Ja wiecznie o coś pytam, ale kto pyta ten nie błądzi....
Mam pytanie odnośnie Ślepych słoneczników co grał w nich David Janer czy można już ten film ściągnąć po polsku z lektorem albo napisami???? Bo ja próbowałam wyszukać w aresie i nic mi nie wyskoczyło więc temu pytam :) :) :)
Każdy jest człowiekiem i każdy popełnia błędy i jak wspomniałeś w innym temacie uczymy się na błędach :)
I tak jest ciągle, coś zrobimy, żałujemy i uczymy się, w końcu jesteśmy tylko ludźmi :)
Chyba tak
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* x 99999999999999999999999
Przepraszam, za to, wiesz co mam na myśli :*
Hehehe i to jest fajne bo i tak zawsze (moim zdaniem) za krótko gadamy na FC to przynajmniej tu nadrabiamy :)
No my to wszędzie gadamy i to jest super :)
No prawie codziennie....nie narzekam przecież :) wiadomo nie raz nie da się w każdy dzień :)