Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wczoraj z moja kumpela z gg gadalysmy, kto sie zglasza do konkursu na naj candy w wiecie kto sie zglosil??????????????? Sam Dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! I wy pomyslcie, co to by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to zemdlalam jak to uslyszalam!!!!!!!!!!!!!!! Tu macie koment w tykonaniu pana Daniela Radcliffe'a!!!!!!!
"Slabo pisze po Polsku, ale zglosze sie do twojego konkursu
~Dan Radciffe, 2005-10-23 18:37"
I wy na niego mowicie ochyda???????????????????????? ?????????? Nie, to jest po prostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A wy jak to powiecie????????????????????? No jak?????????????????????? tu zamieszczam link do strony mojej kumpelki z gg( ja tez jestem w tym konkursie wiec na mnie glosowac!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!! !!!

http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] to ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bajo

nie, ona sobie robi żarty. przesadziła, wyjaśniając nam, kto to jest jarosław kaczyński i, że Elijah grał Froda we wszystkim częściach. Gdyby nie te dwa szczegóły, wzięłabym ją na serio, ale chyba nie ma w Polsce człowieka, który by założył, że Polak nie wie, kim jest Jarosław Kaczyński. Więc to MUSIAŁO byc dla jaj... ale niezła jesteś, Rayanko, w udawaniu idiotki, gratulacje;)

Bajo

robi sobie żarty. wzięłabym ją na serio, ale przesadziła z wyjaśnianiem, kim jest Jarosław Kaczyński. Chyba nie ma w Polsce człowieka, który by założył, ze Polak nie wie, kim on jest. Znaczy to musiało być dla jaj

ares_maskot

jejku ludzie skończcie pisać takie głupoty bo tylko człowiek durnieje od takich..... bzdurnych żartów.

ares_maskot

tak, ona chyba teraz musi sie sabic... ;)

ten daniel caly to nawet swojego nazwiska poprawnie nie umie napisac? zly chlopiec...

ares_maskot

NIE MA TO JAK AGRESYWNA REKLAMA................HEH GRATULUJĘ POMYSŁY.....

ares_maskot

NIE MA TO JAK AGRESYWNA REKLAMA...............hehe i tym oto sposobem koleżanka zwróciła na siebie uwagę (i to dużą)a kilka osób napewno odwiedziło tą stronę........heh

Rayana

Sorry, bo moze sie powtórze, ale powiem to tak: a gdybym ja cos tam napisała i sie podpisała BriT Spears to bys weszła na jej strone i napisałabyś, ze britnej zglosiła sie do twojego kunkursu?? ;)

Mantra_2

ja sie podpisze jako Jessica Alba... naiwność ludzka nie ma granic...

Woordoo

hej, powtarzam, że to musi byc dla jaj! są granice ludzkiej głupoty. chyba. mam nadzieję. proszę...

użytkownik usunięty
Rayana

Hahahah XD O lol nieźle mi dziewczyno humor poprawiłas XD Dwa razy az z krzesła spadłam: raz jak przeczytałam twój post a drugi raz, aż zacytuje:

"ja ciezko polski mowic ale sie zglaszac"

~Orlando Bloom 2005-11-04 19:03

Tarzan kochać Jane XD O matko XD hahaha :D

hehe :

ja słabo mówic po polskiemu , jeszcze gorzej ja spiewać. ja cie lubić i wpisywać sie na twoj konkurs

brit spears ;) =DDDD polew niesamowity

Rayana

No no, to oni wszyscy robią candy dolsy??? Wiedziałam, że George Clooney umie rysować, a Orlando Bloom rzeźbić, ale cała reszta? No fajnie, nie mogę się doczekać, aż ukażą się ze swojej artystycznej strony :)

Tender_L

ja sie wstrzymam... wole nawet nie czytac co jest na tej stronie bo moze moja opinia o ludziach jeszcze berdziej sie pogorszyć...:/... ech...rayanko ty piszesz to w taki sposób ze mi sie zdaje jak byś w to wierzyła... ale mam nadzieje ze mi sie tylko zdaje... :P

Rayana

Nie uwierzę!
Ale przynajmniej się roześmiałam. Gratuluję dobrego poczucia humoru, brakuje nam tutaj takich ludzi.

Khannah

Ku***!!! Mam tutaj przeklenstwa dac czy wy w koncu przestaniecie ze mnie jaj robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Jesli to ktos inny a nie ten, dajmy na przyklad Toma Feltona to kto w koncu????????????????????????? ?????????????????????????????? ??? Ja nie zartuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! To mogla byc prawda, ale nie do konca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! A kto by napisal do polaka po angielsku????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????? A kto??????????????????????????? ?????????? A czy Lepper sie nie zapytal jasno o ten krawat???????????????????????? ?????????????????? Przeciez prezydenci zycza, co chca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Kto by chcial miec bialo- czerwony krawat???????????????????????? ????????????????? He?!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!! ?!??????????!!!!!!!??????????! !!!!!!???????!!!!!!????????!!! !!!!!!????????!

