Danny Elfman

Daniel Robert Elfman

7,9
13 586 ocen muzyki
powrót do forum osoby Danny Elfman

Według mnie to najfajniejszy kompozytor filmowy jakiego świat widział! I nie chodzi mi tylko o jego pracę w przemyśle filmowym, ale o to, że ma za sobą ciekawą przeszlość związaną z Oingo Boingo. Jedyne w swoim rodzaju brzmienie + rudogrzywiasty leader= ja very happy. Właśnie przez ten zespół od pewnego czasu nie dziwię się czemu Danny ma całkiem pokaźne stado zauroczonych w nim fanek.
I chociaż wiem jak dużo ludzi nie wie o co chodzi, to zawsze chciałam chciałam to napisać :D

PS I nie zapominajmy o Jacku Skellingtonie i Bonejanglesie! :)
PPS Dobra, nie jestem w stanie zliczyć, ile razy wczoraj obejrzałam pewien mały fragment z koncertu Boingosów. Tak napawdę to zmusiło mnie do wyrażenia swojej opinii..:
http://server2.pictiger.com/img/49527/picture-hosting/weirdsciencedanny.php [server2.pictiger.com/im ...]
(heh, wybrałam najłagodniejszy moment :)

Tender_L

"Just another day", czyż nie? Ten screen :)

Ja chyba jednak do tego "stadka zauroczonych fanek" dołączam. Bo dzięki tobie to "aouuuuuuuuuuuuuułiiiiiiiiiiii " Elfika pokochałam :D hehehe... "Oingo-Boingo" stało się dla mnie prawdziwą inspiracją. Po prostu ostatnimi czasy nie potrafię żyć bez ich piosenek dźwięczących w gustownych słuchawkach mego "Creative'a"... XD Ubóstwiam to wcielenie Danny'ego. Szalony, młody, świetnie śpiewający i te teksy... oraz "wyszczerz" :D :) ;) Z tego zawsze polewa, ale jak najbardziej pozytywna... no bo jak się nie roześmiać widząc taki uśmiech na twarzy pewnego rudowłosego wariata? :) Danny I love you!!!!!!!! W ten najbardziej zakręcony sposób... I LOVE YOU!!!! HAHAHA!!!!! :D

Belineo... zakładym fun-club 8) XD :D

Pozdrawiam :* - Kaileena

Kaileena_Farah

.....fan club, hehe, na forach aktorek widziałam tematy w stylu "klub wielbicieli nóg (...imię...)", a my mamy za to wyjątkowy klubik (między innymi) "wyszczerzyku Rudzielca" :|]

Tender_L

A nie, nie, nie!!!!!! To nie jest "Just another day" HAHAHAHA!!!!!! :D A mi się skojarzyło... sama wiesz z którym momentem... chwila przed kultowym "aouuuuuuuuuuuuuuuuuuułiiiiiii iiiii" ;) Tam identyczna mina, ale nie trzyma mikrofonu w ręce... :) Takie małe sprostowanie. Napisz z jakiej to piosenki, bo nie mogę sobie uzmysłowić w tym momencie!! ;)

Kaileena_Farah

A ściągałaś może "Weird Science"??? :)

Tender_L

Pytanie dziwne :D Jasne, że tak. Jako pierwsze ;) To z tego?? :D

Kaileena_Farah

No jasne!!!!!!! Już sobie przypomniałam, obejrzałam... wiem...

Kaileena_Farah

To świetnie!! :) Myślę, że wzięłaś głęboki oddech, uspokoiłaś się i wtedy przypomniałaś sobie, że to tamten mój ulubiony (powiem to przy ludziach, hehehe) orgazmatyczny moment z koncertowego "Weird Science"