Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 526 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wczoraj z moja kumpela z gg gadalysmy, kto sie zglasza do konkursu na naj candy w wiecie kto sie zglosil??????????????? Sam Dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! I wy pomyslcie, co to by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to zemdlalam jak to uslyszalam!!!!!!!!!!!!!!! Tu macie koment w tykonaniu pana Daniela Radcliffe'a!!!!!!!
"Slabo pisze po Polsku, ale zglosze sie do twojego konkursu
~Dan Radciffe, 2005-10-23 18:37"
I wy na niego mowicie ochyda???????????????????????? ?????????? Nie, to jest po prostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A wy jak to powiecie????????????????????? No jak?????????????????????? tu zamieszczam link do strony mojej kumpelki z gg( ja tez jestem w tym konkursie wiec na mnie glosowac!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!! !!!

http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] to ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

danielradcliffe1

właśnie wynocha... są ciekawsze tematy.. ten już jest oficialnie zamknięty... nara,,, :P

Rayana

naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność naiwność...i tyla

Rayana

Hahaha :D.
Od dziś mówcie na mnie Spears.
Tak, to ja!
Ha! Ujawniam się.
A tak poza tym nie słyszałaś o "nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"..?
Śmieszysz mnie.

Rayana

Sandrula nie umie czytac chyba -_-" ...
moniqa^^

danielradcliffe1

To nie zmienia faktu, że dziewczyna wypisuje głupoty...

Rayana

ale ile mozna ten temat walkowac,skoro ona juz mowila pare razy,ze w to nie wierzy heee?(lol)
moniqa^^

Rayana

i to widać po tym że źle jest zapisane jego nazwisko