David JanerI

David Janer Oliveras

7,5
141 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby David Janer

Ja wiecznie o coś pytam, ale kto pyta ten nie błądzi....

Mam pytanie odnośnie Ślepych słoneczników co grał w nich David Janer czy można już ten film ściągnąć po polsku z lektorem albo napisami???? Bo ja próbowałam wyszukać w aresie i nic mi nie wyskoczyło więc temu pytam :) :) :)

Raczej to nie wykonalne jak dobrze myślę :) Ale dogadać się można z nim czy nie?

użytkownik usunięty
stokrotka251

Phy....gada się tak z nim jak z pijakiem po 60 - siątce :)

Oj to faktycznie źle :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Do tego nie mam siły z nim gadać, łeb mnie nie przestał boleć :/

A boli cię mniej niż wcześniej czy nadal tak mocno??
I jak tu przestać się martwić o ciebie?? :) Nie potrafię, ale jestem ci wdzięczna, że piszesz mi o swoim zdrowiu, doceniam to, bardzo :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Już jest o wiele lepiej, leki działają, będzie dobrze, nie musisz się martwić, zawsze daję radę i jest tak w tej chwili, ja też się martwię o ciebie, o twoje prawko, i ogólnie, ale bardziej tęsknię i myślę ;)

No to od razu mnie popuściło, że lepiej, ale już ci wspominałam na FC, że martwię się o osoby na których mi bardzo zależy i tak już mam :)

Spokojnie u mnie jest dobrze :) a o prawko to ja też się martwię jak sobie pomyślę to za 2 tygodnie (już w środku trzęsę się).
Ja też tęsknię jak cholera, a jak nie pogadamy w jakiś dzień na FC to już drugiego dnia nie mogę się doczekać, a myślę na okrągło o tobie, cały czas mi siedzisz w głowie, a najwięcej myślę przed snem :* :*

stokrotka251

Po tym jak to przeczytałam co mi napisałeś to aż łezki w oczach ze szczęścia mi się zakręciły :) :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dziękuję, za to co napisałaś, to piękne, braknie mi słów, teraz ciągle to wiem, i jestem pewny że ogarnia mnie silne uczucie do ciebie, i wiem że uda ci się ze wszystkim, szkoła, prawko, i my, że w końcu to będzie coś wyjątkowego, i nie przejmuj się tym wszystkim co złe, i niewygodne, co i obciąża mnie, i innych, liczą się tylko dwie osoby w moim życiu Mama i TY !

A ja ciągle myślę o tobie, cholera nawet przy posiłku....

Teraz to i ja nie wiem co mam powiedzieć też mnie zamurowało, ale wiedz że ja też czuję do ciebie coś więcej niż przyjaźń. Dobrze było by aby się wszystko udało, wierzę w to ale czasem już nie mam sił. Dobrze postaram się nie przejmować tyle, ale czy mi sie to uda to nie wiem. Dla mnie liczą się trzy osoby TY, brat i mama :)

Ja cały czas nawet i na lekcjach jak są nudne to więcej a jak w miarę to też myślę ale połowa informacji jakoś sama ucieka :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dokładnie, dajmy sobie czas, i dajmy się poznać bliżej :)

Tak masz rację :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie martw się o nic, czas jest ważny, a poznać się też wymaga czasu :)

No ja to wiem :) bardzo dobrze wiem o tym :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

No właśnie, to jeszcze bardzo jest skomplikowanie :)

Skomplikowane?? Co masz tu na myśli, teraz się pogubiłam :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Bo mieszkamy trochę daleko od siebie, a to ma związek z naszym związkiem :)

No wiem, odległość tutaj jest duża od nas :) Ile to będzie gdzieś km??

użytkownik usunięty
stokrotka251

No nie wiem czy kilometr, ile masz do Zakopca ?

kilometrów,a nie kilometr :)

W sumie to nie wiem, do 35 będzie tak jakoś :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

No to sporo mamy do siebie :)

Tyle to wiem :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Bo ja do Zakopanego mam 255 KM :)

No to jest trochę drogi :) Ale damy radę :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Na pewno, damy :)

Ja wierzę, że damy :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

I ja również ;)

No właśnie :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

:):):):):)

Muszę ci coś powiedzieć na FC :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Chyba już wiem co :)

No, już wiesz co :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Wiem, wiem, dzięki :)

Nie ma za co, muszę teraz to odkręcić :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Dlaczego odkręcić, wiesz w sumie ciągle coś jest nie tak....

Chodzi ci o przyjazd? Odkręcić w sensie powiedzieć rodzicom :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie zrozumiałem postu, co chcesz odkręcać ?

Rodzicom powiedzieć, że to nie ta sobota :)

stokrotka251

Z resztą to juz załatwione :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Pisałem ci już wcześniej że nie lubię zakładać na przód, jak cięto irytuje, to możemy dać sobie czas, jak nie, odpuścić te zwiady na siebie, ja nie mam życia poukładanego, a ciągle coś się wydarzy, zobowiązałem się przyjechać, ale zobowiązania niedokończone są tutaj, porzucę jedno stracę drugie, mam mętlik a szczerze idzie wszystko na siłę...

Wiem, pisałeś mi, że nie lubisz. Nie denerwuj się o to. Mnie to nie irytuje, wiem, każdemu coś może wypaść w ostatniej chwili. O co ci chodzi z tym czasem, mętlikiem i siłą?

stokrotka251

Ja też nie mam życia poukładanego, żyję tym co przeniesie czas. Wszystko jest związane ze mną? Co do tego mętliku i że wszystko na siłę idzie?

użytkownik usunięty
stokrotka251

Nie jest z tobą a tym że ciągle jestem robiony w h*ja...praca, i zespół, nie pojechaliśmy do MBTM bo okazało się ze nie ma czasu tam dla nas, chłopaki mają dziewczyny, pracę, i szkołę, dlatego potem wyjazdy na kastingi i próby w studiu to brak wszystkiego innego...trzeba to pogodzić, ale dziękuję że jesteś wyrozumiała w kwestii przyjazdu, wynagrodzę ci to :)

Rozumiem cię, i to nie jest łatwe żeby przyjechać bo na samą jazdę zejdzie dość trochę czasu :) co innego byłoby jakby to była miejscowość dalej albo ta sama no ale tak nie jest :)
Hmmm wynagrodzisz?- Dobrze, trzymam cię za słowo :)

Nie ma za co dziękować rozumiem cię, teraz już mi wyjaśniłeś i jest ok :)

użytkownik usunięty
stokrotka251

Teraz wiesz że wszystko inne musi zostać odrzucone, dla czegoś innego, a ja nadal nie wiem co robić dalej...
ale dzięki że mnie rozumiesz ;)

Ale na pewno w końcu podejmiesz dobrą decyzję :)
Spoko, nie ma za co :)

Hahaha a ja dziś kupiłam 2 część mebli i wszystko będzie przed świętami przywiezione :) zajebiście

użytkownik usunięty
stokrotka251

No w końcu, ale czy dobrą zobaczymy :)

A tu super, pewnie w końcu, ja też kupiłem narożnik, bo stare było pogryzione :)

No wszystko się okaże :)

No przed świętami mają mi przywieź :) hehe chyba ty tego nie pogryzłeś?

użytkownik usunięty
stokrotka251

Przepraszam cię za to dzisiaj, wiesz o co chodzi i nie chcę byś się martwiła, źle zareagowałem, jestem okropny, przepraszam, wyjaśnię ci na FC :*

Wyjaśniłam ci na FC, odpisałam już :) Nie jesteś okropny, każdy by tak zareagował :* :*