Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Może dla was, to że zagrał Harrego Pottera to ,,tylko"! Przyznaję, że ja również znam wielu innych, sto a nawet tysiąc razy lepszych od niego aktorów i nie chce tu wymieniać, bo chyba każdy ich zna, choć każdy z pewnością wymieniłby kogoś innego, ale zwróćcie uwagę, na to, że on pracuje w tym całym tzw. showbiznesie, a tam zbytnio nie liczy się talent, czy umięjętności, ale to jak się wybiłeś. A chyba w Anglii, żaden młody czy stary, aktor nie potrafiłby wskazać lepszego sposobu na start jak gra w tak wysokobudżetowej produkcji jaką była adaptacja Harrego Potter, książki, która wtedy była fenomenem! Może nie wiecie, ale jego ojciec, znał tam jakiegoś faceta z planu, i poradził mu, żeby wysłał swego syna na casting! Nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak to ten mężczyzna niech skreśli za mnie sobotni kupon Dużego Lotka, gdyż
trafia w setno, i to bezbłędnie! Dla mnie Dan, już zawsze będzie Harrym, i jemu samemu bardzo trudno będzie odciąc się o tej roli, jemu i jego fanom, również! Kto wie, może nawet nigdy mu to się nie uda?