David Henrie

David Clayton Henrie

7,1
2 325 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Henrie

Jest uroczy, ma taką fajną chłopięcą urodę. Chociaż już ma już 20, wygląda dużo młodziej ;)

sikorka94

Pedałkowaty laluś jakich wiele na Disney Channel.

christinearron

ten kto jest śliczny od razu jest pedałem?...
ciekawe...

aneta2608

Do przystojniaka mu sporo brakuje.

christinearron

On ma 20 lat?!?! Myślałem że max 17 :D

max_c

Wg mnie on jest przystojny i NIE wygląda na homoseksualistę.

ania94_24

Widać że na oczy nie widziałaś przystojnego faceta.

christinearron

jakby nie patrzec to każdy ma inny gust.. jedni uważaja że Johnny Deepp jest mega przystojniakiem a drudzy że to np Zac Efron i nie mozna krytywkować kogos za przystojniaka kto nam sie nie podoba.

Wg. mnie David nie jest mega ciachem ale jest przystojny i w sumie mi sie podoba :P

pozdrwiam :*

madziula21

http://3.bp.blogspot.com/_eYEUW7DxeM8/Sa98iWDsXcI/AAAAAAAAE0k/2L8cQ7Sv7s4/s400/d avid-henrie-bikini-contest.jpg

hymm...czy ja wiem czy tak się lalusie zachowują ...
jest nawet przystojny... i że on ma 20 lat .... nie gra tylko w produkcjach disney'a... wystąpił w "Jak poznałem waszą matkę" bardzo fajny komediowy serial... no i w Dr Housie
powinień zerwać z wizerunkiem chłoptasie bo wróżę mu ciekawą przyszłość ;)

sikorka94

Moim zdaniem ma coś w sobie, ale muszę przyznać że wygląda na lalusia. Nie twierdze, że tak jest, bo go nie znam, ale po prostu na takiego wygląda.

cinderella_b

Przystojny to on jest, ale tu zdjęcie ma jak by był naćpany :D

italiana

no....można by zmienić to foto teraz mu trochę urody przybyło jeszcze i takiej trochę dojrzałości tez :D

sikorka94

Jest przystojny, ale fakt, nie ma się co kłócić, każdy ma innym gust :) Ale zdziwiłam się po obejrzeniu "Czarodzieje z czegoś tam...", bo okazało się, że jest nawet dobrym aktorem, no a przynajmniej zdolniejszym niż Selena Gomez.

LoveKiller

Wiadomo - ilu ludzi - tyle gustów :)
Dla mnie akurat się podoba i warsztat aktorski też nie jest najgorszy (obejrzyjcie go bez polskiego dubbingu). Czekam aż pojawi się w bardziej ambitnej roli - mam nadzieję, że będzie miał taką szansę.