może była by ładna gdyby nie te końskie zęby. mądrąścią też się wykazała tak się naćpała że trafiła na odwyk. Nawet przestali kręcić sonny powstało z innej beczki bez niej ale z serialowym chadem dylanem cooperem. Ale teraz może się odbic zaproponowali jej posadę jujorki X factora2 za całkiem niezłą sumkę chociaż miley też zabiega o ta "pracę".
Ok, nie podoba ci się, ale nie musisz od razu tak wyjeżdżać... W końcu wiele przeszła co poskutkowało na jej karierze i wszystkim. Więc może być tak się najpierw zastanowiła czy ty byś tak samo wytrzymała pod taka presją na jej miejscu. Gomez także nie jest idealna i nie jest dobra, wiesz?
Nie rozumiem czemu tyle osób jej nie trawi..
Fajna dziewczyna,fajnie śpiewa ( w porównaniu do innych koleżanek z dis.)
O grze aktorskiej się nie wypowiem. bo obejrzałam z nią ino 2 filmy:<
Plus do tego jest naprawdę śliczna ;)
Bardzo nie lubię osób, które wypowiadają się na czyiś temat nie znając całej prawdy. Tak, brała narkotyki ale to przez jej chorobę bulimię. To na prawdę poważna choroba!! nie można z niej się śmiać ani obwiniać Demi, że przez tą chorobę tak się zmieniła!!!. Przestali kręcić Słoneczną Sonny, ze względu na to co się stało. Disney nie mógł pozwolić na to aby taka osoba u nich grała, mieli by mnóstwo skarg od mam których dzieci oglądają ten program.
Nie, Demi odeszła sama . Ale z powodu tych zaburzeń . I tak nie wolno zwalać wszystkiego na Demi . A Demi zamiast Miley została jurorką, bo sama Britney Spears stanęła po stronie Demi .
Ja czytałam, że Disney ją zwolnił, ponieważ Demi sama z siebie nie mogła odejść ze względu na kontrakt, który podpisała.
nie, miał powstać 3 sezon słonecznej sonny , ale demi sama mówiła że zrezygnowała, ponieważ noi się, że za kamerą jej problemy mogą wrócić. przyznała że jeżeli przydarzy jej się poważniejsza rola to ją przyjmnie. cieszyła się też że przyjaciele z serialu nie ma ją jej za złe odejścia .
Chyba wolisz ponure, wredne osoby, skoro tak dosadnie twierdzisz, że jest wkurzająca, jak się uśmiecha. Według mnie, to fajna dziewczyna. Popracuje nad sobą (w sensie psychiki), zdobędzie doświadczenie w aktorstwie i kto wie, czy za parę lat nie będzie jedną z najlepszych aktorek...
Aktorstwo Demi to już zamknięty rozdział wątpliwe jest że ktoś zaproponuje jej dobrą rolę nawet w cukierkowych filmach
A druga? Gra w Glee w 5 sezonie, to na prawdę dobry serial, żaden cukierek. I co masz do jej uśmiechu? Wygląda bardzo miło z tą buźką i głos ma świetny. Ktoś tu zazdrości...
Każdy z czasem się zmienia. Każdy w tym co robi staje się lepszy gdy zaczyna nad sobą pracować. Wydaje mi się nieodpowiednie, by oceniać ją za filmy, które należą już do przeszłości :)
Lubię ją jako aktorkę i piosenkarkę . Nie musi grać ważne żeby śpiewała , robi to co kocha . Tym bardziej że jej głos jest naprawdę cudowny . Jestem lovatic i znam jej historię ;)
http://th.interia.pl/51,bd5095d1c3713335/DL.jpg coś dziwnego
http://camp-rock-demi-lovato-i-joe-jonas.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/10887 47/files/blog_oj_4447315_6547123_tr_demkiii.jpg normalny uśmiech
to co lepiej żeby była smutna i płakała.
To już jest naprawdę paranoja żeby czepiać się czyjegoś uśmiechu.
Weźcie się ogarnijcie ludzie.
Pier***! Śliczna dziewczyna, pozytywna, ale najlepiej tylko wytykać innym wady. Jak widać ona ma powód by sie uśmiechać, a Ty siedzisz na dupie przed kompem i krytykujesz innych. Spójrz w lustro i podziwiaj swą przepiękną urodę... Przykre, że ludzie oceniają innych po wyglądzie... Człowiek to nie tylko jego ciało, a to co ma w środku. Może zamiast pisać, że nie podoba Ci się jej uśmiech napisz, że to fajne, że pomaga innym nastolatkom? Cokolwiek dobrego na jej temat? Co się dzieje, z tym krajem...Ludzie wolą krytykowac innych, tylko dlaczego? Czyżby zazdrość? ;>
Wow musi ci być teraz niesamowicie przyjemnie co, wywalać wszystkie swoje frustrację na osobę, której nawet nie znasz. Demi przeszła wiele w swoim życiu i ma prawo być z siebie dumna. Oceniasz ja na podstawie bzdurnych informacji, które wyczytałaś w necie, pewnie dlatego, bo jesteś zazdrosna bo jest o wiele bardziej utalentowana od Seleny, która potrafi tylko wspominać w wywiadach o tym jak sprawiła, że jej chłopak przez nią płakał. No błagam, Demi mówi o swoich problemach otwarcie, ponieważ chce przestrzegać młode dziewczyny przed popełnianiem tych samych błędów co ona. Trudno jeśli, aż tak bardzo jej nie lubisz, ale wypisywanie na forach o niej takich rzeczy nie jest metodą, sprawi, że przez pięć minut poczujesz się lepiej. Ale w naszych oczach twoja opinia jest nic nie warta.
