...
agresywna :)

Rayana

hyhyhyhyh witaj witaj Najdrozsza nasza Agresywna istoto XD
moniqa^^

danielradcliffe1

no nareszcie wruciłas a ja juz myslałam ze nie ma nadzieji... no niewiem o co chodziło z tymi stranami zła... niepamietam... nieważne.... wazne ze juz jestes i udało ci sie wyrwac z krwiorzerczych łap potwora...eee... co ja plote... uuu... moze ksiazke napiszze... ŁYSA I JEJ WYIMAGINOWANY (jakkolwiek sie to pisze) SWIAT!!! yo.. :B... ale ze mnie poj**

Gis_xD

O.O... wlasnie zglosili sie: Britney Spears, Orlando Bloom i George Clooney!!!!!!!!!!! Paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gwiazdy sie zglaszaja no kilkanascie dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Rayana

a światak siedzi reloaded i nie może skończyć
co za ludzie tu się wypowiadają

Klaudynka

Ja mam tylko takie małe, malusieńkie, nieistotne pytanko; Czy Ty, Rayano, naprawdę wierzysz w to, co piszesz? Bo na początku myślałam, ze tak, ale jak przeczytałam to o Orlandzie i reszcie, to doszłam do wniosku, że chyba aż TAK głupich ludzi nie ma... więc ty sobie z nas jaja robisz, udając idiotkę, czy też naprawdę osiągnęłaś poziom intelektualny pantofelka, względnie ameby?

ares_maskot

mi sie jednak wydaje ze to ironia, i ona pisze to dla żartów, tak jak wiekszośc osób na tym forum :P

Gis_xD

To jest prawda!!! Tam na jej blogu jest tam pisane, ze aktorzy chca sie zglosic!!! Czy wy mozecie wyjasnic, to by o tym pisal????????????? No kto??????????????????????????? ?????????????????????????????? ? Ja was nie robie jaja, wierzcie mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

dobra... poddaje sie... ja nic nie kapuje... wiemm ze to jaja... ale niewiem o co ci chodziło rayanko?

Gis_xD

Chodzi mi o to Łysa... ze wogole nic nie kapujecie. Skad mozesz wiedziec, czy ja zmyslam i robie z was jaja?????????????????????????? ?????????????? No???????????????????????????? ?? Zmyslam??????????????????????? ?????????????????? Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja na serio to widze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Ja nigdy nie sklamalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! A sama wejdz na http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] i tam poczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Rayana

Matko Boska zabije sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Teraz zglosili sie: Tom Felton(Malfoy), Elijah Wood(zabije sie, bo tam pisalam, ze jak on sie zglosi to sie zabije(On gra w Władcy Pierścieni w roli Froda)((we wszystkich czesciach)) ), Brad Pitt, Lech Kaczyński(matko!!!), Jan Maria Rokita, Jarosław Kaczyński(brat Lecha Kaczyńskiego), Donald Tusk(hihi!), Andrzej Lepper i Beyonce Knowles(nie wiem kto to)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Chyba Ocia(moja kumpela z gg) troche przesadzila z tym konkursem.................... Czy wy nic nie kumacie??????????????????? to na serio tam pisze na stronie http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie myslcie sobie, ze ja zmyslam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

o kurde... (??? czy ty rayano sobie żarty robisz czy wzięlaś to na serio??)