kiedy aktor zdobywa 1000 punktów wskakuje na 1 miejsce,dla niektórych to chyba jedyna okazja żeby zobaczyć nazwisko inne niż patinson czy elfron (nie wiem jak to się pisze i bez obrazy dla wyzej wymienionych) ludzie przeczytajcie chociaż filmografie a dopiero potem wyskakujcie z durnymi pytaniami i komentarzami
Zgadzam się. Nie rozumiem jak polka może się znajdować na pierwszym miejscu w rankingu ŚWIATOWYM. ale to tylko głupi ranking. w nim nikt nie jest na dobrym miejscu.
Zgadzam się w stu procentach z .Invicta. Jak Polka może być w rankingu światowym! Przecież Polska nie należy do świata! (Uprzedzam, że jest to komentarz ironiczny)
"Przecież Polska nie należy do świata!..." Czytam te komentarze i nie mogę zrozumieć jak Polak może tak pluć na własny kraj. Jako patriota, miał bym ochotę Cię palnąć w ryj, za ten komentarz o Polsce. Nie po to nasi przodkowie walczyli o wolną Polskę, żeby teraz jakiś niedojrzały gnojek i pasożyt przed komputerem wypisywał o tym kraju takie rzeczy.
"(Uprzedzam, że jest to komentarz ironiczny)" - i ja tak właśnie to odebrałam. Wydaje mi się, że powinieneś raczej skomentować postawę koleżanki Invicta, z której tom_evans najwyraźniej zadrwił.
Hahha! Z czym ty się zgadasz człowieku? Bo chyba nie zrozumiałeś(aś) komendarzy nad twoim skoro się z nimi zgadzasz.
Ja natomiast zgodzę się z autorem wątku - niestety, ale dla niektórych aktorów lepiej by było gdyby nie znaleźli się tak wysoko na tej liście, przynajmniej zakompleksione gówniarze i prostactwo nie miałoby okazji ich obrazić zwyczajnie nie wiedząc o ich istnieniu.
Chociaż wciąż bawią mnie różne pytania kim ona jest i pisanie, że z pewnością zagrała w kilku tylko filmach i jest to, jak widać, pisane przez osoby, które żadnego z tych filmów nie widziały. Ale teraz taka moda - kłapać jak najwięcej o tym, o czym się najmniej wie. Smutne.