Ja wiecznie o coś pytam, ale kto pyta ten nie błądzi....
Mam pytanie odnośnie Ślepych słoneczników co grał w nich David Janer czy można już ten film ściągnąć po polsku z lektorem albo napisami???? Bo ja próbowałam wyszukać w aresie i nic mi nie wyskoczyło więc temu pytam :) :) :)
Pewnie ze można - dostępny film do ściągnięcia jest na stronkach download' u :)
Osobiście preferuję darkwarez, ścigałem z stamtąd, i to z Polskim lektorem :)
Polecam i Pozdrawiam :)
Ostatnio znalazłem film w którym gra David Janer...i ma dredy...właśnie go zamierzam ściągać :)
To Hiszpański tytuł " Delago Salvade ", i jak na razie poluję na to, poprzednia wersja mi się nie pobrała :)
Spoko, dałem godzinę temu pobieranie, i teraz czekam aż ściągnę film, zobaczymy tym razem czy się uda :)
A może zamiast racji wypiszemy wszystkie komplementy na jego temat.....jak do tej pory, w końcu żadko kto opisuje na forum same superlatywy :)
O rany nie mam pomysłu :)
O mam coś ale to nic wielkiego...
Jest najlepszym aktorem świetnie umie odegrać swoją rolę zajebisty zjawiskowy nie ma lepszego aktora jak David
Kurcze nic więcej nie mogę wymyśleć
To i tak lepiej niż teraz co ja wykombinowałem....
David aktor odgrywający brawurowe role, świetnie przypisywane do jego charakteru, rola życia jaką odegrał w Aguila Roja, człowiek w swej zajebistości :)
To tylko kilka słów, i tak pewnie połowa z nich raczej jeszcze się nie przyjeła, w przyszłości, David może jeszcze więcej wnieść do filmu :)
Kurczę AR to jest świeta produkcja w jego wykonaniu, nie wiem czy coś innego pobije taki geniusz :)
Ja bym bardzo chciał, oj na moim miejscu była by trylogia coś pod Harry Potter :)
Ale pewnie do tego nie dojdzie, bądźmy realistami, skończyło się na jednej dużej intrydze i tyle :)
Jak wiesz ja już piszę dziennik, ale nie wszystkim na forum pasowały moje przygody...
No to czekam z niecierpliwością :) :) Wczoraj miałam czytać 2 raz ale jakoś mnie złożyło wcześniej i nie udało mi się :) ale dziś to nadrobię :)