Bardzo żal mi Ciebie bo po tym co piszesz musisz być bardzo zakompleksioną osobą która wyżywa się na internautach na forach internetowych.
Mi Ciebie też strasznie żal a i ja akurat nie mam kompleksów, bo nie przejmuję się opinią takich ludzi jak Ty co nie mają bladego pojęcia o tym co piszą i mówią. Przepraszam jeśli CIĘ czymś obraziłam wrażliwy człowieku.
Nie skorzystam z propozycji :) jestem ciekawa ile ty przeczytałeś na temat Dave'a, że się o nim wypowiadasz, bo na pewno nie wiele albo wcale
Dyskusja z tobą nie ma najmniejszego więcej sensu, jesteś jak przysłowiowy „ ksiądz”, którego zdania na żaden temat nie da się zmienić.
To jak nam tak dobrze idzie to zrozum, że ja na prawdę się tym interesuję i przeczytałam wiele książek o Davie i Nirvanie i nie dyskutowałabym z Tobą jeśli bym o nich dużo nie wiedziała.
Ja też nie jestem katolikiem, ale czasami trzeba komuś uwierzyć szczególnie jeśli nie ma to nic wspólnego z religią.
O matko ja dawno nie miałam takiej beki xD.
Od samego początku posta widać o co w nim chodzi, a to, że ma dwie strony jest dodatkowym powodem do śmiechu :3.