czytałam w jakiejs gazecie ze Dan bedzie jednak grał we wszystkich czesciach Harrego Pottera, ale w najnowszym Bravo jest napisane ze nie bedzie grał bo sie zrobił ciut za duży :P już nie wiem co o tym myśleć.... piszcie co wy sądzicie na ten temat, JA CHCE DANA WE WSZYSTKICH CZESCIACH, INACZEJ NIE POJDE DO KINA!! :P
no cóż, już się do niego przyzwyczailiśmy...
no ale trzeba po prostu poczekać, aż ukażą się wszystkie części Pottera...
pozdro...
agresywna :)
A jabym sie cieszyla gdyby byl nowy aktor bo wkurza mnie to ze dziewczyny szaleja za Danielem .R dlaczego niema nic o Rupercie G. albo Tomie F. przecierz oni tez tam graja a Daniel wogule niejest przystojniejszy niz Rupert czy Tom po za tym w kilku wywiadach z danem czytalam ze on juz niechce grac w HP tylko chce zalozyc swuj zespul wiec niema sensu go tak wielbic :\ :\ :\ :\
Co?Tom fcale nie jest ładniejszy od Daniela ,a zresztą każdy ma swój gust ty możesz mieć taki ,a my mamy taki!Ja chce żeby Daniel grał nadal w Harrym Potterze ,bo jak on odejdzie to film bedzie bez sensu.
Doma
niechodzi o to ze tom jest ladniejszy od daniela tylko ze daniel niejest wcale najladniejszy!!!
Ja tez uwazam ze daniel radcliffe niejest najladniejszy i film nie bedzie bezsensu jak ktos inny zagra harrego pottera, bedzie przynajmniej jakies urozmaicenie zreszta skad wiecie ze on niebedzie ladniejszy niz daniel wkoncu zycie jest pelne niespodzianek :) do nowego aktora napewno tez sie przyzwyczaicie
pozdowionka megi :) :)
Nie no nie bójta się ludzie:-) Toma Riddla grał dwudziestoparolatek i nikomu się krzywda nie stała:) a znowu Brad Pitt gra dwudziestolatków a ma 40;-) Mi sie zdaje ze Dana zostwią - bo jak by go wyrzucili to wiadomo co to by się działo z fankami:) to ich taka... żyłka złota:p a tak poza tym - gdyby JEDNAK mieli go zastąpić młodszym aktorem - to widzę tylko taką możliwość: Liam Aiken;-)
pozdrówcie rodzinkę;-)
masz racje daniel nie jest przecierz taki najleprzy, jest tez rupert i tom no i inni dlaczego o nich nic nie pisza tylko caly czas daniel to danile tamto no i jeszcze ta bajeczka ze chodzi z jakas pola
Zacznijmy od tego, że to nie nasza sprawa, bo o tym decyduje kto inny. Po drugie mimo wszystko trudno się chyba będzie przyzwyczić do nowego aktora. I jeszcze: dlaczego nie mówicie np. o Rupercie Grincie? Przecież on też może być już "za duży"!
Ja jestem za Danem!
Dziewczynt tak czytam i czytam wypowiedzi i zastanawiam się czy z wami wszystko ok!!! Czy waszym zdaniem skoro chłopak będzie tańczył z jakąś dziewczyną lub chwyci ją za rękę do zdjęcie to to znak że albo są albo będą razem??? pomyślcie chwilę!! Mi Dan też się podoba ale go nie kocham bo go nie znam dla mnie jest kimś dalekim nie wiem jaki jest i nie zkocham się w nim tylko dlatego że jest bogaty czy ładny!!! jeśli wy się w nim kochacie nie znając go to nie zozumiecie znaczenia słowa MIŁOŚĆ!!! Emma hmm... nie możemy nic do niej mieć wiedząc o niej tylko tyle ile piszą a raczej plotkują w gazetach!!! TO CHORE OCENIAĆ KOGOŚ KOGO SIĘ NIE ZNA szczerze to bardzo chciałabym poznć Emme i Daniela i móc ich ocenić!!!
POMYŚLCIE ZANIM COŚ NAPISZECIE pozdrawiam!!! Marysia,15 mój gg 5991184 (jkieś pytania komentaże NAPISZCIE!!!)Aii Natalka (pseudo dziewczyno Danieka) skoro umiesz człowieka nauczyć w tak krótki czas polskiego to ile ty masz lat???
