Naprawdę Demi jest dla mnie wzorem, nie tylko udowodniła siłę swoiego charakteru ale tez ze wieży we własne umiejętości. ! Jest dla mnie poprostu cudowna i nic tego nie zmieni. Utalentowana, dobra - naprawdę ( ze wsi tak wgl chyba ) dziewczyna która dostała szanse i ją wykorzystała. To jest morał dla wszystkich, nawet tych z małych miast itp ze jeśli coś chce się dostać to porpstu trzeba być zderteminowanym !
Weźcie się ogarnijcie. Jest wzorem dla niektórych dziewczyn, nieważne czy mają 10 czy 15 lat. Ważne jest to, że może im pomóc. Niektóre biorą sobie do serca przestrogi Demi o anorektyczkach itp. więc się nie czepiajcie. Przynajmniej ona robi cos dla dobra ludzkości, nawet jeśli słuchają jej tylko nastolatki...
Pomóc?? Ta... Obchodzi ją tyle, żeby zarobić na "przestrogach". Myślisz, że osoby chore słuchają innych?? A sądzisz, że posłuchają takiej Demi Lovato, która ma 19 lat cięła się na była na odwyku?? Wierz mi, mimo młodego wieku wiele przeszłam i to nie takich rzeczy typu czy puder mi pasuje....I nie ćpam, nie pije, nie palę i nie tnę się!
Nawet jeśli chce na tym tylko zarobić, to wnioskując z mojego otoczenia wiem (kilka moich "znajomych" to jej fanki), że Demi pomaga dziewczyną. Jesli nie znasz jej fanów to nie zrozumiesz, ale dla nich Demi to ktoś...no nie wiem jak to opisać, bo nie jestem jej fanką, ale niektóre dziewczyny biorą sobie do serca jej słowa. Ja już wolę czytać o Demi, bo gada z sensem i przesłaniem, niż czytać np. że Justin Bieber i Selena Gomez poszli razem na imprezę itd. Osobiście nie aż tak bardzo lubię Demi, ale nie mam jej też nic do zarzucenia...Przeszła to, co przeszła, i na pewno nie było jej łatwo więc współczuję.