moim zdaniem, Demi ma naprawdę cudowny głos. Mam jej płytę, słucham jej godzinami to chyba mogę coś o tym powiedzieć .. Widzę, że niektórzy czepiają się jej uśmiechu .. ja nie mogę .. nie macie się czego czepiać .. Ma się czum pochwalić to się tak uśmiecha .. według mnie ma śliczny uśmiech, jest piękna i utalentowana .. NIe obchodzi mnie co myślicie o tym poście i o Demi. Mam swoje zdanie i zdania nie zmienię.
do jej osoby nic nie mam. ale nie zgodze sie z tym co piszesz. talent ma hmm... bardzo znikomy ? jesli w ogole. piosenki nudne,monotonne, bez wyrazu. slyszalas jak spiewa na zywo ? falsz, zacinanie sie... teraz juz coraz mniej utalentowanych osob w show biznesie, kiedys, ta starsza generacja ta z ze tak powiem juz innej rangi, to byly prawdziwe perly a nie byle dziewczynki co na zywo nic nie potrafia pokazac. masz jej plyte wiec slyszysz to co jest po obrobce. teraz muzyka jest coraz gorsza, teraz kazdego glos obrobia i wystarczy kogos wypromowac w mediach i bija na tym kase. to sie dla wszystkich liczy. ja tego co ona , jej rowiesnicy i niektore pseudogwiazdy torza muzyka prawdziwa muzyka nie nazwe, owszem czesto przyjemnie sie slucha ale nie ma to czesto nic wspolnego z ich umiejetnosciami wokalnymi. coz to tylko moja opinia. o gustach sie nie dyskutuje ;)
Demi POTRAFI ŚPIEWAĆ NA ŻYWO LEPIEJ NIŻ NIEJEDNA GWIAZDECZKA WYSTARCZY POSŁUCHAĆ TEGO !!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=S7BQOdXoRmI&feature=related