Danny Trejo

Dan Trejo

7,1
17 074 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Danny Trejo

Nie przypominam sobie. Jeśli macie większą wiedzę na ten temat, wpisujcie. Moim zdaniem facet jest genetycznie uwarunkowany na granie czarnych charakterów. Pozdrawiam

genitiv

Desperate Housewives - zagrał w 1 odcinku faceta, który pociesza Gabrielle po poronieniu

genitiv

byłbym zapomniał - widziałem go nie raz w amerykańskich programach dla dzieci

genitiv

W filmie Nightstalker nie wystapil jako czarny charakter. Ale ogolnie masz racje do czarnego charakteru pasuje jak ulal

stopkiej

a w 'małych agentach' nie grał dobrego...? bo właściwie po tym filmie miałam mieszane uczucia... i w końcu doszłam do wniosku, że grana przez niego postać była bardziej dobra niż zła.
pozdrawiam ;)

genitiv

W jednym z filmów BMW: Beat The Devil z Jamesem Brownem, Garym Oldmanem i Clivem Owenem Danny grał lokaja diabła, raczej pozytywna postać:)

seraa

w bubble boy'u zagrał śmiesznego wytatuowanego motocyklistę ;-)

użytkownik usunięty
seraa

Kruk IV

W filmie "Wielki szlem" zagrał takiego szalonego meksykanina, który tańczył przy muzyce granej z magnetofonu a potem jeden typ mu rozwalił ten magnetofon strzałem z pistoletu.

seraa

w porównaniu z innymi rolami jakie grał lokaj diabła jest zdecydowanie pozytywny:)

genitiv

W "Desperado" to był jeden z najokrutniejszych morderców w historii kina

genitiv

Grał pozytywnego bohatera w jednym z odcinków " Strażnika Texasu " chyba razem z Hulkiem Hoganem.

genitiv

"Sherrybaby" grał nawet miłego faceta ;p

genitiv

W jednym z wywiadów powiedział, że gra role czarnych charakterów, którzy w większości filmów szybko giną, żeby przekonać młodzież, że życie przestępcy prowadzi do dwóch miejsc - więzienia lub cmentarza.

genitiv

W jednym z wywiadów powiedział, że gra role czarnych charakterów, którzy w większości filmów szybko giną, żeby przekonać młodzież, że życie przestępcy prowadzi do dwóch miejsc - więzienia lub cmentarza.

genitiv

W "Inferno: Piekielna walka" byl pozytywna postacia. Zagral tam u boku Van Damme'a, wcielajac sie w role indianina Johny'ego 6 palcow :)

genitiv

"Sherrybaby", co prawda gra kolesia, który siedział w więzieniu, ale po części postać pozytywna.

genitiv

wydaje mi sie ze grajac w "Goraczce" jednego z bandziorów z gangu DeNiro. Gral kryminala ale odebralem go jako pozytyw. ;)

bolek_13

w nowym halloween zagrał strażnika w szpitalu psychiatrycznym

genitiv

W Halloween grał pielegniarza który potrafił pocieszyć jeszcze młodego zabójcę

genitiv

'Legenda telewizji' - barman starający się nawrócić głównego bohatera na dobrą drogę. Rola jak najbardziej pozytywna ;P

Vikejs

'Nawrócić'... Miało być 'sprowadzić' :-)

genitiv

W Sprawiedliwości Ulicy z Seagalem Grał honorowego mixico-gangsta któy pomógł Seagalowi

genitiv

Miły koleś. Chłopak mojej siostrzenicy (8lat)

genitiv

oczywiście , tak jak przypomniano

w gotowych na wszystko, puszczał balonik z Gabrielle
symbolizujący utrate dziecka ;)

no i wydaje mi się że w miare pozytywną rolę grał w małych agentach ;)
machete ;)