Kolejna ładna, sympatyczna dziewczyna z przeciętnym talentem i głosem kilkuletniego dziecka. Nie ma powodu do krytyki, ale do wychwalenia też nie. Musicale są fajne dzięki takim osóbkom, ale wolałabym, żeby za rok nie zaczęła próbować zerwać z Disneyem, jak reszta. To już się robi nudne, ale na nasze nieszczęście zawsze się to tak kończy... Żenada.
Jeżeli mówisz że ona ma przeciętny talent i głos jak kilkuletnie dziecko to chyba jej nie słyszałeś/łaś jak śpiewa na żywo..Ona ma jeden z najlepszych głosów z Disneya i szczerzę wątpię że tak śpiewają kilkuletnie dzieci.
Słyszałam ją niejednokrotnie na żywo. Nic specjalnego. Niektóre jej piosenki ujdą w tłumie, ale Grammy nigdy nie dostanie. Dorośniesz, zrozumiesz. Kiedy byłam mała, też mnie kręciły gwiazdki Disneya. To mija.
A ja nie mówię o piosenkach tylko o głosie. Moim zdaniem ma świetny,mocny głos i ma do śpiewania talent.I dla mnie nie ma tu nic do zrozumienia, mała nie jestem - po prostu ją lubię.
Mocny głos to ma Whitney. Demi super śpiewa amerykański hymn, ale w innych utworach słychać jeden wielki pisk.