Niedawno wyszła z kliniki psychiatrycznej. Podobnież się cięła na rękach... Ale teraz powraca i mam nadzieję, że powróci na scenę i na kino tak jak wtedy : uśmiechnięta i zadowolona, z tego , co robi....
To jest jedyna aktorka oprócz Miley, która gra dobrze w disney ...
Czekamy Demi i trzymamy kciuki :)
dokładnie !!!!!!!!!!!!! popieram cię _melanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rzeczywiście, bardzo zabawne. Bo ktoś taki, jak Demi Lovato i inne aktorki, piosenkarki z Disney'a, które wy wrzucacie do jednego worka nie mogę mieć uczuć i problemów. Współczuję Demi, ale Wam jeszcze bardziej. Tego, jacy jesteście ograniczeni i beznadziejni. Proponuję Wam trochę przeczytać o przeszłości Demi, a dopiero potem robić z siebie pajaców. Chociażby na wikipedii.
Ja nie wiem, jak oceniać je w grze aktorskiej, bo szczerze nie oglądałam żadnego filmu z ich udziałem. Jedynie widziałam "HSM 3" bo siostrzenica mnie zaciągnęła. Niestety nie byłam zachwycona grą aktorską, ani fabułą... W sumie niczym. Natomiast nie mogę przestać się zachwycać piosenką Demi "Skyscraper". I podoba mi się jej osoba, po przeczytaniu o niej kilku zdań na wikipedii.
Zszokowało mnie to: "Ja nie wiem, jak oceniać je w grze aktorskiej, bo szczerze nie oglądałam żadnego filmu z ich udziałem".
Aha, czyli za co dałaś 10 skoro nie widziałaś z nią ŻADNEGO filmu?
Za ładne włosy? ;/
Ja się akurat uśmiałam z " Niedawno wyszła z kliniki psychiatrycznej. Podobnież się cięła na rękach... " hahahhaha ;d Poszła do psychiatryka bo miała depresje i jadła prochy ; )
I przez samookaleczenie się też. Ale co w tym śmiesznego, że dziewczyna cierpiała i miała problemy z psychiką?