Khannah

poprawiłaś mi humor na cały dzień, tłumaczas mi kim jest Jarosław Kaczyński . Normalnie kocham nastolatki :))))))
Ostrzezenie dla innych- nie wchodżcie na ta stronę, grozi atakiem epilepsji.....

Kamilu

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. ....... ja was po prostu zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ZABIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Za-bi-je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Jak wydrowieje(nie mam sily na dzisiaj) ZABIJE WAS, KTO JESZCZE RAZ NAPISZE, ZE Z WAS ROBIE JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

tak czy siak, nawt jesli Jaroslaw kaczynski jest ojcem lecha kaczynskiego XD;D, to twoj blog duzo mowi o tobie....

kaska_22

czy mi sie zdaje czy ty rayanko chcesz nam powiedziec że to wszystko prawda i ze ty w to wierzysz i nie robisz sobie jaj!!!?? (tak przynajmniej to zrozumiałam) jesli tak jest to radze sie jeszcze raz zastanowic... czy normalny 16 chłopak :sławny. bogaty i ubustwiany przez połowe nastolatek swiata wszedł by na strone z kolorowymi lekko gejowskimi laleczkami ?? no pytam sie?? niesądze... sorry ze tak brutalne sprowadzam cie na ziemie ale takie już mam zadanie :D...

kaska_22

czy mi sie zdaje czy ty rayanko chcesz nam powiedziec że to wszystko prawda i ze ty w to wierzysz i nie robisz sobie jaj!!!?? (tak przynajmniej to zrozumiałam) jesli tak jest to radze sie jeszcze raz zastanowic... czy normalny 16 chłopak :sławny. bogaty i ubustwiany przez połowe nastolatek swiata wszedł by na strone z kolorowymi lekko gejowskimi laleczkami ?? no pytam sie?? niesądze... sorry ze tak brutalne sprowadzam cie na ziemie ale takie już mam zadanie :D...

Gis_xD

to skoro ci zależy; robisz sobie z nas jaja;)! Teraz możesz mnie zabić, przynajmniej nie bede musiała już uczyć sie fizyki...

ares_maskot

OK... ares_masko t dostaje napierw w leb. Potem dostaje w brzuch kijem... nastepnie daje mu kopniaka i juz jest martwy............ Juz slychac dzwony na cmentarzu........ Papa ares_masko t !!! Niech pokoj bedzie z toba!!!!!!!!!!!!!

Nooo.... kto nastepny chce powiedziec tak: " robisz z nas jaja!" ??? Jesli ktos sie odezwe takim slowem zabije tak samo jak ares_masko t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

eee.... okej.... niewiem o co bega... ale fajnie.... :?

Gis_xD

Łysa............ bedziesz nastepna zobaczysz..................... ..................... Poczekaj pare dni i bedzie juz na cmentarzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Rayana

ejejejej....
bez takich gróźb tutaj...
spokojnie...

swoją drogą, ciekace czy kaczyński wpisał się, bo zazdrości Bloomowi??? choba jest fanem Władcy... hehehehehe....
pozdro...
agresywna :)

Rayana

ejejejej....
bez takich gróźb tutaj...
spokojnie...

swoją drogą, ciekace czy kaczyński wpisał się, bo zazdrości Bloomowi??? choba jest fanem Władcy... hehehehehe....
pozdro...
agresywna :)

Rayana

Rayana... To już przestaje być śmieszne... Załóż jakiś nowy temat. Chętnie się jeszcze pośmieję.

Abderyta

Stajesz do kolejki na zabijanie i wsadzanie sie do grobu na ogolno-filmwebowym cmentarzu????????????????????? ???????????????? Chcetnie zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do strony mojej kumpelki to nikt dziwny sie nie zglosil....................... .....

Rayana

dziewczyno opanuj sie bo neidlugo zgechniesz z tych nerwów.... jak uważasz ze to ze zgłosiło sie całe hollywood i jeszcze kawałek polski jest normalne to zycze powodzenia... :/

Rayana

nic dodac nic ujac....tak dalej:)
moniqa^^

danielradcliffe1

Nareszcie ktos powiedzial jasno....... ale tej kolejki i tak nie odwolam!!!!!!!! Odwolam, jak bedziecie mi przynajmnie troszeczke wierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Rayana

Qrde!!!!!!!!!!! Teraz to juz szczyt!!!!!!!!! Nie zgloszenia tylko cos na temat bloga................ Troche mnie zdziwil koment Jennifer........... Przeczytajcie:::::::::

"lepper górą ;) " i koniec........ Ten znaczek cos mowi, ze ten ktos podpisal sie, nie Jennifer!!! Skad ona moglaby wiedziec, co to na znaczek?????????!!!!!!!!!!!!!! ?????????????!!!!!!!!!!!!!!??? ????????!!!!!!!!!!?????????!!! !!!!!????????!!!!!!!!!? Jeszcze skomentowal Meg Ryan ale on nic tu chyba nam nie mowi...... Ale, jesli on jest anglikiem, czemu nie powiedzial na poczatek: "slabo znam polski"??????????????????????? ???????????????? No???????????????????????????? ????????????????

