Nie przypominam sobie. Jeśli macie większą wiedzę na ten temat, wpisujcie. Moim zdaniem facet jest genetycznie uwarunkowany na granie czarnych charakterów. Pozdrawiam
W filmie Nightstalker nie wystapil jako czarny charakter. Ale ogolnie masz racje do czarnego charakteru pasuje jak ulal
a w 'małych agentach' nie grał dobrego...? bo właściwie po tym filmie miałam mieszane uczucia... i w końcu doszłam do wniosku, że grana przez niego postać była bardziej dobra niż zła.
pozdrawiam ;)
W jednym z filmów BMW: Beat The Devil z Jamesem Brownem, Garym Oldmanem i Clivem Owenem Danny grał lokaja diabła, raczej pozytywna postać:)
W filmie "Wielki szlem" zagrał takiego szalonego meksykanina, który tańczył przy muzyce granej z magnetofonu a potem jeden typ mu rozwalił ten magnetofon strzałem z pistoletu.
W jednym z wywiadów powiedział, że gra role czarnych charakterów, którzy w większości filmów szybko giną, żeby przekonać młodzież, że życie przestępcy prowadzi do dwóch miejsc - więzienia lub cmentarza.
W jednym z wywiadów powiedział, że gra role czarnych charakterów, którzy w większości filmów szybko giną, żeby przekonać młodzież, że życie przestępcy prowadzi do dwóch miejsc - więzienia lub cmentarza.
W "Inferno: Piekielna walka" byl pozytywna postacia. Zagral tam u boku Van Damme'a, wcielajac sie w role indianina Johny'ego 6 palcow :)
wydaje mi sie ze grajac w "Goraczce" jednego z bandziorów z gangu DeNiro. Gral kryminala ale odebralem go jako pozytyw. ;)
'Legenda telewizji' - barman starający się nawrócić głównego bohatera na dobrą drogę. Rola jak najbardziej pozytywna ;P