Dave Grohl

David Eric Grohl

8,4
637 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dave Grohl

Nie rozumiem czemu on odszedl z tego zespolu ??????????????

Fooever

To źle widzisz .

PanTroll

Chyba masz za wyżone męskie ego

Fooever

Bardzo żal mi Ciebie bo po tym co piszesz musisz być bardzo zakompleksioną osobą która wyżywa się na internautach na forach internetowych.

PanTroll

Mi Ciebie też strasznie żal a i ja akurat nie mam kompleksów, bo nie przejmuję się opinią takich ludzi jak Ty co nie mają bladego pojęcia o tym co piszą i mówią. Przepraszam jeśli CIĘ czymś obraziłam wrażliwy człowieku.

Fooever

Widze że mam racje bo sie zdenerwowałaś... Spokojnie. Uśmiechnij się :)

PanTroll

No chyba jednak racji nie masz :) :D przykro mi, znowu się pomyliłeś, takie jest życie :)

Fooever

Wcale sie nie pomyliłem uwierz mi :)

PanTroll

Nie skorzystam z propozycji :) jestem ciekawa ile ty przeczytałeś na temat Dave'a, że się o nim wypowiadasz, bo na pewno nie wiele albo wcale

Fooever

To ty jeszcze mało rzeczy wiesz.

PanTroll

Dyskusja z tobą nie ma najmniejszego więcej sensu, jesteś jak przysłowiowy „ ksiądz”, którego zdania na żaden temat nie da się zmienić.

Fooever

no no nie mieszaj w to kościoła

PanTroll

Ooo widzę, że jeszcze katolik to wszystko wyjaśnia

Fooever

Nie mylisz się nie jestem katolikiem

PanTroll

To chociaż tyle...

Fooever

Potraktuje to jako komplement. Dzieki :)

PanTroll

Wyjątkowo jest :)

Fooever

Heh :) no widzisz robimy postepy

PanTroll

To jak nam tak dobrze idzie to zrozum, że ja na prawdę się tym interesuję i przeczytałam wiele książek o Davie i Nirvanie i nie dyskutowałabym z Tobą jeśli bym o nich dużo nie wiedziała.

Fooever

Widze ze nie poddajesz sie :)

PanTroll

Ja się nigdy nie poddaję, ale cały czas nie rozumiem czemu mi nie chcesz uwieżyć

Fooever

Bo ja nie katolik i człowiek małej wiary XD

PanTroll

Ja też nie jestem katolikiem, ale czasami trzeba komuś uwierzyć szczególnie jeśli nie ma to nic wspólnego z religią.

Fooever

Weź zaakckeptuj :(

PanTroll

Przeczytałam całe dwie strony Waszej dyskusji.
Ale się uśmiałam.

Boginka_pl

O matko ja dawno nie miałam takiej beki xD.
Od samego początku posta widać o co w nim chodzi, a to, że ma dwie strony jest dodatkowym powodem do śmiechu :3.

Fooever

Akurat tutaj to bredzisz kolego i to strasznie.

straightlines

a konkretnie gdzie?