Rayana

cześc nie mowie dobrze po polsku , moja znajoma o nicku akasha udostepniła mi swoj nick ,zebym mogla sie wpisac na forum. tez chciałabym sie wpisac na teojego bloga. nazywam się Lindsey Lohan, twoj blog jest cool! pozdrawiam
Lindsey

=DDDDD
moze coś takiego? nie mogę....odrazu mi sie humor poprawia jak to czytam =] wiadomosc dla ryany : to naprawde napisała Lindsey!!!! wiadomośc dla innych : ;))

Mantra_2

to zaczyna sie robic troche straszne i chore :{

Rayana

Ale ściema!! Sorry to widac ze sciema bo pod spodem podpisal sie Hugh Grant, Britney Spears i tak dalej... Pomyśl zanim coś napiszesz :/

Crush

Zabije tego kogos, kto powie, ze uwielbia ta przebrzydla krowe Linsay, to zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz i juz bedzie na cmentarzu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

jestes najbardziej naiwnym człowiekiem ,o ktorym słyszałam ,ze ci az wspolczuje.

utdkutd

ja ja lubie... chyba... nic do niej niemam... wydaje sie spoko... ale co ja mogę powiedziec nie znam jej przecież...

Gis_xD

Łysa......... juz jestes na cmentarzu!!!!!!!!!!!!!!! Dobrywasz kopniaka w ten sposob juz jestes martwa...... juz tez bija dzwony na cmentarzu....... Łysa spoczywaj w pokoju.... Oby los ci sprzyjal w niebie.............. Dobra, jeszcze raz spiewka o lubieniu krowy zdobywa u mnie trzeci cmentarz w tym tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

jejus!! uspokuj sie Rayana!! zaczynasz zachowywac sie jakbys uciekla z wariatkowa:) zaczynam sie Ciebie bac?(lol)
moniqa^^

danielradcliffe1

Zawsze chciałam wylądować na cmentarzu...

Abderyta

A ja to nie? Nooo... oczywiscie mi sie nie chce isc na cmentarz, bo za daleko do naszego... A poza tym snieg dzis u nas spadl i nie mam butow na zime, wiec jak pojde na cmentarz?!?! No nic, trzeba wyrtwac... jade jutro po te buty, wiec albo bede miec i pojde na cmentarz, albo nie bede miec butow i nie pojde na cmentarz, bo mi sie nie chce..... I co z tego wynika?! Nic!!! Z butami czy bez i tak pojde na HPiCO!!!!!

Rayana

okej... to sie robi troche dziwne... jak myslisz ze to z tym cmentarzem jest smieszne to ci kawał nie wyszedł... bo jest to lekko pojebane... ale jok... ja nic nie mówie... :/

Rayana

dobrze powiedziane łysa:):) dla mnie tez to nieco dziwne z tym cmentarzem:):)
moniqa^^

danielradcliffe1

.............................. .............................. .............. Ja nic nie mowie......................... .............................. ... Czekam na czare ognia......................... .............................. .... Niczym nie jestem........................ .............................. .

Rayana

Rayana to wystarczający dowód że po Harrym Potterze niektórym ludziom sie w głowach przewraca.Jak by wprowadzili na filwebie oskary za najgłupszy temat Rayana zdeklasowała by wszystkich.Albo masz pusto we łbie albo se stronke chciałaś rozreklamować.

adax

.............................. .............................. To jest prawdziwa strokna....................... .............................. ............. Wiec mi jaj nie robic......................... .............................. ........................

Rayana

Cz ty masz problemy z myśleniem krótko mówiąc zostałeś zrobiony w ch#ja.Tak tak w ch#ja i boisz sie przyznać że jesteś naiwna

adax

heheh.... dobre.... :P wiem ze niemozna smiec sie z ułomnuch wiec przepraszam... :P .... dobra serio sorki rayanka ja do ciebie nic nie mam tylko czasem jakos dziwnie sie zachowujeszz :P

Gis_xD

Dzienks Łysa...... ja tak sie zachowuje, bo wy mnie denerwujecie...... doujecie....... wkurzacie i tym podobne ^^..... To u mnie normalka ^^