Ja wiecznie o coś pytam, ale kto pyta ten nie błądzi....
Mam pytanie odnośnie Ślepych słoneczników co grał w nich David Janer czy można już ten film ściągnąć po polsku z lektorem albo napisami???? Bo ja próbowałam wyszukać w aresie i nic mi nie wyskoczyło więc temu pytam :) :) :)
Dzięki za przypomnienie :)
No ja mam takich orłów w klasie ale ja zawsze mam nawet jakby mnie na lekcji nie było to zawsze odpisuję potem przeważnie przed kolejną lekcją :)
Zawsze są orły i nie zawsze potrafią pomóc, względem siebie ratują tyłek ale sobie :)
Odpisujesz lekcje przed lekcjami....też tak robiłem jak mi się w domu nie chciało :)
No alebo omijają ile mogą a potem idą do tych co chodzą cały czas albo żądają od nauczycieli że chcą dopa :)
No a jak tak się robi co będzie się marnować czas w domu :)
Otóż to włażą w dupę więcej niż człowiek z zagrożeniem :)
Zgadza się, lepiej spędzić czas na tym co się lubi :)
Dokładnie ale to tylko młodzi niedoświadczeni nauczyciele się na to nacinają ale doświadczeni nie dają się na to nabrać :)
No czyli komp hahaha :)
Orzełek to po po pierwsze, potem trochę grania a na końcu gadanie z tobą - ale i czasem to pierwsza czynność :)
Dziękuję ci :) przepraszam cię za ostatnie dni, ale zaszło kilka faktów, z którymi sam musiałem sobie poradzić :)
I mi czasem się chce, i marzy by doszło od razu do tego dnia, a cóż jak na mnie to pewnie czai się jakaś niespodzianka :)