A mi się podoba Daniel i już!
Rupert jest śmieszny i może by był
ładniejszy jakby miał krótsze włosy,ale jego też
lubie,zresztą wszyscy są spoko.
Pozdro Doma.
wiesz masz troche racje troche bo ta krolewna ktura niby chodzi z danem niema na to zadnych dowodow jesli ma to niech nam pokaze ale bez zmyslania tak jak z tym ze z nim chodzi,powalona jakas nierozumiem takich jak ona zmyslaja cos zeby zwrucic na siebie uwage.ohhhhhhhhhh jak ona moze a wogule to paparacci by ja zauwarzyli i zaczela by sie afera.ale masz racje .wychodzi na to ze wyszla na idiotke ona ta natalka
Uważam,że wydawcy powinni się zdecydować, co piszą. Bo w każdej gazecie jest, co innego. Też kupuję Bravo i tam w każdym numerze piszą co innego(w którymś z poprzednich numerów pisało,że będzie grał, a teraz piszą,że nie). Myślę, że jak Dan grał we wszystkich dotychczasowycz częściach, to czemu miałby nie zagrać w tej. Mogliby go koputerowo zmniejszyć:-). a przy okazji, czemu tylko Dan jest za duży, a czemu nie Tom, lub Rupert? Przecież Tom jest starszy od Dana.
ja tak sobie mysle ze ci co robia tego harrego pottera beda sie starc by daniel gral do konca!! poprostu bylo by to z duza szkoda dla filmu....spadnie popularnosc i ogladalnosc a oni nie moga na to pozwolic......daniel am sie podoba i tyle jejku...kazdy ma swoj gust a tu wchodza przewaznie ci ktorzy w jakis sposub cenia sobie jego osobe wiec nie spodziewajcie sie ze znajdziecie tu dozo antyfanow....:)
pozdro monika:)
Biznes to biznes - nawet jak rezyser będzie sie buntował żeby dać młodszego, to nie bardzo mu to coś da... Tak się składa, że światem filmu teraz władają producenci - a ich obchodzą tylko zarobki... A jak nie będzie Dana to nie będzie zarobków... proste?
hmmm... juz jest nakrecona czwarta czesc, ale na piata Dan nie podpisal jeszcze kontraktu. Mysle jednak, ze bedzie gral we wszystkich czesciach, poniewaz jesli byloby inaczej, film bardzo by na tym ucierpial. Jak dla mnie Ci aktorzy sa genialni, zwlaszcza Rupert. Na prawde on swietnie gra. Moze nie jest najladniejszy, ale jego miny mnie po prostu rozbrajaja:)
czesc dawno tu nie bylam
pomimo to ndala bede tu komentoewac jak mi sie uda wejsc do interneciku!!! ;D
pa
ola z anglii
jA TO bym bardzo chciała, żeby ten palant nie grał więcej w Harrym Potterze. Jest beznadziejny.
Pozdrawiam
moze i jest beznadziejny (twoim zdaniem) ale on pasuje do tej roli i już sie wszyscy przyzwyczaliji do jego uroczej mordy i jak bedzie kto inny grał to będzie kaszana.... ja np. nie pójdę do kina....chyba.... o ile nie będzie ładniejszy aktor...heheheh.... a tak apropo to kto inny może go grać?? jakoś mi się wydaje że on najbardziej pasuje....
pozdro łysa
no nie sądzę, że KAŻDY...
jakby był KAŻ to jego by nie obsadzili...
ale tak właściwie, co ja się przejmuję...
luuuuzzzzzzz.........
ale, łysa zgadzam się ma uroczą mordkę...
pozdro...
agresywna :)
moim zdaniem najlepszym zastempcą bedzie jeremy sumpter.
jest boski same sprawdzcie.
tia... może i słodki...ale napewno nie podobny do harry'ego..... niech będzie tak jak jest... i będzie OK!!!
pozdro łysa
Jeremy jest zajebisty, ale nie pasuje do roli Harry'ego Pottera :], do Pioetrusia Pana owszem:) ale jakoś go sobie nie wyobrażam z czarnymi włosami :P
po co mu zmieniać włosy na ciemne przecież może zrobić pasemka i bedzie oki .taki nowoczesny harry potter