Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

Znam ja tylko dlatego gdyż konkurowała wraz ze swoja przyjaciółka Selena Gomez w filmikach na youtube z Miley Cyrus i Mandy. Kolejna pseudo gwiazdka czy odkrycie roku? Piszcie co myślicie.

Violet

Kolejna "Disney Channel Stars". Kiedyś ją uwielbiałam a teraz mnie denerwuje, występuje w serialu "As the bell rings" a w tym roku wychodzi film w stylu hsm "Camp Rock" z jej udziałem. Aktorka z niej kiepska, ale śpiewać potrafi.

Danielleweed

Własnie obejrzałam filmy na youtube i powiem ze aktorką jest baznadziejna jak na mój gust czyli sie zgadzamy :)

Violet

Tak, aktorstwo to chyba nie dla niej ;D
ze śpiewaniem też tak sobie, słyszałam lepsze głosy
:*

dobrella

oglądałam z nia Camp Rock, swietnie spiewa a co do aktorstwa to moze byc..

meredith21

Co wy chcecie!
oglądałam ten film Camp Rock i to naprawde swietna aktorka i piosenkarka!
dlaczego niby jest zła aktorką?
Ja ją bardzo lubie bo naprawde jest dobrą aktorką!

Joe_19

Ma fajny, mocny głos. Od głosu się odczepcie :D

Joe_19

Dobra, poprawię się. Co do aktorstwa to lepiej jej poszło w Camp Rock niż w poprzednich produkcjach (jakies prywatne lekcje czy cos :P ?) a śpiewanie jak na gwiazdkę DC to powiem ze bardzo dobrze. ma fajny mocny głos i fajne piosenki na nowej płycie "Get Back" niektóre sa boskie.

Violet

Bardziej podoba się wam jej wersja "That's How You Know", czy ta oryginalna?
Mi bardziej przypadła wersja Amy Adams.
A co do jej aktorstwa...
No fakt, za dobra to ona nie jest. Za to głos ma fajny ;)

Skarlet16

Definytywnie wersja oryinalna Amy Adams. Jak usłyszałam wersje Demi pierwsza reakcją było wybacz ze to powiem : WTF?
PS czy ktoś wie czemu ona tak sie szeroko uśmiecha? To troche denerwujące na dłuższa metę :PP