:)
Na początek podkreślam, że nie jestem fanką Lovato. Nie oglądam jej filmów, nie słucham jej piosenek. Jednak co do Twojego komentarza.... Osobiście uważam, że Demi jak na gwiazdę, która zaczynała w Disneyu jest w porządku :) Przeszła w swoim życiu wystarczająco wiele, by zaskarbić sobie mój szacunek. Bulimia, na którą cierpiała, nie jest zwykłą chorobą. Ma podłoże psychiczne. Wszystko zaczyna się w mózgu, a dodatkowo cierpi ciało. Czy mądrość naprawdę ma coś wspólnego z narkotykami? Często mówi się, że osoba 'myśląca' nigdy się w to gówno nie wpakuje, ale prawda jest taka, że dzięki narkotykom na chwilę zapomina się o swoich problemach. Na tą krótką chwilę człowiek jest szczęśliwszy. Możemy się tylko domyślać jak dziewczyna musiała się psychicznie fatalnie czuć skoro doszło do tego, że była zmuszona iść na odwyk. Co do Sonny to raczej wiadome, że Disney nie mógł sobie pozwolić na dalszą współpracę z Demi. Seriale na Disneyu są skierowane do młodzieży oraz często dzieci. Chcąc zachować dobrą twarz musieli pozbyć się osoby, która daje zły przykład. Osobiście jednak cieszę się, że Demi przestała współpracować z Disneyem. Ich kontrakty strasznie ograniczają ludzi. Jeśli chodzi o X factora... Widocznie wydała się producentom dużo odpowiedniejszą osobą niż Miley. Nie rozumiem czemu kwestionujesz ich wybory. Pozwolę sobie jeszcze wrócić do kwestii jej uśmiechu. Każdy wygląda jak wygląda i nic na to nie poradzimy. Jedne zdjęcia są lepsze, drugie gorsze - z tym też nie da się nic zrobić. To, że za nią nie przepadasz nie oznacza, że musisz ją hejtować. Ja z kolei nie przepadam za Seleną- którą widzę, że lubisz (wydaje mi się sztuczna), ale czy wypisuję o niej nie miłe komentarze w internecie? Nie. To, że niektóre osoby są sławne nie daje nam prawa do ubliżania im w internecie. To tyle w tej sprawie :)
Kurczę... Przez Twój komentarz (a raczej dzięki niemu) zaczęłam trochę czytać o Demi (ale nie na tych głupich młodzieżowych stronkach) i pozwole sobie przytoczyć tutaj jej słowa : "Prześladowcy internetowi są tchórzami. Wyżywają się na innych, tak naprawdę nie mając pojęcia o drugiej osobie. Czasami trzeba popatrzeć na siebie, a potem komentować." :)
Demi jest wspaniałą idolką i przykładem polecam jej książkę ,,Bądź swoją siłą 365 dni w roku" . To książka która ma inspirować a nie jakaś biografia czy coś na kształt ,, czytajce ile w wieku 20 lat osiągnęłam hah". Jest tam masa przemyśleń cytatów nie tylko od demi :)
Ale ty musisz miec nudne zycie sieroto.
Konskie zeby nom........... nie posraj sie, ma piekny usmiech.
o nie! akurat na twojej aprobacie najbardziej mi zależało ! akurat nie interesuje mnie kultura twojej bielizny. :)
:*
Każdy ma prawo do swojego zdania i na tym zakończmy tą kłótnie. :) A wulgaryzmy na forum publicznym nie są konieczne. :)
spójrz na Selenę, która cały czas jeździ z playbacku, bo nawet najmniejszych nut nie umie wyciągnąc :)
Chciałabym Ci tylko powiedzieć że trzeba o niej wiedzieć żeby się wypowiadać . Nie zaczęła ćpać tak o , żeby mieć z tego przyjemność . Nie wiedziała co z sobą zrobić , stało się to przez to że Joe Jonas wypowiedział się że jest z Demi tylko dlatego żeby zwiększyć swoją sławę ;) Później zmarł jej tato .. . Trafiła na odwyk i to jej bardzo pomogło , zmieniła się też przez swojego chłopaka który ją wspierał i bardzo jej pomógł . Żeby się wypowiadać to trzeba mieć choć małą wiedzę , a nie paplać bez sensu ;)
Prawie każdy człowiek odczuwa zazdrość, nawet mnie się to zdarza, bo to ludzkie uczucie i normalne, ale nikomu jeszcze nie pomogło wyładowywanie frustracji na innych, w końcu nie jesteśmy ludźmi pierwotnymi.
Demi fajnie się uśmiecha :D Co do gry aktorskie myślę że gdyby Demi dostała jakieś poważniejsze role w poważniejszych produkcjach mogła by się wykazać. no ale cóż Demi jest bardziej piosenkarką niż aktorką. Jeśli chodzi o nią jako wokalistkę to muszą przyznać że jest coraz lepsza i każdy jej nowy album jest lepszy od poprzedniego.